Şimdi Ara

Packard Bell Mx45-011 olan acil yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PB Mx 45-011 kullanıyorum. Windows kurmakta problem yaşıyorum. windows kuruluyor belli bir zaman sonra atlamaya ve yavaşlamaya başlıyor. Ama normal bi yavaşlık değil bu. bazen explorer açılması 3-4 dk sürüyo. Bilgisayarın rami standart 512 ama ben onu 2x1 gb corsair ddr667 ile değiştirdim. Ramlerden bi problem olacağını zannetmiyorum. Hdtune ile harddiski denedim bi problem yok. işlemcide de olduğunu zannetmiyorum. Yani ilk win kurduğumda problemsiz canavar gibi çalışıyo. Aklıma gelen her türlü şeyi denedim. Hdtune, system mech.7, jv16 powertools, sandra, registry mechanic, Kaspersky 7 full tarama güncel virüs listle. Bios update yaptım onda da bi çözüm olmadı. tüm güncellemeleri yükledim denedim olmadı. güncelleştirmeden denedim yine aynı şey. 4-5 gündür bunla uğraşıyorum ve anlamlı hiçbirşey bulamadım.

    2nci bir problem ise hdd'deki partitionların silinip 2'ye bölünmüş olması. Yani açılışta F11 ile geri yükleme yapamıyorum. Acaba PB sadece kendi verdiği xp'de sorunsuzca mı çalışıyor merak etmeye başladım doğrusu. Ama bu çok anlamsız geliyor bana.

    Uzun lafın kısası ya buna bi çözüm bulmak için yardım istiyorum yada bu laptoptan kullanan varsa bi şekilde xp kurulu partitionı ghostlayıp yada yolu herneyse onu edinme şansım varmı?

    Şimdiden teşekkürler. Saygılar...







  • once ram lerin yerini değiştir dene sonra birini cıkart dene sonrada eski 512 yi tak dene sorunun once ram dan olup olmadıgını ogren ram den olabilir...
  • Dostum söylediklerini daha önce yapmış olmama rağmen az önce tekrar her türlü kombinasyonu denedim ama değişen birşey olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.