Şimdi Ara

PACKARD BELL (İNCELEME) LS44 17,3 Intel® Core™ i5 RAM6 GB HD6650M (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
5
Favori
72.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • recovery bölümü genelde gözükmez disk bölümünde gözükür sağlam kurtarma bölümü olarak geçer.yukarda anlatığım şekilde ulaşabilirsiniz o bölüme.o bölümü dvd'ye almanızı öneririm ilerde sürücü sıkıntısı çekerseniz işinize yarar,ondan sonra dediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz biosa girip cdrom sürücüyü boot bölümünden ilk sıraya alıp cd'den yükleme yapabilirsiniz orjinal değilse leptopun altındaki windows şifresiyle aktif hale getirebilirsiniz.
  • Orijinal olmayan ama laptop ile verilmeyen bir işletim sistemini laptopun altındaki windows şifresi ile aktif hale getirip kullanmak mümkün müdür? Ben dediğiniz şekilde tekrar bakayım, araştırayım bulunca da bir dvd'ye çekeyim o halde. Teşekkür ederim.
  • bende LS 44 aldım bugün üstte ki arkadaşın aldığın bilgisayardan. Mevcut ekran kartı driverı son sürüm mü yoksa yenisini yüklemem gerekiyor mu link verebilir misiniz acaba ekran kartı hd radeon 7670 win 7 62 bit
  • Evet, aynı cihazı almışız. Ben sitesinden indirdim güncel sürümü. Bence siz de öyle yapın.
  • vatan bilgisayarın var demesine rağmen almış olduğum 610 tk modelinde usb 3.0 yoktu almak isteyenlerin dikkatine
  • Bende farklı iki giriş daha bulunuyor. Vatan'ın sitesinde de USB 3.0'ün opsiyonel olduğu yazılıyor. Sanırım bu modellerde USB 3.0 var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Bende farklı iki giriş daha bulunuyor. Vatan'ın sitesinde de USB 3.0'ün opsiyonel olduğu yazılıyor. Sanırım bu modellerde USB 3.0 var.

    usta sendeki 611 tk idi değilmi ben o modelde usb3.0 olmadığını bildiğin canlı kanlı gördüm ya. 611tk modellının kımısınde 3,0 var kımısınde yoksa, packardbelle koca bi oha çekiyorum
  • 611tk dostum, evet. Opsiyonel ya, belki de ondan her modelde aynı donanım yoktur. Bilmiyorum, portun içine baktım içi farklı ve başka renkte. Aynı zamanda USB 2.0 girişli mouse, harici hard disk falan da giriyor. Ben de bir iki gün USB girişi değil de bir şey sokmamıştım oraya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    611tk dostum, evet. Opsiyonel ya, belki de ondan her modelde aynı donanım yoktur. Bilmiyorum, portun içine baktım içi farklı ve başka renkte. Aynı zamanda USB 2.0 girişli mouse, harici hard disk falan da giriyor. Ben de bir iki gün USB girişi değil de bir şey sokmamıştım oraya

    vallahi ne yalan söyliyim moralim bozuldu, usb3.0 bneim için önemliydi.
  • Ben ekran kartını hiç kullanamıyorum, 2009 yapımı oyunlarda bile kare kare takılmalar oluyor. Benim de moralim bozuk :)

    İkimizinkini toplasan bir sağlam laptop etmiyor gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Ben ekran kartını hiç kullanamıyorum, 2009 yapımı oyunlarda bile kare kare takılmalar oluyor. Benim de moralim bozuk :)

    İkimizinkini toplasan bir sağlam laptop etmiyor gibi.

    sanırım sorunu çözdün artık :) bu arada oyunlarda yüksek performansa alıyosundur sanırım, bide fişte veya batarya modundayken oyun performası değişir, zira bataryadayken gpu %100 kullanılmıyo
  • Ben onu ayarladım hocam, bataryada da aynı performans ile çalışıyor ama umduğumdan daha iyi değil açıkcası. Neyse, size de teşekkürler hayırlı olsun tekrardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenomenimsi

    bu laptopı vatan dan alalı 5,5 ay oldu ve 3 kere garantiye gitti.halende garantide
    bende türkiyeye gelmeden araştırıp hevesle alanlardanım fakat durum böyle
    hdd sinde fabrika çıkışı bir sorunu var sanırım 3. seferde değişim talep ettik bakalım bekliyoruz.

    Geçmiş olsun. Bende de SSD var diye laptopu hiç kapatmıyorum çantamdayken bile açık halde taşıyorum nasılsa C:/ SSD'de kurulu diye. İçinden çıkan HDD'i de D:/ olarak kullanıyorum ama sürekli açık olmasına rağmen o bile 1 buçuk senedir tık demeden çalışıyor. Biraz kısmet işi dostum elektronik ürün araştırmayla alakası yok içindeki HDD zaten WD yani en iyi ve kaliteli üreticilerden birisi.
  • Geçen pazar günü PB LS44 611 TK modelini satın aldım.
    Fiyat/performans olarak iyi bir ürün.

    Dikkatimi çeken bir husus var; klavyenin orta bölgesi kabarık gibi. Bu durum herhangi bir problem oluşturmuyor ama merak ettim diğer modellerde de böyle bir durum var mıdır acaba?

    Benim için ses olayı pek önemli değil ama dışarı verdiği ses hem düşük hem de pek kaliteli değil.
    Kasa kalitesi fena değil.
    USB 3 yok ama olmadığını bilerek aldım zaten.
    Makine gayet sessiz; rahatsız edici bir durum yok.
    Şunu da belirteyim; bütçe fazla ise daha iyi makineler alınabilir.



    Makineyi aldıktan bir gün sonra orjinal sürücülerin yedeğini aldım ve format attım. Windows 7 ultimate x64' ü kurdum. AMD ekran kartının son sürücüsünü PB' nin sitesinden indirdim. Sürücü yazılımını çift tıklıyorum, yazılım kuruluyormuş gibi görünüyor ama aygıt yöneticisine baktığımda kurulmadığını anlıyorum. Sonuçta AMD ekran kartının sürücüsünü kuramadım. Allah' tan orjinal sürücüyü yedeklemiştim. O yedekteki sürücüyü kullanarak ekran kartını kurdum. Mecburen eski sürücüyü kullanıyorum. AMD RADEON HD 7670M' nin son sürücüsü hakkında yardımcı olursanız memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 25 Mayıs 2012; 22:03:03 >




  • Ben de yükleyemedim. Amd'nin kendi sitesindeki sürücüden de yükleyemedim. Klavyede kabarma yok bende ama ışıksız bir ortamda ekrana arkadan bakın, neredeyse içi gözüküyor. Yani bildiğiniz ekran arkaya ışık veriyor. Belki de sadece bende vardır bu problem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyenin orta bölgesindeki kabarıklık çok fazla değil, hatta dikkatli bakılmazsa anlaşılmıyor bile. Ve sonradan meydana gelen bir kabarma değil de iç kısımdaki yüksekliği arttırmak için tasarlanmış gibi. Bahsedilen kısma kuvvetli bastırmadıkça herhangi bir esneme de olmuyor.

    AMD ekran kartının son sürücüsünü yükleyememek olumsuz bir durum. Umarım bu problem çözülür.

    Ekranın arkasındaki kapağın çok ince veya hafif saydam olmasından dolayı ışık sızması olabilir. Karanlıkta ben de bir bakayım. (Biraz önce ekranın arkasındaki kapağa baktım; dediğiniz gibi ekranın ışığı görülüyor. Sorun teşkil edeceğini sanmıyorum).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 26 Mayıs 2012; 1:23:04 >
  • Packard bellin sitesindeki turbo boost uygulamasını yüklemek gerekiyor mu? Şimdiye kadar yüklememiştim, turbo boost özelliği program ile mi aktif oluyor?
  • akay635, hocam tamam bunlar problem teşkil etmeyebilir de yani insana kalitesiz mal aldığını hissettiriyor. Benim 7 yıl önce aldığım ve bu laptoptan önce kullandığım laptop hâlâ daha sağlam gözüküyor. Ki aldığımda 1 yıllıktı.

    Yani hayatımda ilk defa bir laptop ekranının arkaya ışık sızdırdığını görüyorum, daha önce duymadım bile. Bu çok başarısız ve ucuza kaçılmış bir şey gibi geldi bana.

    Klavyede aslen grafiker olmama ve asimetrik her şeyi bir bakışta anlamama rağmen bir kabarıklık anlayamadım ama çok dikkatli bakınca evet, bende de var. Hatta göz yanılsaması mı diye tuşların kenarlarındaki kısımlara biraz pres uyguladım, o kısım kenarlara göre daha çok çöküyor. Bende de var aynı durum.

    Yani, illâ ki "Ucuz etin yahnisi" sözünü söyletecekler. Bir yerden veriyorlarsa bir başka yerden alıyorlar.

    Ekran kartında herhangi bir gelişme olursa buraya yazarsanız sevinirim. Ben de araştırıyorum, ilgilenen arkadaşlara yardımcı olur düşüncesiyle bir gelişmeye denk gelirsem yazıcam buraya.




  • Nicholai Hel;
    seninle aynı fikirdeyim. Üreticiler ne olursa olsun kaliteden ödün vermemeli.


    Raven;
    turbo bost uygulamasını yüklesen de yüklemesen de turbo bost özellği aktif durumdadır. Turbo boost için kullanıcının herhangi bir şey yapmasına gerek yok. Daha fazla işlemci gücü gerektiğinde bilgisayar bunu kendisi otomatik olarak yapıyor. Şöyle bir durum var; turbo boost özelliğini bios' tan aktif veya pasif yapabiliyorsunuz.
    Turbo boost uygulamasını yüklediğinizde masaüstünde uygulamanın ikonu çıkıyor. Uygulamayı çalıştırdığınızda işlemcinin hangi kapasitede kullanıldığını izleyebiliyorsunuz. Bu konularda çok fazla bilgim yok; araştırdığım kadarı ile durum bu şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 26 Mayıs 2012; 16:00:41 >
  • Bende arada sırada pencere içerisine tıklayamama problemi olmaya başladı. Sizde var mı böyle bir problem? Hiçbir tepki vermiyor bilgisayar, mouse ile ilgili bir problem yok, touchpad'de de aynı problem oluyor.

    Bir de bu Packard Bell Games olayı nedir? Trial versiyonları sınırsız mı oynayabiliyoruz yoksa sınırlı sayıda full versiyonları mı?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.