Şimdi Ara

Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
27.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • birisi master dvd yi başlatıp hangi bileşenlerin seçili olduğunu söylemez mi ? kuruluma başlamadan kapatma seçeneği var lütfen birisi bi yardımcı olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FRaNZ FeRDiNaND

    Ben de Vatan'dan 1970 ytl ye 12 taksit ile aldım. Ne zamandır böyle üst düzey konfig. li laptopları araştırıyor idim, fiyatlarının 2000 altına inmesini beklemeye karar vermiştim. Asus un hemen hemen aynı donanıma sahip modeli 2400 ytl idi, nette Vatan'ın internet sitesinde MT85 i görünce hemen araştırdım sonra da gidip baktım ve aldım.

    Easynote A8 modelini kullanıyordum zaten ve çok memnundum, Packard Bell'in kalitesine güvendiğimden tereddüt etmedim.

    İlk izlenimlerim gayet olumlu. İşlemci son derece hızlı, bir o kadar da az ısınıyor. 2,53 ghz saat hızlı böyle güçlü bir işlemci için gayet makul sayılır. Performans tarafında bir sorunu yok aletin, HD3650 gayet yeterli bir kart, oyun oynatabilir rahatlıkla. Genel olarak ses çıkarmayan bir alet, ksık bir ıslık sesi var söylendiği gibi ama kesinlikle rahatsız etmez, duymak için ortamda çıt çıkmaması lazım.

    Yanında gelen çanta gayet uyduruk, kesinlikle adam gibi bir çanta almanızı öneririm. Ben alırken görevliye çantalara da bakmak istediğimi söylediğimde güldü ve Türkiye'de dağıtıcıların bu konuda çok cimri davrandıklarını, yurtdışında beraber verilen çantaların çok daha iyi olduğunu söledi. Hp lerler verilen çantaların üzerinde Packard Bell yazanı zaten.

    Kumandası olması güzel, evde kullanırken, film izlerken büyük rahatlık.

    İşçilik ve malzeme kalitesi genel olarak çok iyi, alet çok sağlam duruyor. Toz ve parmak izi tutma sorunu var, görsellik için ödenen bedel o da. Benimkinden toz bezi çıkmadı, ya da kurulum sırasında araya gitti bilmiyorum, toz bezi almakta fayda var. Rahatsız edici tek bir ışık yok, bütün led ler aydınlatmalar "ankastre" gibi ve çok şık.

    Klavyesi uyduruk duruyor doğrudur, yazarken hafif ses yapıyor, esniyor, ortasında hafif bir bombe var. Ama bence yazması çok rahat, num pad i olması çok iyi, tuşlar da büyük, kullandığım en iyi laptop klavyesi bence.

    Touch pad hassas ve rahat, üst kısmında kilidi olması büyük rahatlık. Yuvarlak formu biraz problem yaratabilir, ama PAckard Bell bu yuvarlak formlu touch pad lerden vazgeçmiyor.

    Diamond view lcd si başarılı, parlak ve net. Karttaki dvi ve hdmi çıkışları ve HD3650 ekran kartı ile aleti zaten lcd monitör ya da tv ye bağlamak mümkün.

    Adobe Photoshop Elements yazılımı da kuruluma dahil olarak geliyor, bu da güzel bir özellik, image işleri ile ilgili her türlü ihtiyacı en iyi şekilde baştan çözmüşler.

    Ben verdiğim paraya değdi diye düşünüyorum. Yüsek sistem gereksinimleri olan programlar kullanan ve bu yüzden laptoplara sıcak bakmayanlar için bence alternatif olabilir, bu donanımları pc olarak toplasanız 1000 ytl den fazla ödersiniz, o açıdan bence bu aletin f/p si fena sayılmaz.



    değerlendirmeler için teşekkürler FRaNZ FeRDiNaND
    yeni toshiba a300-15a almıştım, şimdi gözüm bunda kaldı. toshibayı kardeşime verip bundan alıcam galiba...




  • Abi kusura bakma yardımcı olamıyorum lenovoda gelen herşeye next diyordun 3 dvd sıra ile takıyordun, 4 istiyordu no basıyordun yüklüyordu belki bundada böyledir.

    Makina bence çok güzel kötü yanı klavye yazarken insan korkuyor, servisle görüşüp sabitlendirmeli yoksa kasılmalardan çabuk bozula bilir, Touch pad ben genelde tüm nimetlerinden yararlanırım yani dizüstüm var ayrı klavye alıcam fare alıcam biraz bana ters sayfayı yukarı ve aşa indirmek yana çekmek zor oluyor farede

    Makina gerçekten çok hızlı vistada çabucak açılıyor, t9400 nimetleri t 7700 bu kadar hızlı açılmıyor, dvd yazıcıda kaliteli görünüyor masa üstünde samsung dvd combo vardı dvd okumadı aynı dvd buna taktım okudu yazdı 2 günde bu kadar deneyim kazandım en sevdim yanı pavyon gibi heryerinde led yanmıyor
  • arkadaşlar bu klavye kısmından gelen tiz ve ara ara cızırtılı ses konusunda başka şikayeti olan var mı neden dolayı kaynaklanıyo olabilir bu ses çünkü fena halde hafayı taktım ve rahatsız oluyorum bu sesten
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ForNapster

    arkadaslar 64 bit vista ultimate yükledim kullanılabilir ram 4gb oldu ve ekran kartı 2303mb'a cıktı :D tavsiyemdir sizde yükleyin :p


    bu kart için , 9500m GS den daha iyidir diyebilir miyiz ? en azından sendeki 2303 mb lık haliyle klasik 256mb 8600GT ayarında başarım sunacaktır ?!?
  • bu arada %25 kampanyalı fiyat halen daha devam ediyor..
  • Bende dün akşam aranıza kaltıldım, aklımda casper ve r560 vardı daha çok ama 6 mb, t9400 ve fazla oyun oynamıyor olmam fikrimi değiştirmeme sebep oldu.
    Gelen yazılımları kurmadım pek, dvd leri konusunda yardımcı olabilecek olan varmı? ilk laptop, acemilik had safhada :)
  • Arkadaşlar dikkatimi çekti, 4 gb ram karmaşası var ortalıkta, bu konuda hiçbir sıkıntı yok kafaya takmanıza gerek yok. Vista nın güncellemelerini yapın SP1 yüklensin, zaten kendisi kısa bir süre içinde yükleyecektir, sp1 ile birlikte bu sorun çözülüyor. Hem yeni aldığım PC den hem de MT85 den biliyorum, sorun yok, sakın ola lisanslı Vista Home Premium unuz dururken başka bir şey yüklemeyin.

    Bu arada HD3650, Nvdia 9600 M Gs ile 9600 M GT arasında bir kart. 8600 ya da 9500 serisi kartlardan daha üstün, mobile kartlar içinde orta sınıf temsilcisi denebilir. Oyun performansı laptop ekranlarının çok yüksek olmayan çözünürlükleri için gayet iyi. Ayrıca hem DVI hem de HDMI çıkışı olması çok iyi, ben bu özelliği yüzünden eve PC almaktan vazgeçtim, çünkü PC almak isteyişim sadece film ya da tv izlemek içindi ve şimdi sadece monitör almaya karar verdim.

    quote:

    Gelen yazılımları kurmadım pek, dvd leri konusunda yardımcı olabilecek olan varmı? ilk laptop, acemilik had safhada :)


    O yazılımları kurmak için kısayollar var bunlar kuruluma dahil, simgeleri tıkladığın zaman kurup kurmak istemediğini soruyor. DVD lere ihtiyacım olmadı benim hiç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRaNZ FeRDiNaND -- 2 Ekim 2008; 18:26:31 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: FRaNZ FeRDiNaND

    quote:

    Gelen yazılımları kurmadım pek, dvd leri konusunda yardımcı olabilecek olan varmı? ilk laptop, acemilik had safhada :)


    O yazılımları kurmak için kısayollar var bunlar kuruluma dahil, simgeleri tıkladığın zaman kurup kurmak istemediğini soruyor. DVD lere ihtiyacım olmadı benim hiç.

    driver updatelerden önce 2 tane yaktım dediğin gibi tool ile. gerekli olmaz umarım.

    sp1 yüklü bende ama görev yöneticisinde 3072 ram
  • ya bu 64 bit yukleyenler nereden buluyor arkadasım bı yardımcı olun lisanslımı bunlar?
  • Arkadaslar bende packard bell mt85 i 3 gün önce vatan dan 1825 ytl ye satın aldım. özellikler gayet güzel ve oyun oynarken sorun yaratmıyor. bende klavyeden ses gelmedi. tabi bazı sorunları da var mesela klavye tusları hepsi bagımsız degil sanki kalıp halinde gibi. yön tüşları çok küçük olmuş üst yön tuşuna basarken shift e gidiyo parmak. bügün oyun oynarken bende de o mavi ekran geldi ve bilgisayar çöktü. recovery yapmaya çalıştım onların verdigi cd ile ama onay kodu ve her parcanın kodunu istedi. vatan computer musteri hizmetlerine gittim ama onlarda da yokmus. onay kodunu da bilmiyorlar. acaba onay kodunu ve parcaları bilenler varsa cevap verirlerse sevinirim.
  • bende bu akşam adana vatandan kampanyadan 1860 ytl ye aldım. çok memnunum ama bir şartla. bu cızıltı çok rahatsız ediyor. insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen. sorun olmaz falan diyenler olmuş, bal gibide sorun olur. ben bu kadar olduğunu bilseydim birkere daha düşünürdüm. gelelim bunu nasıl keseceğimize. fandan geliyor gibi ama nasıl çözeceğiz. aldık birkere. aslinda aklıma gelmiyor değil. vatan bilgisayar acaba defolu mallarımı satıyor. avrupada böyle bir notbook satılamaz anında toplatılır. tiz ses ciddi rahatsız ediyor.
  • packard bell e recovery yapacak arkadaslar icin soyluyorum onay kodu pb 1337. ben girdim onaylandı dedi ama ilerleme yok maalesef. anlayamadım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mixmasta

    arkadaşlar bu klavye kısmından gelen tiz ve ara ara cızırtılı ses konusunda başka şikayeti olan var mı neden dolayı kaynaklanıyo olabilir bu ses çünkü fena halde hafayı taktım ve rahatsız oluyorum bu sesten



    merhaba forumda yepyeniyim; çünkü bu tiz ses beni buraya kadar getirdi. Deliricem,bu ses yüzünden hiçbir şey okuyamıyorum,dikkatim dağılıyor,
    önemsenmeyecek bir şey olamaz. ayrıca klavye güzel olmasına karşın ses çıkarıyor. space tuşu özellikle 'çat çat' rahatsız ediyor. fiyat performans çok iyi ancak bu sesi makineyi alırken farketseydim daha fazla düşünürdüm. bu sorun bu serinin tümünde mi var? servis çare değil mi sizce?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ahmetesk

    packard bell e recovery yapacak arkadaslar icin soyluyorum onay kodu pb 1337. ben girdim onaylandı dedi ama ilerleme yok maalesef. anlayamadım.

    kardeş çok teşekkürler şuan evde deilim en kısa zamanda deneyip sonuçları paylaşırm
  • Slm millet
    Bu alette DVD mi var yokda combo blu-ray mi? Alan arkadaşlar bi doğrusunu söyleyebilir mi, vatan ın sitesinde DVD_RW yazıyor fakat vatan genelde yanlışlıklar yapabiliyor bu konuda, mesela ben iki ay kadar önce hp dv5 notebook almıştım sitede dvd yazıyordu fakat alette bluray var, bunu bi açıklığa kavuşturabilir misiniz, çünkü pb nin sitesinde de bluray yazıyor.

    Birde sormak istediğim alet çok ısınıyor mu? tamam elbette ısınacaktır sonuçta orta-üst sınıf bir ekran kartını küçücük bir alana koyuyorsunuz fakat demek istediğim dışarıya yansıtıyormu bu ısıyı?
    Mesela benm laptop da 9600gt ekran kartı var, bu pb deki atiden daha iyi bir kart olsada çok da öyle aman aman üstün bişey değil, COD4, Pro street, GRIP gibi oyunları full ayarlarda ıynayabiliyorum fakat yaklaşık bir saat kadar sonra falan laptopda ellerin konulduğu yer inanılmayacak derecede ısnıyor, buna benzer bir sorun bu packard bell de de var mı öğrenmek istiyorum mümkünse

    Çünkü yeni bir laptop almam lazım ve packard bell iyi bir seçim gibi duruyori ama dediğim gibi du bluray olayını ve ısınma olayını öğrenmem gerek.

    Bu arada marka konusunda şüpheleri olan arkadaşlar hiç öylde düşünmeyin derim, her nekadar Türkiye de pek tutulmayan bir marak olsada ben şu an yutr dışındayım ve inanın avrupada gerçekten çok tanınmış ve güvenilir bir marka, zaten amerikan markası ve bilgisayar dünyasında özellikle de laptop larda pek çok özelliği ilk uygulayan markadır. avrupanın en çok satan laptop markalarının başında gelir, en iyi marka en yenilikçi marka vs.. pek çok ödülü de vardır, biraz araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

    banada bu laptop konusunda biraz bilgi verebilirse sahip olan arkadaşlar sevinirim




  • Bir de bu lapotp un altında da diğer bazı pb lerde olduğu gibi subwoofer var mı?
    bir de kasa kalitesi nasıl? yani kullanılan malzemenin kalitesi
  • sanırım çıldırıcam... bu ses rüyalarıma girmeye başladı.. her an kulağımda çınlıyor..mt85 alacak arkadaşlar,lütfen ses konusuna dikkat edin,ürünü mağazadan alıyorsanız kontrol edin,yoksa benim gibi çıldırırsınız
  • alta büyük hopörler var. cızırtı benim bilgisayarda da var. dell sorunlu diye almadık bu sorunlu çıktı ses fandan geliyor, rahatsız ediyor tabiki ama makinamı servise vermek istemiyorum ( servise verdim malların geneli daha beter geldi)
    dvd üstünde yazmıyor; okuyup okumadını, dvd ile alakalı şeyler var, hd veya blu ray disk olmadı için deneyemiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ahmetesk

    packard bell e recovery yapacak arkadaslar icin soyluyorum onay kodu pb 1337. ben girdim onaylandı dedi ama ilerleme yok maalesef. anlayamadım.

    kardeş şifreyi kabul etti bileşenlerin seçimin tahmini bişiler yaptım ( recovery bitince wireless yüklenmemişti yanlış seçmişim yani. onu da driver cdsinden yükledim) . şifre onaylandı dedikten sonra kapat a basıyorsun sonra gelen menüden recovery ye başla deyince başlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.