Şimdi Ara

Paçalı Güvercin Fiyatları 2023

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Paçalı güvercin fiyatları 2023 itibariyle 1800-2200 TL fiyat bandında değişmektedir. Özellikle paçaları nedeniyle bu cins güvercinlere ilgi gösteren birçok güvercin sever insanlar bulunmaktadır. Bizlerde bu yazımızda paçalı güvercin fiyatları ve diğer merak edilenleri sizlerle paylaştık. Bol paçalı güvercinler büyük ve çok hızlı olduğunda dolayı hemen yorulurlar. Ayrıca havada çok güzel takla atarlar. Bu yüzden kuş ilgisi olanların ilgisini her zaman çekerler.

    Bol paçalı güvercin fiyatları da aşağı yukarı 2000 TL civarındadır.

    Takla atmayı ve uçmayı çok seven, oldukça asil ve eğlenceli bir kuş türü olan bol paçalı güvercinlerin diğer cinslerle arası pek iyi değildir. Başka cinsten kuşun uçtuğunu görürse o gidesiye kadar yerinden kıpırdamaz. Birçok özelliğinden dolayı insanların en çok beslediği kuş türleri arasında yer almaktadır. Siyah, kahverengi, beyaz gibi renkleri bulunmaktadır.

    Bol paçalı güvercin beslerken eğer verilen bulgur, pirinç ve sebzeyi yemiyorsa zorlamamak gerekir. Bunun yerine güvercin yemleri tercih edilmelidir. Sürekli olarak sevmediği besinler önüne koyulursa ve yemezse aç kalır. Bu da zamanla onun hayatını riske atar.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.