Şimdi Ara

P 990i hakkında birkaç soru .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.
    Yeni Sony-Ericsson P 990i satın aldım. Gerçekten güzel telefon Allah nazardan saklasın !!!
    Birkaç sorum var kafama takılan, aslında kullanma klavuzu Türkçe ve okumam da var . Ama bu telefonu günlük kullanan kullanıcıların tecrübeleri daha önemli benim için.
    1-Telefonun pili az gidiyor. Sanırım 22 saatte pili bitirdim. Öğrenmek için az kurcalamadım. 10-12 tane mp3 dinledim kulaklıkla. Sizinkilerin pili de bu kadar az mı gidiyor ? Daha uzun ömürlü (çok kullansam bile) pil seçeneği var mı ? Varsa fiyatı ne kadardır ?
    2-Kapağı açmadıkça mp3 ve radyo dinleyemiyorum. Mesela bisikletle gezerken mp3 veyaradyo dinlemek için kapağı açmak lâzım ki; kapak kırılabilir. Kapak çıkınca da güzel görünmüyor. Kapağı çıkarma tarifi de içinde var kutunu resimli olara, hatta küçük tornavida bile var içinde (tamirci olacağım galiba ) .
    3-Sürekli kalemi gerekiyor. Ayrıntılı menülere ancak kalemle ulaşılıyor. Ekran çizilecek diye korkuyorum. Kılıfını bile bulamadım (kemere takılan model -İzmir ) . Ekranı nasıl , neyle (ne tür bezle) temizleyeyim ( klavuzda "nemli bezle temizleyin" diyor) ki çizilmesin ?
    4-Hafızadaki el yazısı benim el yazısı karekterim ile uyuşmuyor. Mesela ben "E" yazıyorum ekranda "3" çıkıyor . Kendi el yazımı nasıl telefona aktarabilirim ? Hangi programla ?

    Yardımlarınızı rica ediyorum, hayırlı günler...







  • kapağı açmadanda radyo mp3 dinleyebilirsin.iyi bak.pili ekran tüketiyor.kalemi niye koymuşlar kullan diye.el yazısı olayını çözmen zor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ax

    kapağı açmadanda radyo mp3 dinleyebilirsin.iyi bak.pili ekran tüketiyor.kalemi niye koymuşlar kullan diye.el yazısı olayını çözmen zor.

    radyo , mp3 kapak açılmadan... deneyeceğim.... keşke tarif etseydin
  • bnm pil sorunum yok gayet iyi ve çok gidiyor.Zor durumda kalırsam ekran ışığını %10 yapıyorum sorunumu hallediyorum.Ekran gerçekten çok şarj yiyor.Elinden geldiğinde teli kapalı kullan mp3 radyo falan dinlerken
  • menuye gir sonra medya oynatıcıya gir orda müzik ve radyo var orda dinlersin.mp3 attınmı tele önce onu söyle hala çalmıyorsa bir yere göster.
  • buldum sebebini kapak kaplaıyken mp3 ve radyo dinleyememin: şarkılar memory carddaymış. telefona aktardım. şimdi medya oynatıcıdan çalıyorum.. diğer sorulara da cevap lütfen.
  • Arkadaşım alakası yok ki memory card da olup olmamasıyla mp3'ün.Sen telefona mp3 at memory yada kendi hafızasına illa ki güncelleme yapmak zorundasın şarkıları güncelledikten sonrada parçalara geliceksin ordan istediğini dinleyeceksin bu kadar basit.

    Kendi el yazını falan tanıtamazsın telefonun kullanım klavuzunda e nasıl yapılır 3 nasıl yapılır bunların karşılığı var hepsi yazıyor.Yada telefondan yardım bölümüne gir orda el yazısı tanıma bölümü var ordan yardım alabilirsin.Telefonun sistemini yeniden kurman gerekir kendi el yazını tanıtmak istersen ki buda mümkün değil
  • Yeni firmware yükleyebilen varmı sony update service de firmware görünmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.