Şimdi Ara

Özgüven , Yetersizlik hissi veya konfor alanından çıkamamak !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konu benim için çok ciddi. Evim var, arabam var ama ilişkiye sevgiliye gelince kaçıyorum. Fırsatlarım oluyor ama uzaklaşıyorum. İşimin dandik ve yetersiz olduğu duygusu veya bağlanırsam neler yaşıyabiliceğimi bilememe duygusu beni ilişkiye başlamadan uzaklaştırıyor. Bu konuyu atlatıp kendimi nasıl geliştirebilirim ?



  • Bir ilişki için tam anlamı ile hazır olamayız... Her zaman bir şeyler eksik olur. Gerek beklentilerinde gerek beklentileri karşılamakta ,bazen hayır dediğinden daha kötsü , kötü kelimesi karşılamaz güzel bir kızı red edersin ondan daha çirkin bakımsız olana ilgi duyarsın. Benim gibi kendi önüne set çekme , büyük konuşma. Hayır demek çok kolay , kusursuz ilişkiler olmaz.kusursuz ilişki birbirlerin kusurunu görmezden gelerek olur.

    Bir ilşki karşısnda , davranışlar düşünceler değişiklik gösterir. Bir kişi karşında görüşlerimi saklayarak sır tutmaya başlarken , bir başkasında son derece dürüst olmam gerektii. Her insan ayrı bir dünya sınıfladırarak , buna göre nasıl davranılacagı hakkında itman tatabikat yapılamaz. Başkalarım tecrübelerinden faydalanamamak yanlış olur. O sadece iki kişi arasında başarılı olmuştur.

    Kendimden bahsetmek istemiyorum. Çünkü yaşadığım ilişkiler mahremiyet boyutun da özell, ama şu kadarını söyleyim bir ilişki karşında dibim düşüyor yamılıyorum. Her biri ile bir ömür geçirmek isterdim .




  • Ulan yemin ederim aynı ben olmasada bana yakın karizmanın everestiyim dediğin durumlardan muzdaribim ilişkiler hiç bu kadar gereksiz olmamıştı bu arada konu sahibi ben hiç kız eline dokunmadım nasıl bir his sen biliyor musun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.