Şimdi Ara

Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
6.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ülkede oyu başkan profili topluyor. Bu ülke seçmeni bilinçli değil. Siyaset bilen %15 yoktur. Alayı seçime girenin tipine, duruşuna, konuşmasına bakıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi




    Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi


    Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi



    Zafercilerin adayı Ömer Turan mı? Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi 





  • Akboylar Kılıçdaroğlu gitti yerine Kılıçdaroğlunun 26 yaş genç olan hali özgür geldi diye niye üzülsün ? Ekrem gelseydi üzülürlerdi sanırım ona bir şey diyemem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurultaydan önce herkes "Kılıçdar delegeleri kendi atıyor, hayatta kaybetmez." diyordu fakat Kılıçdar'ın kaybedeceği açıktı. Genel seçimin kaybedilmesinden sonra tüm fatura haklı olarak Bay Kemal'e kesildi. Kılıçdaroğlu kendi adaylığında diretip, %1 oy alamayacak eski AKP'li tayfaya 40 vekil hediye ederek hem seçmen nezdinde hem de parti içinde az olan kredisini tamamen tüketti. Başta CHP'li vekiller, belediye başkanları "kırgınlık geçicidir, seçmen yine oy verir" kafasındaydı fakat özellikle sosyal medyadaki tepkiler 1 gün bile azalmadığı gibi seçmenin Kılıçdaroğlu nefreti iyice tırmandı. Bu noktada belediyelerin kaybedileceğini anlayan İmamoğlu ve ekibi muhtemelen delegelere baskı yoluyla Kılıçdar'ın ayağını kaydırıp yerine Özel'i geçirdi.


    Peki Kılıçdar'ın gidip Özel'in gelmesi bir derde deva olacak mı? Bence hiçbir işe yaramayacak. Zira Özel'in zihniyet olarak Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir farkı yok. Zaten Kılıçdar'ı yollayıp Özel'i getirmenin tek mantığı önümüzdeki yerel seçimlerde büyükşehirlerin kaybını engellemek zira CHP'nin başına kim gelirse gelsin bu ülkede iktidar olma şansı yok. Bu değişimle CHP'deki seçmenlerin bir kısmını geri konsolide etseler bile HDP ve İYİP'le ittifak yapılmayan bir senaryoda CHP'nin İstanbul veya Ankara'yı kazanması mümkün görünmüyor.


    İmamoğlu ve Yavaş en başta pısırık davranıp adaylığa soyunmadıkları zaman tüm şanslarını kaybettiler diye düşünüyorum. İstanbul'u ve Ankara'yı kaybetmeyelim diyerekten Kılıçdar'ın yanında yer aldılar ama Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimini kaybeden kişiler olarak yaftalandılar. Ayrıca ittifakın da çatlamasıyla belediye başkanlıkları hepten riske girdi.

    Tarihi korkaklar değil cesaret gösterenler yazıyor, bunlar aman başkanım canım başkanım diye pısarken Erdoğan zamanında Erbakan'a meydan okuyup parti kurmuştu.


    Özetle bu değişimin seçmen nezdinde çok bir değişiklik yaratacağını sanmıyorum. CHP çok yüksek ihtimalle yerel seçimlerde son yılların en düşük oy oranını alacak ve büyükşehirleri kaybedecek. Cumhuriyetin en önemli seçimini kaybetmemek için bu kadar uğraşsalardı bugün farklı bir senaryoyu konuşuyor olurduk, görülüyor ki bu tayfanın tek derdi ana muhalefet koltuğunu ve belediyeleri kaybetmemek..





  • Chp de hiçbirşey değişmedi bu net.

    Milletin gazını aldılar sadece .KK yi orada tutan ekip tam kadro göreve devam ke...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

    Kavalaya, Selo'ya selam yollayan adamdan CHP'ye hayır gelmez. Aynı tas aynı hamam. Muharrem olsaydı genel başkan bişeyler değişirdi..

  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    buna ne diyorsun. akp düzelir mi sence?


    Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi
  • Bu akşam ki Anahtar listeye en başa Sezgin Tanrıkulunu yazacağı söyleniyor Özgür Özel'in.


    Eğer bu hatayı yaparsa aynı tas aynı hamam devam algısı iyice pekişir. Ve karşı taraftan 1 puan bile alamazlar gene.

  • Onlar icin dogru yanlis diye bir sey yok, akp ve digerleri var. Buna gore konusup duruyorlar.

  • nocara N kullanıcısına yanıt

    Su forumda okudugum ender dogru tespitlerden, akilli adamın hali başka oluyor. Senin gibi dusunenlerin sayisi az ama gene chpye artik oy vermeyecek tayfa gençler, onlardan oy alamayacak ortakliktan alamayacak. Yoksa dip boyasi gelmiş bodur teyze ve dedelerin oylari gene ceheeepe ye gider.


    Şu chp keşke kapatilsa da ulkede asil o zaman devrim olabilecegine inanirim. Ama asla öyle bir sey olmaz. Olamaz basta akp istemez. Saygilar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

    Valla ben Özgür'ün editlerini izledim, senin düşüncedeydim ama fikrim değişti. Adam KK'dan daha çok tehlikeli göründü bana. Parti zaten son yıllarda neye büründü belli değil, ne milliyetçi nede atatürk partisi oldu. Bu ideolojiye zıt herşeyi yaptılar. İnşallah tez zamanda kapatılır.

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Dostum elhamdülillah ben de müslümanım da Atatürkçülük tövbe haşa din değil ki Atatürk'ün yolundan ilerlemektir onun vatana hizmetlerini örnek almaktır çok kasmayın kendinizi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt

    Din değil, din düşmanlarının toplandığı bir yerdir. Onların arasında durup Müslümanım demek de zor, insan arkadaşına benzer zamanla.

    Hatta onların çoğuna göre kendisi de Müslüman değildir. Müslüman olan birinin olmayan birini örnek alması ayete muhalefet, dolayısıyla mantıken mümkün değildir. ''Onları dost edinmeyin'' diye ayet var. Dost/veli yani fikir önderiniz olarak göremezsiniz, aynı zamanda Müslüman olamazsınız. Aziz nesin bu konuda çok haklıdır, eski bir hafız diyorlar kendisi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni engellemiş Madmaxibo ama dunyanin en sacma argümanini sunmuş. Bir insan hem Musluman, hem ataturkcu olur.

    Muslumanim diyen bir kimsenin muslumanligini kişi degil inandigi Tanrisi sorgular. Allahçilık oynuyor bu tipler o olamaz bu olamaz diyip de.

    Biraz mürekkep yalamiş olsa Atatürkün yaptigi devrimlerin alindigi ülkeler muslumanlik özelinde yaşayiş endeksinde dunyada ilk siralarda, kendilerinin muslumaniz diyip, adim başi onu bunu recm edip, kafasini ucurdugu ulkelerin dini kitapla uyusma endeksi ise son siralarda oluyorsa.

    Bir insan hem Ataturkcu hem Musluman da olur. Isteyen daha doğrusu istedigini olur Musluman olarak sorsan buna bankadan faiz alir kapitalist olur ama çaktırmaz, karisinin turbanina biri laf etse en önde liboş olur ozgurluk naaralari atar ama baskasinin atatyrkcu olamazligina laf atar. Sart koşar.

    Ulan sen Allah misin da, o bu olamaz diyorsunuz derler insana. Hesabini inaniyorsa ve varsa obur tarafta dendigi gibi bir yer var Allah da varsa o sorar ona cevabini verir. Inandiklari dini bile islerine gleidgi gibi manipule ediyorlar. Insan aciyor gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Boşver bunlara göre Atatürk yolundan başka yola gidersen hasa haşa yanarsın


    Ben peygamber efendimiz Hz Muhammed sav yolunda gitmek istiyorum belki , belki Fatih'in yolu ? Yok bunlara göre yanlış


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.