Şimdi Ara

ÖZELLİKLE BEBEKLERİNİZ VE KÜÇÜK ÇOÇUKLARINIZ İÇİN ULTRA İNCE DOKUNMATİK ÖN - ARKA - LCD EKRANLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • FİYAT DÜŞTÜ - 250 TL - TL SANAL PAZARDAN İLAN AÇABİLİRİM.

    ARKADAŞLAR 2010 YILINDA MEDİAMARKT'TAN ALDIОIM VE SADECE 15-20 KERE KULLANDIОIM SAMSUNG ST 550 FOTOОRAF MAKİNESİNİ SATIYORUM.

    öZELLİKLE KÜÇÜK ÇOÇUKLARINIZA FOTOĞRAF ÇEKERKEN FOTOĞRAFLARDADA GÖRECEĞİNİZ ÜZERE ÖNDEKİ LCD EKRANINDA ÇIKAN PALYAÇO -ÇİZGİ FİLM VE BUNUN GİBİ DEĞİŞİK SİMGELER İLE ÇOK GÜZEL FOTOĞRAFLAR ÇEKEBİLİRSİNİZ.


    kutusu ile birlikte tüm içeriği mevcuttur.resimlerini akşam yükleyeceğim.

    Samsung ST550 , çift ekranıyla kompakt dijital fotoğraf makinelerine yeni bir soluk getiriyor. ST550’nin ön yüzünde yer alan ve 1.5 inç genişliğinde olan ‘akıllı’ ekran, otomatik olarak ‘Kendi Portreniz’ modunda gülümsediğiniz anda fotoğrafınızı çekebiliyor. Samsung ST550, ‘Çocuk Modu’ ile ön LCD ekranda fotoğrafı çekilecek olan çocukların ilgisini çekmek için eğlenceli bir çizgi film gösterisi de sunuyor. Samsung ST550, arka yüzündeki 3.5 inç genişliğinde ve dünyada bir ilk olarak 1.152.000 gibi oldukça yüksek çözünürlük sahibi Haptic teknolojisiyle donatılmış dokunmatik ekranıyla da büyük kullanım kolaylığı sağlıyor.
    YÜKSEK KALİTELİ FOTOĞRAFLAR
    Üzerinde geniş açılı 27 mm değerinde Schneider-Kreuznach’ lens bulunduran ST550, 12.2 megapiksel değerinde fotoğraflar yakalayabilmenize imkan tanıdığı gibi, sahip olduğu ‘Gelişmiş El Titreme Engelleme’ özelliği (Optik IS + Digital IS) ile de kristal berraklığında görüntüler elde etmenizi sağlıyor. 4.6x optik zoom oranı bulunan ST550, HD kalitesinde video kayıt özelliği ile de öne çıkıyor. 720p HD çözünürlüğünde ve H.264 formatında kayıt yapabilen ST550, saniyede 30 kare kaydı yapabiliyor. Üzerinde yer verdiği HDMI bağlantısı sayesinde kaydını gerçekleştirdiğiniz HD kalitesindeki görüntülerinizi, yine HD televizyonunuzda görüntüleyebilirsiniz. ‘Otomatik Sahne Tanıma’, ‘Akıllı Yüz Tanıma’ (20 kişiye kadar), ‘Kapalı Göz’ ve ‘Gülümseme Modları’ gibi benimsediği teknolojilerin ve özellikle göz alan çift ekran teknolojisinin yanında tasarımıyla da bir hayli göz kamaştırıcı olan cihaz; siyah, gri, kırmızı ve mavi renkleriyle stil sahibi kullanıcılara hitap ediyor.



    http://www.samsung.com/tr/consumer/cameras-camcorders/camera/archive/EC-ST550ZBPGTR-features


    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy84 -- 9 Ağustos 2014; 23:33:48 >







  • güncel
  • FİYAT 250 TL'YE DÜŞMÜŞTÜR.
  • güncel
  • Fiyat 250---215 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.