Şimdi Ara

Özel Üniversiteler Kapanmalı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet

    Para, bilgi ve eğitim seviyesinin önüne geçiyor.

    Bence bir süre verilerek o süre içinde öğrenci almadan kapatılmalı.


    Eğer vakıf üniversitesi kapanmayacaksa da para kazanma amacı olmayan, sadece sıralama veya sınav ile alan üniversiteler olmalı.

    Adı bilinen ve ayrıca tam destekli çok güzel vakıf üniversitelerine sahibiz ancak iş devlet üniversitelerine gelince çoğu yetersiz.

    Keşke devlet üniversitelerimizin de yeterliliği tam teşekkürlük olsaydı.

    Sadece vakıflar değil ayrıca birçok gereksiz devlet üniversitemiz de var, çok yazık oluyor.Süre ve enerji kaybı..

    Kendi fikirlerimdir,aksini düşünen mantıklı sebepler yazarak karşı savunma yapabilir.


    Ek olarak mühendislik kontenjanı 300k imiş wow lan nabıyorsunuz cok fazla

    iyi forumlar




  • Bu soruya kapanmalı diyen dünyadaki bilimden bi haberdir. Memur mantığıyla bilim falan yapılmaz. Yapılsaydı 80 yıldır tek bir nobel alan adam yetiştirirdi heralde memleket. Eğitim heleki Üniversite eğitimi herkesin ulaşamaması gereken bir şey. Ha eğitim hakkı diye viyaklarsanız sonucuda 200 küsür adı üniverste olan çöp bir sistem yaratırsınız. Geçin bunları... Çağ değişti youtube coursera udemy gibi platformlar varda üniverstelerin rezalet durumu bir bir anlaşılıyor genç nesil tarafından...

  • dünyada hiçbir alanda özel sektör kısıtlanamaz. çünkü sen kısıtlarsan başkasından satın alınır. sadece gelirden ve vergiden olursun. trde tüm özelleri kapat, trde parayı basan adam aynı parayı gider kanadaya basar, abdye basar, italyaya basar, gerekirse yunanistana bile basar, sen sermayeyi de kaybedersin, öğrenciyi de, o okulun yetiştireceği adamları da, o okulda iş bulacak akademisyeninden temizlikçisine kadar herkesin istihdamını da.


    dünya sizin gibi sonsuz eşitlik gibi bir hayalperestlikle idare edilmiyor, edilemez de zaten. mümkün değil. bugün cebine yüklü meblağlar koyulsa tedaviye bayrampaşa devlete değil acıbademe gideceksin. aynı şekilde ortalama bir sıralamayla kampüsü millet bahçesi yapılmış yıldız teknik yerine kendini ve kültürünü muhafaza eden bilkentin yarı burslusuna gidersin. kendini kandırmayı derhal bırakmanı öneririm.

  • doğru ya aslında sorun özel olup olmamasında değil devletin kendi üniversitesine nasıl davrandığında.

  • charhawk kullanıcısına yanıt

    siz hic istanbul ün. fen fakültesinin içine baktınız mı 1. kat resmen bok kokuyor yazmak istemezdim sabah sabah ama yazdım.

    bina almış başını gitmiş. dökülüyor. istanbul ün. diye sadece adı var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.