Şimdi Ara

Özel Okul 1.Sınıf Öğretmen Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 5.5 yaşındaki oğlum bu sene illokula başladı. 2 hafta devlet okuluna gitse de devlet okulu 45 kişilik sınıflarda olduğundan ve sınıftaki çocuklarla arasında 1.5-2 yaş olduğundan evin yakınındaki özel için anlaştık. Kayıt yapılana kadar çok insancıl ve çocuk ruhundan anlayan okul kayıttan sonra gayet ilgisiz ve alakasız davranmaya başladı. Çocuk sonradan aralarına katılmasına rağmen öğretmen hiçbir şekilde diğer çocukların oluşturduğu gruplara müdahale etmiyor ve oğlum tüm gün yalnız geziyor.. vs vs sorunlar var. En son yaşanan olay ise can sıkıcı sorunu ne oğlum tam olarak anlatıyor ne öğretmen ama öğretmen oğlumun kitabını ve defterini yırtıp çöpe atmış. Evet 5.5 yaşında ve hiperaktif falan olmayan bir çocuktan bahsediyorum. Küfür asla bilmez bir arkadaşı birşey yapsa dese otururp ağlar ama ben zaten çok ağlaması durumunda idareye bana bildirmesini 40 kere tembihledim. Okuması çok iyi olsa da yazması her yaşıtı kadar yavaş ayrıca öğrenmesinde sorun da yok kaldı ki okul açılalı 1 ay oldu olmadı.


    Sorum şu lütfen bu konuda bilgisi olan yazsın özel okuldan kaydımı sildirebilir miyim? Başka bir okula aldırabilir miyim? En kötü ihtimal bahar dönemi için bahsediyorum. Ödeme sistemi aylık taksit şeklinde FAKAT senet gibi 12 kağıt imzalatıldı imzalamak istemesem de prosedürün bu şekilde olduğu Meb'in bu şekilde bir teminat istediği söylendi ve mecbur ben de imzaladım. Bu bir sorun yaratır mı? Okuldan kaydımı sildirsem de ödemem gerekir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Özel okullarin çoğu böyle malesef . İlk başlarda biz böyleyiz , biz mükemmeliz , eğitimimiz şu kadar kaliteli , öğretmenlerimiz şu kadar kaliteli derler ama genelde fos çıkar. Belli başlı bir kaç iyi özel okul dışında çoğu aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam okulun imza attırdığı sözleşmeyi okuyun
    En basiti okula telefon açın sorun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef devlet okulları büyük şehirlerde kalabalık. okul öncesi öğretmeni çok alıyorlar ama yetmiyor.

    Tabikide çocuğu alırsınız ama sözleşmeye bakın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.