Şimdi Ara

ÖZ-DE-BİR Canlı YGS Denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özel Dersaneler Birliği Derneği'nin tüm Türkiye çapında, aynı anda düzenlediği YGS Deneme Sınavı
    Üniversiteye hazırlanan tüm öğrenciler için
    Sınav sonuç ekranında, soru çözümleri, soru ile ilgili konu anlatımına ulaşım sayesinde eksikleri kapatma imkanı
    ÖZ-DE-BİR’in, 30 yıla yakın eğitim deneyimi ile Vitamin öğrencilerine özel hazırlandı
    17 Mart 2012 tarihinde, saat 10:00 ve 16:00’da tüm Türkiye’de aynı anda ve canlı uygulanacak 2 seans arasında seçim yapma şansı
    Toplam 160 soru
    Türkiye ve il genelinde puan sıralaması
    ÖSYM Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) uygun içerik ve değerlendirme
    Şimdi al, seansını seç, hemen rezervasyon yaptır, Türkiye sıralamasındaki yerini gör
    [simage][/simage]

    ÖZ-DE-BİR Canlı YGS Deneme Sınavı sana geleceğini gösterecek!

    Aylardır hatta yıllardır hazırlandığın sınav gittikçe yaklaşıyor. Kendi kendine vardığın sonuçlar, sınav puanları zaman zaman birbiriyle çelişiyor, aklını karıştırıyorsa, kendini gerçekten sağlam, güvenilir bir deneme sınavı ile değerlendirmeli, kalan zamanını verimli kullanmalısın.

    30 yıla yaklaşan geçmişiyle ÖZ-DE-BİR, gerçek YGS’den önce kendini tanıman, eksiklerini belirleyip tamamlaman için büyük bir fırsat sunuyor. ÖZ-DE-BİR ve Vitamin işbirliğiyle düzenlenen “Canlı” YGS denemesi sana, merkezi sınavdan önce çok gerçekçi bir sınav deneyimi yaşatıyor.

    Türkiye genelinde uygulanacak olan ÖZ-DE-BİR Canlı YGS Denemesi, sınav sistemine alışman, düzeyini belirlemen ve sınava kadar eksiklerini giderebilmen için kaçırılmayacak bir fırsat. 17 Mart 2012’de açılacak olan 10:00 veya 16:00 seanslarından sana en uygun olanına rezervasyon yaparak, seçtiğin saatte istediğin her yerden online/çevrimiçi girebileceğin ÖZ-DE-BİR Canlı YGS Denemesi ile merkezi sınava eşdeğer bir sınav deneyimi yaşayabilirsin. ÖZ-DE-BİR Canlı YGS Denemesi sana geleceğinin anahtarını veriyor. Yalnızca 4 TL karşılığında sınav kapısını aralama, ardına kadar aç!
    Birebir YGS denemesi...

    ÖZ-DE-BİR Canlı YGS Denemesi, deneme sınavlarında Türkiye’nin köklü markası ÖZ-DE-BİR tarafından Vitamin öğrencilerine özel olarak hazırlanmış ve yükseköğretime hazırlanan öğrenciler için ÖSYM tarafından düzenlenen YGS’ye hazırlık çalışması olarak geliştirilmiştir.

    Türkiye genelinde gerçekleştirilen ÖZ-DE-BİR Canlı YGS Denemesi, aynı gün içinde 10:00 ve 16:00’da olmak üzere 2 seans olarak tekrarlanır. Öğrenci, bu 2 seanstan kendisine uygun olan birine rezervasyon yaparak sınav saatinde, mekan kısıtı olmaksızın, sınava istediği yerden online olarak katılır.

    Sınav sonucunda öğrenci hangi sorularda yanlış cevaplar verdiğini, dolayısıyla nerelerde eksikleri olduğunu görmesinin yanı sıra Türkiye ve il sıralamasındaki yerini de görmüş olur. Soruların, Türkiye’nin sınav denemeleri uygulayan en köklü, en eski kurumu ÖZ-DE-BİR tarafından hazırlanması başlı başına bir ayrıcalıktır.

    Sınavın fark yaratan bir diğer özelliği ise öğrencinin başarı seviyesini ölçmesine, eksiklerini tespit ederek tamamlamasına fırsat vermesidir.
    Kapsamı:

    ÖZ-DE-BİR Canlı YGS Denemesi Türkçe’den 40, Tarih’ten 17, Coğrafya’dan 14, Felsefe’den 9, Temel Matematik’ten 28, Geometri’den 12, Fizik’ten 14, Kimya’dan 13, Biyoloji’den 13 olmak üzere, toplam 160 soru içerir.
    Faydası:

    Sınav, öğrencinin istediği yerden, online/çevrimiçi katılması üzerine kurgulanmıştır.
    Sınav sonucunda öğrenci Türkiye’deki ve ilindeki sıralamasının yanı sıra gerçek katsayılarla hesaplanmış YGS puanını da görme ve sınav sonuçlarına anında ulaşma imkanı bulur.
    Öğrencinin düzeyi, geliştirilmiş ölçme değerlendirme yöntemleri ile belirlenir.
    Sınav sonuçları ile öğrenci, eksiklerini tamamlama, öğrendiklerini pekiştirme fırsatı bulur.
    Sınav soruları, ÖSYM’nin YGS sistemine uygun hazırlanmıştır.
    Öğrenci, merkezi sınavda çıkacak olan soru tipleri hakkında fikir edinir.

     ÖZ-DE-BİR Canlı YGS Denemesi


    http://www.vitaminegitim.com







  • yaş sınırı var beni almıyorlar
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.