Şimdi Ara

Oyunu bırakma kararı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bugün oyunu bırakmak veya bırakmamak arasındaki kararı almadan önceki günüm. Aslında bu karar benim isteğimle alınmıyor. Babamla kavga içerisinde buluyorum kendimi. Bundan 2 yıl önce west te başlamıştım , sonra Tr açılınca tr ye geçtim yeri geldi trollü ile oyun kaybettim, afk siyle kaybettim , sinirlendim , küfür yedim . Her bir iki iyi şey yapıp diğer oyunculardan üstün olduğunu düşünen insan gibi türkiyeyi aşağıladım da aşağıladım . ama şimdi fark ediyorum ki oyunu kaybetmesi bile eğlenceli, çok çok uzun süredir oynamasamda çok fazla emeğim vardı bu oyunda , bir çok şampiyonda ustalaşma aşamasındaydım ve belkide bütün bu deneyim gidecek, inanın son 3 ayım çekilmez oldu çünkü oynamasam unutmak istemiyorum bu oyunu , oynasamda daha çok bağlanıyorum. Yarından sonra bi seyahate çıkıyorum ve uzun süreli tartışmalar sonunda ya 2 ay deneme süresine girip başarılı olup devam edeceğim , yada bırakacağım ; ki bunlar 2 seçeneğin ilkinin parçalarıydı yada kafamda bitirmeden bıraktırılmaya zorlanacağım. Şimdi bir çok arkadaşım bundan bizene , bildiğimiz iyi oldu, bırak qnq gibi şeyler yazıcak çünkü bende bir kere bunlardan birtanesini kullandım. Yalnızca bunları bir yere yazma isteği geldi ve burayı doğru buldum. Tüm oyuncu arkadaşlarımı ve forum üyelerini çok seviyorum, bırakırsam kendinize iyi bakın. Belki tanıyan vardır

    Tr : PhenomForPlayed







  • Çekilişe katılmak istiyorum.
  • Neyin kafası la bu? Sanki 40 yıllık karısından, anasındani babasından ayrılıyor. İnsanlık görevi yapayımda sonrakiler okumasın.

     Oyunu bırakma kararı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vladyr -- 10 Ağustos 2013; 5:02:48 >
  • abi seviyosan git konuş bence
  • Bir şans verip okuyayım dedim,dedim de,sanki ölüm döşeğinde dünyaya veda edecek adam gibi yazmış cidden.
    Konuyu açana ufaktan tıktık:
    Aslı astarı oyun,bizde knight oynarken bırakamayız diyorduk da,şimdi esamesi okunmuyor.Sen bırakmasan bile lol sonsuza kadar gitmez merak etme.
    Edit:
    arkadaşım bundan bizene , bildiğimiz iyi oldu, bırak qnq
    (Kimse yazmamışken triple combo yapayım dedim.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F996CAA7D -- 10 Ağustos 2013; 5:08:44 >
  • asıl bu neyin kafası ? görende insanlarımızı işsizlikten , açlıktan kurtardın sanacak, insanlık göreviymiş. , zaten kendi fikirlerine önem veren insanlar okuyacaktır mutlaka , ben sadece yazmak istedim kimin okuduğu umrumda deği.
  • Hesabını bana versene qnq




    Ciddiye alma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin kurtulmak istiyorsan Hesabına talibim. Tamamen benim oynayacağıma başka hickimseye vermeyeceğime yemin ederim. Gözüm gibi bakarım hesabına :)
  • Arkadaş forum jargonu çerçevesi içerisinde bir cümle sarfetmiş,konu dışında biraz zaman geçirsen muhakkak görürsün 'okumayın' gibi postları.Ha şu yorumundan sonra oturup yazıyı adam akıllı okudum,sana şunu söylemek istiyorum:
    İraden çok mu zayıf?Yanlış anlama ama,bahsettiğin şey bir 'Oyun'.Gerçek hayatta sana birşey kazandırmayan,sadece eğlenmek için zaman ayırdığın 'Sanal' bir şey.Bir 'Yazılım' hatta.Atacağın ilk adımdan başlayayım hatta senin için:
    Oyunu sil.Hayat sokaklarda,çık arkadaşlarınla zaman geçir,hiçbirşey yapamasan bile çık şehirde gez dolan arkadaşım,yapılacak onca şey varken neden bütün gününü,şu güzel yaz günlerini (sonuna gelmiş olsak bile),pc başında oyun oynayarak geçiresin ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F996CAA7D -- 10 Ağustos 2013; 5:18:44 >
  • Donanımhaber forumunda olmasak söylenecek bişey daha varda saygıyı bozmamak lazım hadi bb
  • oyun bu, bu kadar bağlanmayın bende yakın bir zamanda ara vereceğim ama hiç senin gibi bir bunalıma girmedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dyesa

    abi seviyosan git konuş bence

    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.