Şimdi Ara

Oyunguru Adeks Lan Game (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiyede genel olarak oyun sektörü bu mantıktan dolayı kaybediyor. turnuvalar para gazanma gayesi ile yapılıyor halbuki turnuvayı düzenleyenler,sponsorlar vs.. direk hedef kitleye ulaştıklarının farkında değiller. sağlam bi turnuva çok büyük reklamdır.oyunu oynamayanları bile cezbedersen 1 sonraki turnuvaya belki oyuna başlayarak o kişilerde katılabilir.eğer yaptıgın turnuvanın hakkını veriyorsan 1 kaybedersin(maddi açıdan olabilir ama oyuncuları kazanırsın),2 ne zarar ne kar olur (1. den memnun ayrılan oyuncular + yeni oyuncular + reklam + önceki tecrübeden dolayı yeni sponsorlar), 3 den itibarende her konuda kar a geçersin.

    kısaca bişiler kazanmak için bişiler vermen gerekiyor.

    ama bu tarz turnuvalarda anca oyunda profesyonel olmayan,hiç bir iddası bulunmayan kişilerle maç atar zaman geçerirsiniz. bu turnuvaya ait olarak değil genel olarak konuşuyorum . 100 lira katılım ücreti bi para değil fakat turnuvayı düzenleyenler kendinden emin olmadıktan sonra katılmaya gerek yok.




  • @PhTx3

    Adam dreamhack düzenledi beyler dağılın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VVrisTCutter

    @PhTx3

    Adam dreamhack düzenledi beyler dağılın

    Ben de söylüyecek bişey bulamadım, öylesine alıntılayıp rasgele bir şey diyesim geldi. Belki 2 tane insan görünümlü varlık bakar da beni haklı sanar diye.

    Neyse o zaman, sana hang on little tomato diyip seni kendinle baş başa bırakıyorum.
  • quote:

    Ben de söylüyecek bişey bulamadım, öylesine alıntılayıp rasgele bir şey diyesim geldi. Belki 2 tane insan görünümlü varlık bakar da beni haklı sanar diye.

    Neyse o zaman, sana hang on little tomato diyip seni kendinle baş başa bırakıyorum.


    Bize turnuva yap panpaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VVrisTCutter

    quote:

    Ben de söylüyecek bişey bulamadım, öylesine alıntılayıp rasgele bir şey diyesim geldi. Belki 2 tane insan görünümlü varlık bakar da beni haklı sanar diye.

    Neyse o zaman, sana hang on little tomato diyip seni kendinle baş başa bırakıyorum.


    Bize turnuva yap panpaa

    Biraz az ağlayın ya. Yorumlara öldüm sitedeki.

    quote:

    Böyle Forum çocukları çok bilmiş gibi konuşuolar ya gerçekten sinir oluorum ya. Turnuva kültürü 0 herifte ama sanki dreamhack e 10 kere İEM ye 20 kere gitmiş gibi konuşuo herif ya. Türkiyede LoL ü Dibe Vurdurmayı başarıolar . Gerçekten tebrik ederim :|


    quote:

    Lütfen dh a konu açmayın bidaha. Sanki ödül belirli olsa gelicekmiş gibi konuşuyorlar. Sırf bahane.

    (bu 2. yi yazan adamın nick'i görünmüyor zannedersem turnuvaya katılan tek takımda. :( )

    Ve şey çok hoşuma gitti. Bir arkadaş biraz hakaret eder şekilde Turnuva yapmayın değmez onlar için emek harcamanıza demiş de. 10-16 takım katılan turnuva yapıldı adeks'de yine. 1. takıma 5 tane mouse pad verdiler razerdan. Takım başı 100TL verilmişti o turnuva için de.
    Şimdi bu turnuva o insanlar için mi yapıldı? Yoksa orda çalışan adamlar o kadar insanı mı dolandırdı? Heyecan falan demişler birde, Ne heyecanı kardeşim sanki karşında milyonlarca izleyen adam var. Abartın az daha. Hoş yine yalan oldu turnuva. Şakalı komiklik :)


    Not: DH konu açmadan başarılı turnuva yapmanız da zor zaten. Çok fazla takip eden insan var forumu. Her bakan post atmıyor yani muhattap olmamak için sizinle.
    Ve LoL açısından belki de en büyük topluluğa sahip. Lol-Turkiye pek büyük sayılmaz malum.

    Not2: Turnuvayı savunan ya da mantıklı bulan hemen herkesin şu DP isimli takımda olması kötü olmuş. Biraz arkadaşınız falan yok mu 5v5 custom atardınız.


    Edit: Birisi bi takım toplayıp çıksın da sorun olmasın bari. Avrupa 1.si olduk diye gelcekler sonra Hemide namalup



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 7 Kasım 2011; 4:08:46 >




  • Tamam yeter öldü artık vurma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fRanz2011

    Tamam yeter öldü artık vurma.

    Tek başıma batırdım adamları! /proudandhappy
    Bir de demiş ya sanki DH 10 IEM 20 kez katılmış gibi konuşuyor diye, o daha komik. Ben oyun oynayan birisi olarak olması gerektiğini düşündüğüm şeyleri söylüyorum. Bunlar DH'de yoksa onların da o eksiği vardır derim. Hoş, ordaki kalabalık vs bunların hepsini unutturur ama olsun.


    "Forum çocukları çok konuşuyor, rakip bulamıyoruz." ~Namalup şampiyon VVrisTCutter

    Hepsi zaten benim suçum, herkes burda okuyup ben sevmedim diye katılmıyor. Yoksa sizin organizasyon falan fevkaladenin fevkinde. Ne lanetli adammışım yahu. Aynaya bakıcak yüzüm kalmadı yemin ediyorum. Artık sadece PC ekranının arkasından bu arkadaşların kusursuz işlerini kötü göstericem :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 7 Kasım 2011; 4:21:53 >




  • Turnuva yapıyorsunuz iyi güzel de niye eleştirilince gücünüze gidiyor. Onu anlayamıyorum yaptıgınız seyde eksikler var kabul etmek yerine buradakileri asagılamaya calısıyorsunuz. Cocukca eleştiri yapanlar var ona yok demiyorum ama yapıcı eleştirilerede aynı sekilde karsılık veriyorsunuz. PhTx3 mantıklı seyler söylüyor, hepsini yapmanız gerekmiyor, dediği şeyler cebinizden para gitmesine neden olacagı icin isinize gelmiyor diye düsünüyorum. Ödül ile ilgili %li bisiler söyleseniz ve katılım su kdr olmazsa ödülde değişiklik yapma hakkımız vardır deseniz yine kimsenin birsey diyecegini sanmıyorum. Sadece turnuva yapıcaz katılım ücreti bu gel takıl eglen diyorsunuz. Bu sekilde turnuva yapılmaz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SchutZ

    quote:

    Orijinalden alıntı: Firesworn

    quote:

    Orijinalden alıntı: amaze8

    quote:

    Orijinalden alıntı: Firesworn

    quote:

    Orijinalden alıntı: amaze8

    quote:

    Orijinalden alıntı: PhTx3

    @mertcako, iyi takım olmak istiyorsan adımlar basit. ESL girersin ve gerçekten iyiysen krallar gibi yükselirsin. (Fx'in LoL takımı gibi gidebilirsiniz). East'den 2 takım katılması gerekirken 1 takım çıkmasının sebepleri var yani. Öyle türkiyedeki offline event falan olaylarıyla olmuyor o. -Tecrübe kazandırır, beraber oynamış olursunuz doğru da iyi takım olman konusunda daha başka bir etkisi yok. Hatta sadece istanbulda belli takımlarla oynamak aşırı bir fark da yaratmaz kendini geliştirmek adına-


    @amaze8, Türkiye'de lol'ün tanınmasını sağlamak istiyorsan öncelikle bu turnuvaların internetten yayını yapmaya başlayarak bunu başarabilirsin, hani ödül, kâr falan hepsini geçtim, atılacak en basit adım bu. -Yapıcı eleştiri değildi diğer konuya yazdığımda ama bir daha deneyeyim şansımı- Yoksa olay katılacak takım bulunmaması değil. Takım kurmak için sebepleri yok insanların. Ben neden başka bir şehirden kalkıp oraya gelip orada bir sürü masraf yapıyım ki? Arkadaşlarımla takılmak ise amaç, 100TL verip oyun oynayıp, oyunda konuşacağıma, 5 katını veririm adam gibi eğlenirim. Ya da kazanma, başarı duygusuysa amaç, insanlar bilmedikten sonra ne anlamı var? Çizgi roman mı bu gizli süper kahraman modunda gezelim? Ya da FirstKiss vardı zamanında, Avrupa 1.si diye dalga geçti herkes o şekil olsun durum. O turnuvaya gidenler dışında turnuvayı kazanın gerçekten iyi olduğunu kimse düşünmediği sürece yol alamazsınız. Bunu sağlamak için de zaten giden adamları değil, katılmayan insanların sebeplerini dinlemeleri gerekir. Sert konuşuyor, üzülüyoruz! değil yani olay. Söylediğim şey serttir, çizgisini aşıyodur falan doğrudur, olabilir. Ama bu söylediklerimin gerçekliğini değiştiriyor mu? Pek sanmıyorum.
    Hoş muhtemelen uzun geldiği için cümlenin yarısını okumadan geçiyorsun ve anlamama sebebinde o ama olsun. :)



    Hepsi bir yana, ödülü önemsemiyorum ben, diğer konuda da yazmıştım zaten. Ben insanların kazık yediğini düşünüyorum ve bunu belirtiyorum sadece. Yoksa vericekleri ödül, büyük bile olsa benim ihtiyacım olan bir şey olmayacaktır çok büyük ihtimalle. Oturup bize hakaret ediyor diye emo moduna giriceğinize birazcık düzenlemeye çalışsanız yaptığınız organizasyonu her şey daha güzel olur.

    Edit: Aklıma gelmişken, Bu turnuvanın herangi bir otel ile de anlaşması yok sonuçta değil mi? Hani şehir dışından gelen insanların yatcak yeri olsun falan diye. -O wait, kim niye şehir dışından gelsin ki?-

    Cod4 cs pb de şehir dışından bi sürü insan geliyor emin ol. Ve turnuva koşulları bundan kötü olanlar oldu daha önceden. Katılan olmadı ki yayın yapalım hocam daldan dala atlıyorsun. Cod4 turnuvasında cs turnuvasında gayet de yayın yapılıyor own3d da. Press D for dance a bi 10 takım katılsaydı sen yayını görürdün o zaman. Ama sen burda başlattın darbeyi, Rahat gelebilicek insanlar da seni dinleyip gelmedi. Sanıyorum ki sen etkiledin onları.

    Avrupa'da Crossfire Intel Challenge bile otel anlaşması yapmıyor, takım sponsorları bunu ayarlıyo. AYRICA BURASI TÜRKİYE. Biraz gerçeğe dön. Daha önce turnuvaya katılmadığın için böyle düşünüyosun normaldir. Ama katılırsan memnun kalıcaksın eminim. Ben sırf 3-4 kişiyle arkadaş olabilmek için bile 100 lira veririm.

    Parayı da öyle kıyaslama. 2 katını veririm şöyle yaparım 5 katını veririm böyle yaparım. Çocukken yaptığımız kavgalar gibi: 'Oğlum niye döner yiyoruz ki 3tl ye. Gidelim 6 tane ekmek alalım daha çok doyalım.'

    Kişi başı 20tl vericeksin, bilgisayar başında 4-5 saat oturucaksın, milletle kaynaşıcaksın, gülüceksin eğleniceksin. Bırak 2-3 kere böyle turnuvalara katılım olsun. Sonra sponsor kendisi gelicektir. Bu turnuvalara katılalım ki ilerde RIOT!a bakın, biz böyle turnuva yapıyoruz sizin de desteğinizi bekliyoruz desek adamlar elbette yardımcı olucaklardır. Yoksa bir afişle adamlardan bişey beklemiyo kimse.

    'Ödüller OP' yazan insanlarla kıyaslayıp yarsını okumuyorsun filan demeni de istemiyorum. Bidaha cevap yazmıcam, eğer yorumlar böyle devam ederse, buraya böyle turnuva konuları açmanın bi anlamı olucağını sanmıyorum.

    Ödülü belli olmayan turnuvaya kim niye katılsın ki ? O zaman kişi başı 30 lira alayım vereyim 5 liralık mouse pad al sana ödül.Bi dahaki seferede bekleriz..

    Katılma abi katılma ya Allah aşkına katılma. Ne alak söylediğin şey ne alaka ya. 30 lira veriyim 5 liralik mousepad ödül ne demek abi. Ne kadar saçma bişey söylüyosun

    Ya o kadar saçma bişey sölüyosunuz ki artık maksadınızı aşmaya başladınız. Adam turnuvayı tanıtmak için konu açıyo sizin yaptığınıza bak ya. Ya madem bu kadar önemsiyorsun turnuvayı hani sırf ödül ise sorun. Gidin Adeks'e adamlarla yüz yüze konuşun, böyle böyle diyin, burda tanıtım yapılan konuları baltalamayın yeter ya vallahi billahi yeter. Kapansın konu da her mesaj bi öncekinden daha saçma oluyo.

    Onu geçtim adam gibi ödül belirlersiniz katılım olur.Öyle katılıma göre ödül derseniz 5 takım bulabilirsiniz belki.

    Birinciye 1000TL, İkinciyede 500TL vericekler 10 takım katılcak...Zararını sen mi ödiceksin ? Tipe gel ya, ne kadar takımın katılcağı belli mi ?
    4 takım katıldı varsay 1.ye %50 2.ye %25 ver adamlar bu kadar kücük miktar için meşgul olmaz....Lanet gitsin size ya nasıl bi turnuva bekliyorsunuz IEM elemeleri oynancak sanki gidiceksin atıcaksın macını döniceksin..
    Hardcore bişi beklemeyin, emin ol Adeks Livestream yapıcak kaliteye sahip, OG'yu biraz takip edersen yani adeksin resmi sayfası diyebiliriz ki own3d.ty ile partnerliği var...
    Eğer yeterli takım olursa, Bursadan gidicem İstanbula maksat sadece oynamak değil takım arkadaşlarınla bulusmak ordaki heyecanı yaşamak..Tabii sizz heyecanı sadece porno sitelerinde aradığınız için anlamakta zorluk çekiyosunuz.

    100 tl 500 tl falan demedim.Gidersin ekran kartı anakart ram vs.vs. verirsin.




  • Aahahah DH Ye konu açmadan turnuva duzenlenmezmiş Burda tanıdığım 2-3 kişi var düzenli bi takımda oynayan ve hepside arkadaş listemde..Geçenlerde konu açıldı başka bi turnuva ıcın karma bi takım cıkardılar DH-LOL mü ne çok başarılıydılar gerçekten gözlerim yaşarmıştı.
  • Hayır bide turnuva kültürleri çokmuş gibi konuşuyolar ya ben onu anlamıyorum. Ayrıca Adekste bundan önce tek bi turnuva yapıldı lol adına onada 9 takım kayıt yaptırdı 6 takım geldi. 1. hwa ya da mousepad falan deil hediye çeki verildi. bilmeden konuşmayı çok seven bi grupsunuz . Ben senin yorumlarını kaale almıyorum şampiyon sakin ol sadece dalgamı geçiyorum türkiye de hala kendini bilen lol oyuncuları var sana kalmadı türkiyede lol merak etme. Sanki oyunu yalayıp yutmuş über pro oynayıp bide turnuvaları eleştiriosunuz. ulan bırakın işte adamlar turnuva yapmış türkiye için e tabiki eksikleri olcak daha bu 2. turnuva ama bu kadar da üstlerine gidilmezki . Ayıp ya bazı insanlar bizi düşünüyo ve LoL ün gelişmesine yardımcı oluyor ve sizde bunu kökünden bitirmeye çalışıyosunuz . Adam gibi eksiklerini sölersin turnuvanın kapayıp çeneni devam edersin. yok böle turnuva mı olur yok ödül yok çok saçma işler falan filan ulan bi kayıt yaptrn ozaman turnuvaya bakalm ne koycaklar ödülü katılıma göre ondan sonra eleştirin . katılıma göre ödül olayı bi çok türkiyedeki turnuvada oldu zaten neyini tartışıosun sen ya. Biraz beyin kasın. Ayrıca bu adeksteki turnuvaya 5 takım daha kayıt yaptırma talebinde bulunmus fakat turnuva yı düzenleyen arkadaş kayıtları siteye aktarmamış çünkü turnuva tarihi 1 hafta ileri alıncak 13 kasımda vizeler olduğu için. Rahat olun yani hala akıllı oyuncular var. sizlere kalmadı.




  • nasil ustune gidilmez? Bebege yurumeyi ogretmiyoruzki burda. Siz turnuva duzenlemeye calismissiniz bizde eksiklikleri soyluyoruz. Tesekkur edip sorunlari cozmeye caliscaginiza sanki turnuva yapayi siz icat etmissiniz gibi biz her seyi biliriz havasindasiniz. Konustugunuz kisi hic para almadan bilmem kac bin Rp odullu Dh turnuvasi duzenleyen adam birde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 7 Kasım 2011; 11:59:27 >
  • Ya burda lan game yapılıyor senin karşılaştırdığına bak :O . Bak eleştiri böyle yapılmaz
    quote:

    Vay be 100 tl katılım ücreti var ödül yok... Acaba kim katılır... 4-5 tane tanıdık arkadaş takımı katılır sadece zaten turnuva denemez adam gibi ödülü yok birseyi yok.
    adam gibi söylenir sonunada kolay gelsin/başarılar denir . Bunuda öretmeyelim :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhTx3

    quote:

    Orijinalden alıntı: VVrisTCutter

    quote:

    Ben de söylüyecek bişey bulamadım, öylesine alıntılayıp rasgele bir şey diyesim geldi. Belki 2 tane insan görünümlü varlık bakar da beni haklı sanar diye.

    Neyse o zaman, sana hang on little tomato diyip seni kendinle baş başa bırakıyorum.


    Bize turnuva yap panpaa

    Biraz az ağlayın ya. Yorumlara öldüm sitedeki.

    quote:

    Böyle Forum çocukları çok bilmiş gibi konuşuolar ya gerçekten sinir oluorum ya. Turnuva kültürü 0 herifte ama sanki dreamhack e 10 kere İEM ye 20 kere gitmiş gibi konuşuo herif ya. Türkiyede LoL ü Dibe Vurdurmayı başarıolar . Gerçekten tebrik ederim :|


    quote:

    Lütfen dh a konu açmayın bidaha. Sanki ödül belirli olsa gelicekmiş gibi konuşuyorlar. Sırf bahane.

    (bu 2. yi yazan adamın nick'i görünmüyor zannedersem turnuvaya katılan tek takımda. :( )

    Ve şey çok hoşuma gitti. Bir arkadaş biraz hakaret eder şekilde Turnuva yapmayın değmez onlar için emek harcamanıza demiş de. 10-16 takım katılan turnuva yapıldı adeks'de yine. 1. takıma 5 tane mouse pad verdiler razerdan. Takım başı 100TL verilmişti o turnuva için de.
    Şimdi bu turnuva o insanlar için mi yapıldı? Yoksa orda çalışan adamlar o kadar insanı mı dolandırdı? Heyecan falan demişler birde, Ne heyecanı kardeşim sanki karşında milyonlarca izleyen adam var. Abartın az daha. Hoş yine yalan oldu turnuva. Şakalı komiklik :)


    Not: DH konu açmadan başarılı turnuva yapmanız da zor zaten. Çok fazla takip eden insan var forumu. Her bakan post atmıyor yani muhattap olmamak için sizinle.
    Ve LoL açısından belki de en büyük topluluğa sahip. Lol-Turkiye pek büyük sayılmaz malum.

    Not2: Turnuvayı savunan ya da mantıklı bulan hemen herkesin şu DP isimli takımda olması kötü olmuş. Biraz arkadaşınız falan yok mu 5v5 custom atardınız.


    Edit: Birisi bi takım toplayıp çıksın da sorun olmasın bari. Avrupa 1.si olduk diye gelcekler sonra Hemide namalup

    Peki ödül baştan belirlenir, senin kafandaki gibi turnuva yapılır da 16 takım tamamlanmazsa nolucak ? Ki öyle olucaktır.

    Turnuvalar para kazanmak için mi yapılıyor acaba? Ya da Avrupa'da bol ödüllü turnuvalar ne kadar kazanıyorlar acaba? Daha bugüne kadar Türkiye dışında ilginin para üzerinde olduğu bi turnuva konusu görmedim. Tek9, leagueoflegens forum, esl gibi bi kaç site daha takip ediyorum. Binlerce yorum okudum daha bi tane parayla ilgili görmedim. Ödülün iyiliği veya katılım ücretinin az olmasıyla da alakası da YOKTU. Geçenlerde Macaristan (sanıyorum) Cod4 turnuvası düzenledi. Orada doğru dürüst tanınmış oyuncu veya takım bile yok iken, bi sürü takım katıldı, ve 1. takım dışında herkes zarar etmiş oldu(Verilen-alınan). Sizin mantığınızla konuşuyorum.

    Ama klişedir; burasi Türkiye. İnsanların ilgisini çekmek için paradan bahsediceksin. Diyosun ya benim yazdıklarımı yarısında bırakıyosundur eminim diye. Ben de eminim ki sen turnuva haberini okurken sadece ödül ve katılım ücretini okuyorsundur.

    Turnuvaya gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız daha önceden dediğim gibi gidin yüz yüze anlatın derdinizi. Yoksa burdan yazmak size veya turnuvaya birşey kazandırmaz (Ama belli ki size kazandırıyor, gülüyorsunuz, eğleniyorsunuz kendi kendinize). Sonuçta turnuvayı düzenleyen forumdonanımhaber değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amaze8 -- 7 Kasım 2011; 14:27:59 >




  • @ PhTx3

    Rahat ol sen bizi tanıyan tanır zaten kimseye kendimizi ispatlıcak durumumuz yok. O kadar iddaalıysan toplarsın takımını istediğin zaman istediğin yerde atarız maçı . (Sen şimdi ödül de istersin :/ ) tamam 100 lirasına oynayalım .
  • Şimdide sadece DP'deki oyuncular savunuyor diye ağlıyor
    Az önce DH'de acılmıs turnuva konularına göz attım hepsinde aynı mantık var bu herifte, katılım ücreti olmayıp ödüllü turnuvaya bile dil uzatmış..İnsan bi yazar "güzel turnuva katılan arkadaşlara başarılar" diye ama arkadaş kendisi katılamıyor ya İçine oturmus girip oynayamamak...Seninle oyun atmışlığım var, toplamışssın oyuna yeni başlayan oyuncuları norma game'e premade girip çok bilmişlik yapman seni cok cool gösteriyordu Adamın dibisin ya..




  • Yazık :/
  • @amaze8, turnuvayı geliştirmek benim işim değil. öyle işlerle uğraşmak istesem organizatör olurdum ilerde, mühendis değil. Bunu açıklığa kavuşturduktan sonra. Ben oyun oynayan insan olarak hoşuma gitmeyen şeyleri söyledikten sonra o işi yapan adam başarısızlık sebebini bunlardan birisine bağlarsa (ki bağlamalı) bunları düzeltmek onun işi.
    Kâr etmek konusunda, bir şeye önce yatırım yaparsın. Bu yatırımın başarılıysa ilerde sana kar sağlar, değil ise zarar edersin. Yatırım olmadan bir işe girilmez. (Bunun çok büyük olmasına gerek yok)
    Ve dediğim şeyi tekrar ediyorum. Macaristan'daki turnuvanın kötü olması, bizim kini iyi mi yapar? 2 yanlış 1 doğru yapmaz dostum. İyileri örnek almayı öğren diyeyim ve umarım bu sefer algılayabilirsin.


    Bir de hani her okumadığını söyleme sebebim
    quote:

    Ödül ile ilgili %li bisiler söyleseniz ve katılım su kdr olmazsa ödülde değişiklik yapma hakkımız vardır deseniz yine kimsenin birsey diyecegini sanmıyorum. Sadece turnuva yapıcaz katılım ücreti bu gel takıl eglen diyorsunuz. Bu sekilde turnuva yapılmaz...

    Bunun sağlayabiliceği büyük bir zarar yok. O yüzden bütün bütçesi olmayan turnuvalar böyle yapılıyor. (en azından insanların gerçekten iyi turnuva diye baktığı şeyler.)


    @SchutZ, ben bir adama bir şey yapmasını söylüyorsam o yapmadıgı sey onun işine yarıyacagı içindir. beni tanıyan tanır, tanımayan da takılsın kafasına göre. Ben kafama eserse dalgamı geçerim, kafama eserse tavsiye veririm. Ama bir şey değişmez, her türlü durumda oyun oynuyorum ve o insanlar genel anlamda umrumda değil. (ki bunun da konuyla alakası yok, dediğim gibi, dünyadaki en gereksiz, en ezik insan olmam turnuvanın saydığım eksiklerini kapatmaz. İstediğin kadar çamur at yani yaptığın şey ne kadar mantıklı olduğunu kanıtlamaktan öteye gitmez.)


    @WristCutter, Alaka? Allah aşkına ya, çok coolsunuz, en iyi sizsiniz tamam mı? turnuvaya insanların katılmama sebebi de o kadar iyisiniz ki korkuyolar sizden git takıl şimdi başka yerde.
    10 yaşında kardeşim düşüncesini daha mantıklı savunur yemin ediyorum. Yaptığınız şey direk kolay çıkış böyle, karşımdakine hakaret ediyim, o da bana hakaret etsin, sonra konu kaysın ve o da kötü görünsün mantığı. Konuyu unuttuysan, konu turnuvaya neden 1 takımın katıldığı ve bunu düzeltmek için nelerin yapılabiliceği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 7 Kasım 2011; 17:52:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhTx3

    @amaze8, turnuvayı geliştirmek benim işim değil. öyle işlerle uğraşmak istesem organizatör olurdum ilerde, mühendis değil. Bunu açıklığa kavuşturduktan sonra. Ben oyun oynayan insan olarak hoşuma gitmeyen şeyleri söyledikten sonra o işi yapan adam başarısızlık sebebini bunlardan birisine bağlarsa (ki bağlamalı) bunları düzeltmek onun işi.
    Kâr etmek konusunda, bir şeye önce yatırım yaparsın. Bu yatırımın başarılıysa ilerde sana kar sağlar, değil ise zarar edersin. Yatırım olmadan bir işe girilmez. (Bunun çok büyük olmasına gerek yok)
    Ve dediğim şeyi tekrar ediyorum. Macaristan'daki turnuvanın kötü olması, bizim kini iyi mi yapar? 2 yanlış 1 doğru yapmaz dostum. İyileri örnek almayı öğren diyeyim ve umarım bu sefer algılayabilirsin.


    Bir de hani her okumadığını söyleme sebebim
    quote:

    Ödül ile ilgili %li bisiler söyleseniz ve katılım su kdr olmazsa ödülde değişiklik yapma hakkımız vardır deseniz yine kimsenin birsey diyecegini sanmıyorum. Sadece turnuva yapıcaz katılım ücreti bu gel takıl eglen diyorsunuz. Bu sekilde turnuva yapılmaz...

    Bunun sağlayabiliceği büyük bir zarar yok. O yüzden bütün bütçesi olmayan turnuvalar böyle yapılıyor. (en azından insanların gerçekten iyi turnuva diye baktığı şeyler.)


    @SchutZ, ben bir adama bir şey yapmasını söylüyorsam o yapmadıgı sey onun işine yarıyacagı içindir. beni tanıyan tanır, tanımayan da takılsın kafasına göre. Ben kafama eserse dalgamı geçerim, kafama eserse tavsiye veririm. Ama bir şey değişmez, her türlü durumda oyun oynuyorum ve o insanlar genel anlamda umrumda değil. (ki bunun da konuyla alakası yok, dediğim gibi, dünyadaki en gereksiz, en ezik insan olmam turnuvanın saydığım eksiklerini kapatmaz. İstediğin kadar çamur at yani yaptığın şey ne kadar mantıklı olduğunu kanıtlamaktan öteye gitmez.)


    @WristCutter, Alaka? Allah aşkına ya, çok coolsunuz, en iyi sizsiniz tamam mı? turnuvaya insanların katılmama sebebi de o kadar iyisiniz ki korkuyolar sizden git takıl şimdi başka yerde.
    10 yaşında kardeşim düşüncesini daha mantıklı savunur yemin ediyorum. Yaptığınız şey direk kolay çıkış böyle, karşımdakine hakaret ediyim, o da bana hakaret etsin, sonra konu kaysın ve o da kötü görünsün mantığı. Konuyu unuttuysan, konu turnuvaya neden 1 takımın katıldığı ve bunu düzeltmek için nelerin yapılabiliceği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amaze8 -- 8 Kasım 2011; 4:56:27 >




  • Dostum, katılmak istemek ile gelişmesini istemek farklı şeyler. Bu ayrıma var öncelikle.

    Ve izmir yüksek teknoloji enstitüsünde okuyorum, okulumdan memnun olmam bir yana da, şu an mezun olunca işim hazır zaten. (izmirliyim, izmir de okumak istedim, izmir de okuyorum.)


    Adam kime fakir dediğinin farkında değil. Ama olsun, o da bir şey. Bu forumda benim ne kadar param olduğunu az çok bilen tipler var, bir kez bile birini fakirsin diyerek ezmeye çalışmadım. ailemin asilliğinden olsa gerek, kendim direk 0dan çalışarak elde etmediğim bir şey ile övünmenin saçma olduğu öğretildi bana.

    Not: Paranın insan yapmadığını kanıtlaman da hoş olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 7 Kasım 2011; 18:17:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.