Şimdi Ara

Oyundan anlamayanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunu bilmeyenler için skill rehberi yapmaya karar verdim. Millet spearman olupta lightning veriyor veya sırf fırce gidiyor.

    Spear kullananlar sırf int veya 20'li lvllara kadar HP sahibi olmak için 2 int 1 str verirler. Heuksal kasarlar, bloody fan, wolf bite gibi skillere harcamayın pointlerinizi. Hem vuruşları az, hemde yararsız skillerdir. Ice gitmeleri şarttır, isterlerse force ile heal'da yapabilirler. Eğer pure int yaparlarsanız korkmayın, bunun weapon skillerinde en alta bakarsanız passive health bonus var.

    **Kendi deneyimimden; Ben lvl 24'e kadar 2 int 1 str gittim, Chain, Ice Jade, Soul skillerini öğrendim. Force'danda heal ve ress. biliyorum. Şu ana kadar hiçbir archer kaçarak elimden kurutlamadı. 1000 oturtup öldürdüm.

    Glavie kullananlar str giderler. Bunlarda 2 str 1 int diye bir seçenek olmazsa daha iyi olur. Bunlarda heuksal kasacaklar, büyüde de fire ve lightning verirlerse kral olur

    Sword ve Blade'de tıpkı Spear ve Glavie gibi. Biri sırf int biri sırf str. Büyülerde de lightning tercih etmeleri (Grass Walk için) onlar için iyi olur. Biechon kasacaklar weapon bölümünde.

    Bow kullanmak isteyenler ya pure str ya da pure int kasacaklar. Pure int'çiler mutlaka cold kasmalılar. Str'cilerde Fire/lightning kasmalılar.

    **Kendi deneyimimden; Ben pure str kasmıştım, ama skill verirken batırdığım için hiç test etme olanağım olmadı. Yalnızca şunu söyleyeyim kimse kalkıpta pure itn kasıp 300 hp'yle sağ kalamaz.

    Bu arada yeni server var diyenler inanmamışlardı, umarım o üstlerine oturdukları yağlı cisime dönüştükleri için utanmamışlardır.

    Hayvanlarda full sürümde eklenecekmiş.







  • Bence de full int yada full str diye bişi cok zor.. ha full str anlarim ama full int gidince nasil hp yetecek anlamiyorum..

    lvl 30 kadar az da olsa hp biriktirip ordan sonra full int gidilebilir..

    Birde arkadaşim başklarina rehber hazirlamişsin ama spear + light gidenleri uyarmişsin :D
    Spear+light oyundaki en güclü mage attack ikilisidir...
  • HErkes aynı şeyi söylüyor ama ben pure int lightning adamımla bir halt kesemiyordum, üstelik çok kasıyordu. Bu arada arkadaşlar hepinize 2 int 1 str (Belli bir lvl'a kadar) bow öneririm. Ice ve lightning kasın, manyak eğlenceli oluyor. Gerçi siz kaç tane okçu kahraman gördünüz? Ben 5 tane gördüm, ama bunların dışındakiler hiyaaa kasap bıçağııı diye dalıyorlar :D
  • full int cok kasio evet ama vurdumuda 2 int 1 strciyi cok rahat alacagini dusunuyorum bu bnim kanatim tabi
  • ben seni deviririm...
  • Evet zaten ayni şeyi düşünüp,söylüyoruz..Bende full int diye birşeye inanmiorum..hp olmadan mana olsa ne olur olmasa ne olur..
    Ben spear+ light kullaniyorum lvlim 28.. lvl 30 a kadar hemen hemen dengeli gidicem (tabi int str den daha fazla) 30 dan sonra full int gidebilirm..olmassa ilerki lvllerde str takviyesi de yapilabilir..

    Bu arada merak ettigim kombinasyonlar yok degil...örnegin full str-blade+cold veya cold-bow (sp farm ile) denemek isterim...Valla full str cold-blade tank gibi olur zaten
  • üstadım. ben full intim . kendi lvl imde bütün canavarlrar hayli hayli yeteiyor. artıyor bile. çünkü canavar sana gelene dek ölüyor. zaten okcuda int in amacı yakın saldırılardan kacana dek seni korumak.

    ben öyle kullanıyorum. ve 2 yada 3 üst lvle kadar yetiyor.
  • Ya canavar kesmekte sorun yok, kendi lvlımdakiler değil, lvl 16'yken Chakji'lere dalıyordum. Normal, worker değil.
  • Arkadaşlar Çok Yanlış Yönlendiriyorsunuz.. İsteyen Light verir.. İsteyen Cold.. Coldun amacı savunma yapmaktır ve Faydalı bi skilldir..
    Ben Full int. Spearım ve çok rahat Adamda Canavarda Kesiyorum.. Hatta Tek vuruş aldıklarım var.. Oyunda Full int. Spear ve fire vermişse en iyi vuran chardır.. bi eksiği olur hp onada gerek kalmıyo güçlü vurunca.. Spear olan arkadaşlar lvl 32ye kadar performans beklemesinler Chardan 30dan sonra açılıyo Asıl Spear skilleri.. Hiç Görmedinizmi 4-5k vuran adamları.. Görmemiş olabilirsiniz çünkü bu adamlar en az Downhangta Dolaşıyo..

    Yani Bilmeden Yanlış Yönlendirmeyelim Lütfen...
  • yaw sapıtıcam ya 3 gündür oyun bana ben formlara bakıyorum sçyle besmele çekipte giremedim bi oyuna ya quest yapam diyom ll 3 te gönderdiniz elemanlara kesemiyom ben onları bi help falan ya bu kasmak ta nolaki nasıl skil açılıyo bu oyunda yaw! knight online otnadım 1 sene banlandım gittim kendimi hiç ettim bu oyundada bari bişi olsun !
  • Arkadaşım mesajını biraz daha türkçe karakterlerle yazarsan yardım edebilcez daha açıklayıcı yazarsan da sevinirim




  • okumakla olmuyomuş ya harbiden yararlı şeyler yazıyomuşusnuz bişiyler şekilleniyo olcak bu iş galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.