Şimdi Ara

Oyundaki Oyuncu Sayısı Ve gidişat Lütfen bakın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar yaklaşık 9 senedır mmorpg oyun oynuyorum tera bırzamanlar 2 sene once gırıp bıraktıgım bır oyundu son lw e gelmıstık ozamanlar
    sımdı arkadaş ekıbımızle yaklaşık 15 20 kısıyız
    Klanımızla beraber gelmeye dusunuyoruz baktıgımız kadarıyle kıllıan sw sı daha kalabalık
    20v20 de problem cekermıyız ne kadar zamanda gelır ?
    Oyuncu sayısı ne durumda cok mu az ?
    Buyuk degısıklıkler varmı varsa kabaca bahsedebılırmısınız ?



  • Yokmu hocam eskı oynıyanlardan veya bılgı verebılıcek bır kısı ?
  • Berbat durumda cs de beklede bekle 2 saatte bulamadığı oluyor çok nadiren 5 dk da buluyor bende bıraktım oyunu 300 k para olduğu halde 2 aydır girmiyorum beni şaşırtan tera nın bu kadar reklamı az olmadı en dandik oyumlar bile cayır cayır reklam yaparken böyle yüksek bütçeli oyunu başı boş bırakmaları saçma eu sw si ölü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabaca değişiklik cs hafif değişti dg ler açıldı map genişledi 65 lw ful oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce sanırım vm3 patch vardı şu an vm7 patch geliyor. Tabi gear o kadar önemli değil aktif oyuncu her türlü farm yapabilir onda sorun yok.

    Yalnız pvp tarafı için ölü diyebilirim +15 silah ve zırh patch'den sonra pvp olayına p2w faktörü ciddi anlamda girdi. EU da zaten kötü şirketten dolayı (bknz : gameforge) oyuncu sıkıntısı vardı. Bu son gelen +15 olayından sonra pvp oynayan (open world gvg-alliance olayından bahsediyorum) bir kaç sağlam pvp guild komple oyunu bıraktı (bknz : codex , şu an blade and soul / wildstar oynuyorlar sanırım). Şu an pvp olarak sadece cs/fw/skyring var ki bunların sadece herkesin eşit gear'da olduğu(equilized) kısım biraz aktif o da belli saatlerde diyebilirim. Fraywind'in normaline(o da aynı belli saatlerde aktif oluyor) de girmek için +15 gerekiyor ki bu ciddi farm isteyen bir durum, aynı şey alliance ve open world gvg için de bu geçerli. Şahsen pvp adına en zevkli olanlarında alliance ve gvg'ler olduğunu düşünüyorum. Corsair'e girip 30 level ezikleri kesmek bir süre sonra sıkacaktır.

    PvP adına şahsen tera EU'yu tavsiye etmiyorum, NA&KTERA vs. ping'den dolayı zaten oynanmaz.

    PvE kısmı EU'da bile halen aktif denilebilir iyi oyuncu party bulur kolaylıkla(özellikle healer ise). PvE kısmı da bir süre sonra sıkabilir elbet bunu da söylemeden edemeyeceğim bluehole şu son iki yılda oyunda çok oynanan kadın ırk'lara özel yeni op class'lar(reaper,gunner,brawler,ninja) çıkarmaktan başka bir şey yapmadı, yeni dungeonlar'da ise ilk 2 boss önceki bossların aynısı sadece son boss değişik oluyor. Onun dışında oyunun en zor dungeon'u yine oyunun ilk en zor boss'u olan Shandra Manaya(vm1 zamanlarından kalma) ki bu da kısır döngü demek.

    Özetle; PvP adına EU'yu tavsiye etmem. PvE de oynanabilir arkadaşların varsa daha güzel olur.




  • Oncelikle killiandan baska diger serverler tamamen öldü.Eksiden 1 dk ya kalmadan dolan cs bugun öğlen saatlerinde dolmuyor bile.Pve kisminda oynayan var ama onlarin coguda gruplasmis halde ha party bulabilirmiyim diyorsan bulursun tabi ama herzaman istedigim dg ye girecem diyorsan o biraz zor.Benim anlamadigim serverlerde 15-20 kisilik gruplar var butun setleri +15 ve surekli hergun butun dgleri bastan sona farmliyorlar yav sizin amaciniz ne oyunda sonsuza kadar boyle mi gidecek bilmiyorum valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Oyunu kalitesizleştiren diğer bir etken ise bahsettiğiniz oyuncu kitlesi.Velika outskirtta beklerler, düello atarsın kabul etmezler.Kabul ettiklerinde düelloyu kazanırsın , guild arkadaşlarını çağırıp seni kalabalık biçimde keserler.Eu oyuncularının bu ve benzeri halleri oyunu mahvediyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whispering Wind

    Oyunu kalitesizleştiren diğer bir etken ise bahsettiğiniz oyuncu kitlesi.Velika outskirtta beklerler, düello atarsın kabul etmezler.Kabul ettiklerinde düelloyu kazanırsın , guild arkadaşlarını çağırıp seni kalabalık biçimde keserler.Eu oyuncularının bu ve benzeri halleri oyunu mahvediyo.

    aynen dostum haklısın özellikle bu kitle pvp den anlamaz simdi yeni patch gelince 5-10 gün ortalıktan kaybolurlar yeni itemleri yapınca gelip 7-24 highwatch te falan beklemeye devam ederler.Veritas ın %80 i böyle ve kimseyi partylerine almazlar.Killianda da gördüm bunlardan...
  • haftanın 3-4 günü pvp event var, pvp den kazanılan puanlarla item yapabiliyorsun artık bu güzel wm 7 de hem pve hem pvp item buda güzel. ama bahsettiklewri gibi pve içinde ekibin olması gerekiyor, serverlar birleştiği için ve pwp puan için insanlar cs - fw- Gridron giriyorlar. bende pve ekip arıyorum kendime gelirseniz buradan haberleşelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.