Şimdi Ara

Oyuncu kulaklığı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar oyuncu ekipmanları benim hobimdir diye başlayayım öncelikle. Daha önce prof bir oyuncu kulaklığı hiç almadım ve şuan oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Oyuncu mouse'u olarak razer ourboros kullanıyorum ve razerdan mouse konusunda çok memnunum.

    Fakat kulaklıkları nasıldır hiçbir bilgim yok. Beni biraz aydınlatabilirmisiniz 7.1 kulaklıklarda en iyileri hangileridir razer mi steelseries mi ne tavsiye edilir fiyat konusunda bir sıkıntım yok aldığım ürüne güzel bakabildiğim için beni uzun bir süre götürecek birşey arıyorum. Umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler :)



  • +1 Up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • astro a 50 7.1
    turtlebeach seven 5.1
    razer tiamat 7.1

    kulaklığa ayırabilicek yüksek bi bütçem olsa bu 3ünden birini alırım. turtlebeach ağır basıo.
    şu an g930 kullanıyorum gayet memnunum. genel olarak kulaklıklar 1-2 saatten sonra beni sıkmaya başlıyo o yüzden hoparlöre ağırlık veriyorum daha çok (konfor olarak değil benim huyum)
    illa en iyisi en pahalısı olsun dersen bu 3ü ama dersen ki daha ucuz yollu birşeyler olsun creative oyuncu kulaklıklarına bakabilirsin. fiyatını hakeden ürünler genel olarak. hem de türkiyede rahatlıkla bulabiliceğin ürünler.
  • Çok teşekkürler tiamatı bende düşünüyordum diğer 2si hakkında bir fikrim yok fakat tiamat için kasa gerekiyormuş diye duymuştum laptopta kullanacağım için ses kartlı bir kulaklık arıyorum mümkünse 7.1 bütçe konusunda sorunum yok bir kere alacağım ses kalitesinden en memnun kalacağım ürün olsun istiyorum
  • Çok teşekkürler. Tiamatı bende düşündüm fakat araştırdığıma göre kasa gerekli diyorlar ben laptop için arıyorum ve kendi ses kartı ve 7.1 olması taraftarıyım tiamatın bu yönü hakkında pek bir bilgim yok. Diğerlerini de ilk defa duydum haklarında hiçbir bilgim yok. Bütçe konusunda bir sorunum yok bir kez alacağım nasıl olsa ses bakımından en kalitelisi olsun istiyorum. İlgilenip yazdığın için çok teşekkürler hocam :)
  • Logitech G930 Sennheiser PC 363D Astro a50 Beyerdynamic MMX300 Qpad 1339 Turtle beach.Bu saydığım ürünler en üst segment le yapılan en sağlam kulaklıklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.