Şimdi Ara

Oyuna girerken çalışmayı durdurması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Şampiyon seçimi tamamlanıp oyunun açılmasına doğru LoL yazısı çıkıyor siyah ekran olup yükleme ekranına geçmesi sırasında oyun hata verip kapanıyor. En az 6-7 oyunda 1 kez yapıyor bu olayı, canıma tak etti. Client'den tekrar girmeye çalıştığım zamanda ''Yeniden Bağlan'' diyorum gene Lol yazısı çıkıyor vs aynı şekilde açılıyor gibi olup açılmadan masaüstüne dönüyor. Tamamen client'i kapatıp, id ve pass'ı tekrar girip deniyorum bazen tekte bazen ikinci denememde girebiliyorum. Bu süre zarfında genellikle oyunun 3. 4. dakikasına yetişiyorum. Bi yardım edin deli olucam driverlar güncel ama PC win8, gerçi win7 kullanan bi arkadaşımda benim kadar sık olmasada yaşıyormuş bu sorunu. Nedir bu olay kesin bi çöümü varmıdır.

    Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 12 Eylül 2013; 0:19:25 >



  • Bende de tam tamına anlattıgın gibi aynı sorun vardı.

    Çözüm

    1) Oyun faresi kullanıyorsan driverini yükleme yani makro falan ayarlamayı unut.Programını kurma.Sanırım bende o açık oldugu için arkada hep calısmayı durduruyordu.5-6 oyunda 1 kez falan veriyordu.
    2) Format attım ve oyunu sıfırdan tekrar yükledim 6 saat update yaptı fakat sorun çözüldü.Artık atmıyor oyundan...Bu arada güvenlik duvarını kapat , windows güncelleştirmelerini kapat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napsterbaby -- 12 Eylül 2013; 0:28:33 >
  • Logitech, G15 ve G9x kullanıyorum. Haliyle yasılımları yüklü, hatta birkaç update önce lcd ekran için lol göstergeleri vs. geldi klavyeye. Mause desen dpi ayarı vs var, silmek ya da kapamak olmuyor ikisininde yazılımlarını. Ama gerkeçten bunlar etkilimi anlamak için dediğin gibi bi kapatıcam.

    Diğerleriyle ilgili sıkıntı yok güvenlik duvarı kapalı. Güncelleştirmeler kapalı, oyunu 4-5 kere onarım yaptırdım, gelen updatelerde de çözülmedi hiç... Bayadır var artık yetti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.