Şimdi Ara

Oyuna gelmeyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Size biri çıkıp
    Bilgisayar yazma şöyle olur
    Makine yazma böyle olur filan diye sallarsa bil ki %99 o elemanın istediği bölümdür! Rakip eliyor P**ler...
    Şunu belirtmek isterim ki çalışan, kendini geliştiren mühendis her türlü para kazanır!
    O.işsiz aç kalan mühendisler hasbelkader fakülte bitirip mezun olduktan sonra kitap acmayip mal mal gezen tipler..
    Inşaat mühendisi 40 yaşında bir abim var adamın tuvalette bile kitaplığı var.. Hiç yoksa bile günde 7-8 sayfa dergi okur..

    Demem o ki, yetenekleriniz ve hayallerinize paralel bir bölüm seçmeniz.. Makinelerle uğraşmayı sevip de sırf puanı maaşı daha yüksek olan TIP'ı okuma mesela.. Hayallerini kovala, kimseyi dinleme!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • tıp yazma sakın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 24 Haziran 2014; 1:12:11 >
  • rakip eleme güdüm olmadan şunu söyleyeyim sana, üniversitede kendimi geliştiririm diyenlerden gerçekleştirebilen kişi oranı %1-2 maalesef
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xlood

    rakip eleme güdüm olmadan şunu söyleyeyim sana, üniversitede kendimi geliştiririm diyenlerden gerçekleştirebilen kişi oranı %1-2 maalesef

    Üniversitede değil! Üniversite dışında geliştirmeli öğrenci kendisini.. Araştırmalı, merak etmeli..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xlood X kullanıcısına yanıt
    Herkesin amacı 2 milyon kişi içerisinde ilk 10 bine, 5 bine girmek ama üniversitede kendini geliştirmek deyince herkes fazla realist.
  • konuyu açan arkadaş eğer senin dedigin şekilde düşünürsek, insanlar paranyak olur, toplumda kimse kimseye güvenmez, güvensizlik oluşur, kısacası iyi niyetli arkadaşlarda var. senin dedigin gibi baksak olaya yalnız kalmaya mahkumüz be kardeşim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: komikmi

    Herkesin amacı 2 milyon kişi içerisinde ilk 10 bine, 5 bine girmek ama üniversitede kendini geliştirmek deyince herkes fazla realist.

    okuyorum ki söylüyorum bunu, zor çünkü derslere gitmek zorunlu değil imza attırıyorsun genelde ve zaten sana öğretileni bile tamamen anlamak uğraşı istiyor. sınav zamanı geldiğinde sınavı vermek için o kadar çalışıyorsun ki sınav bittiğinde çalışmak için isteğin kalmıyor.

    imkansız demiyorum çünkü yapabileni birebir gördüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alycan7

    konuyu açan arkadaş eğer senin dedigin şekilde düşünürsek, insanlar paranyak olur, toplumda kimse kimseye güvenmez, güvensizlik oluşur, kısacası iyi niyetli arkadaşlarda var. senin dedigin gibi baksak olaya yalnız kalmaya mahkumüz be kardeşim :)

    Tamam %99 ile abartmış olabilirim.. Ama öyle insanlar var ki.. Hem forumda hem dışarıda, şeytan şeytan.. Benim konuyu açmamın nedeni, gençler hayallerinin peşinden koşsun, babasının, ahmetin, mehmetin hayal ettiği değil, kendisinin istediği bölümü okusun... Sonuçta insanlar mutlu oldukları işi yaptıkça gelişmeleri daha olası..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xlood X kullanıcısına yanıt
    Hayatı geçinmek haricinde bir amaç için yaşayan insanlar üniversiteyi değil hayatını kendini geliştirerek geçirir. Henüz üniversiteye gitmedim, bilemiyorum fakat birileri yapıyorsa diğerleri niye yapamasın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.