Şimdi Ara

Oyun T-shirtlerine ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun T-shirtlerini satan bir kurum kuruluş veya firma biliyorsanız paylaşır mısınız? internette tisho ya yaptırmak istemiyorum baskı kalitesi fotoğraflardaki gibi olmuyor, gittigidiyor gibi sitelerden almak istemiyorum satıcı ile irtibat kurması çok sorun yaratıyor ve güvenilirlik yok. Bunun haricinde oyunun kendi sitesinde mağazasında satılıyor ama yabancı ülkeden Türkiye ye mal getirtmek imkansız gibi gözüküyor, çok zor ve pahalıya patlar.

    Battlefield 3, 4 , ve Hardline oyunları için T-shirtler arıyorum internette pek çok fotoğraf var çok beğendim ama bunları gidip birebir mağazasından veya çok güvenilir bir siteden almak istiyorum zira Tisho ve gittigidiyorda satıcılar kendileri ürünlerini koyup dükkan vs adı altında pazarlamaya çalışıyorlar, benim zaten bu sitelere üyeliğim yok, üye olmadan satın almam için mutlaka satıcı ile konuşmam gerek o da bu sitelerde pek mümkün görünmüyor.

    Lütfen yardımcı olun oyun T-shirtleri Satan bir yer var mıdır? biliyorsanız bir yol gösterin bana :)







  • ben de bf4 var karsiyaka carsi da afis dukkanindan almistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allposters T-shirtleri kalitelidir yıkanınca rengi atmaz, şekli yamulmaz, baskısı silinmez. Özellikle Batik t-shirtleri muazzamdır. Şimdiye kadar 3 tane aldım, baskılı t-shirt alacaksam ilk baktığım yerdir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.com da olabilir İstanbul da oturuyorsan İstiklal caddesinde bir dükkan var gta5 bf4 ac t-shirtleri vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen istiklal caddesinde var. taksim meydandan giriş yaptığınızda solda, tünel tarafından giriş yaptığınızda sağ tarafta kalıyor. köşede bir dükkan. taksim meydandan giriş yaparsanız galatasaray lisesine gelmeden önce sol tarafta köşede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.