Şimdi Ara

Oyun Patates Olmuş Ölmüş ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben bu oyunu aylardır ekran kartı olmadan 15-25fps ile oynuyorum. Oyunu gerçekten oynamak istiyorsanız optimizasyon sorunu sizi engellemez. Grafik ayarları 5 olmasın 2 olsun ya da 1 olsun, ne kaybedersin? Tam ekranda değil de Pencere modunda oyna(bir çok oyuncu pencere modunda oynamayı tercih ediyor), ne kaybedersin? Hiç bir şey kaybetmezsin aksine daha sabit ve akıcı bir fps'ye sahip olursun. Ama sizin derdiniz oyunu oynamak değil tabii ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tufty TheSINGER

    Ben bu oyunu aylardır ekran kartı olmadan 15-25fps ile oynuyorum. Oyunu gerçekten oynamak istiyorsanız optimizasyon sorunu sizi engellemez. Grafik ayarları 5 olmasın 2 olsun ya da 1 olsun, ne kaybedersin? Tam ekranda değil de Pencere modunda oyna(bir çok oyuncu pencere modunda oynamayı tercih ediyor), ne kaybedersin? Hiç bir şey kaybetmezsin aksine daha sabit ve akıcı bir fps'ye sahip olursun. Ama sizin derdiniz oyunu oynamak değil tabii ki.

    Oyun eğer open pvp de optimizasyon kurbanı olmasaydı yıllarca oynardım. Bu oyunu ben tam 6 sene bekledim. Ama combatta 10 fps ilede oyun oynanmıyor. işlemcim i5 3.2 mhz, ssd hardiskim var ve gtx 850m ekran kartım var, 8 gm ram de cabası. Bu sistemle open pvp de 10 fps alıyorum. ama başka oyunları canavar gibi oynuyorum. optimize sorunu nedeni ile bıraktım. yoksa halen oynuyor olurdum. neyseki bu oyunun daha iyisi 2016 sonunda çıkıyor. revelation online. çinde şuan deniyorum. grafikleri daha iyi olmasına rağmen kasma sorunu yok. adamlar yapmış.


    Revelation online'in grafiklerini görebileceğiniz örnek bir video. Bu oyunun grafikleri B&S den iyi ancak en çoklu combatlarda bile 50 fps den aşağı inmiyor ^^ Hem oyunun B&S gibi sadece 1v1 ve 3v3 battleground sistemi yok. 1v1, 2v2, 3v3, 5v5, 10v10, 20v20 ve 30v30 pvp mapleri var. her modun farklı 10 map i var. B&S gibi aynı mapte kapışmıyorsun. tabi bns 30 vs 30 sistem getirse herhalde o zindana aynı anda giren herkesin ekran kartı yanardı o nedenle 3v3 den yukarı çıkmamışlar

    https://www.youtube.com/watch?v=lTTH1yuO8C0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 10 Ağustos 2016; 18:49:01 >




  • Baba söylediğin sistem çok iyi değil yanlız gtx 850 dediğin ekran kartı birde m tahminen laptop kullanıyorsun 850 sayısının ortasındaki sayı yani 5 ne kadar iyi olduğunu gösterir.Orta bi ekran kartın var gidip ultrada highda gta V falan açamaz o kart yani bırak BNS gibi bi mmorpgyi onu geçtim benim sistem boşta 3gb ram yiyor hadi ben düzensizim temizlemiyorum seninki 2 gb yesin sana kaldı 6gb open world kısmı için yetersiz kalır ki sistem gereksinimlerinde bile gtx8600 ve gtx8800 arası öneriliyor ve bunlar masaüstü kartları sendeki laptop kartından hallice üstün.Laptopdaki gtx860m ile masaüstündeki aynı olmuyor malesef.İyi forumlar.
  • Bns ve open pvp şaka gibisiniz ya :)

    Revelation online ben de oynuyorum, realm vs realm var 500vs500 oynarsın o bilgisayarla emin ol. Sendeki sistemle oyunu kurduğunda herşeyi kapatıp single player oynattiriyor sana.
  • Beyler kımse fanboyluk yapmasın kımse de ustune alınmasın koyun şapkanızı önünüze....
    BNS bitmek üzere...Oyun zaten e-spor oyunu oyle klasık mmorpg degıl.
    Aynı zamanda p2w e dogru kaymaya başladı iyiden iyiye..
    Oyunda ortak bır amac yok çünkü dusman ırk durumu yok...Faction'la olmaz bu iş. 10 tane kanal var mapta.
    Openworld pvp zaten yok...olsa da kac kısının pc kaldıracak o yuku...
    Görsellikte ve oynanısta belkı bır numaradır bu oyun ama sistem de bir takım beklenti dışı işler var.
    Klass dengesi pek iyi gibi gelmedi bana...
    10-15 kısılık bir grupla oynuyorduk tek tek bıraktık...Memuriyet hayatı bize gelmedi..Oyun aşırı rutin...
    Rutine uymazsan bır adım gerıdesın... Sıktı... Bunu söyleyen bir tek ben değilim...

    Herkese iyi forumlar.
  • oyun bebek gibi fanboy falan değilim gw2,aion vs. aklınıza gelebilecek tüm mmo'ları oynadım oynanış anlamında çok dinamik ve pvp sistemi benlik ayrıca zor olduğunuda hatırlatmak gerekiyor zaten o zorluğu kendisine bağlıyor p2w falan değil herkes köpek gibi kasıyor valla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sQuDoomer

    quote:

    Orijinalden alıntı: sQuDoomer
    Oyunda optimizasyon sorunu var evet ama bunu biraz araştırıp ekran kartı ayarlarını düzeltere giderebiliyorsun. Oyunda fps sorunu olan tek yer SPP, onun optimizasyon pathci de daha gelmedi.

    Sen daha niye tartıştığının farkında değilsin, optimizasyon sorunu yok dediğim bir cümle bulup linkle de eğlenelim. Senin amacın oyunu oynayabilir hale getirmek değil, sidik yarışı yapmak. Sen bana laf yetiştirmeyi boşver de oyunu oynamak istiyorsan insan gibi rica et yardımcı olayım oyna, kendin becerememişsin belli. Ha sırf laf atmaya çalışıyorsan da yol verdim gidebilirsin

    Oyuna başladığım da bu arkadaş optimizasyon sorunu olmadığını söylüyordu oyunu bıraktım, oyun neredeyse kapanacak durumu geldi arkadaş hala optimizasyon sorunu yok diyor.
    Farklı oyunlardan bahsediyoruz diye kendimden şüphe etmeye başladım.




  • Daha alinti yaptigin yaziyi okuyup anlayamiyorsan ben ne yapayim.
  • oyun dibi gordu arkadaslar. daha toparlayamazlar,bir efsane daha oldu.bir kurekte siz atin, silin gecin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sarparian

    oyun dibi gordu arkadaslar. daha toparlayamazlar,bir efsane daha oldu.bir kurekte siz atin, silin gecin.

    Mmorpg arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam oyun 2006 da görücüye çıkmıştı. 2008 de olabilir emin değilim. Hatta ilk trailerlar da summonerın pet i warlock peti idi.

    Oyun çok eski olduğundan win 7 ile maksimum uyumlu. Win 8 ve 10 ile uyumsuzluk sorunu çekiyor.

    Ancak bunu aşmanın yolları var. Grafik ayarlarını kısıp,tab şeklinde oynarsanız fps tabiki yükseliyor. Özellikle de tab olarak oynanması sabit fps almanıza yardımcı oluyor.

    Ancak oyunu mahveden,botlar ve içerik olarak klasik Uzakdoğu şeklinde olması. Yani pve ağırlıklı bir oyun. Durmadan aynı şeyleri tekrarlamanız gerekiyor. Eu oyuncusu sevmiyor bu tarz oyun şeklini. Arkadaş Kore de 3. Sırada Demiş. E tabi , çünkü adamların istediği gibi grind mantığı var oyunda. Bir de e-spor olayı var tabiki. Yine Uzakdoğulular bayılır bu tip e-spor olaylarına. Starcraft Kore okullarında okutuluyordu bir ara. O derece manyak bu adamlar.

    Ama iste bizde bu olmuyor. Bunlara itiraz edecek,anlamayacak bi durum yok. Unutmayın aion bize geldiğinde grind bakımından sadeleştirilmiş olarak geldi. Ilk Çin serverında oynadım oyunu. Oradaki gibi olsaydı eu da kimse oynamazdı aionu.

    Botlara hızlı müdahale edilmemesi,çok grind mantığı owp olmayışı gibi sebeplerden oyun eu da yokları oynuyor. Twitch e baktığınızda çok aşağılarda yer bulabiliyor kendine. Bu bile oyunun artık son dakikalarını oynadığına bir işaret.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • oyundaki hangi patch da kung fu masterı düzeltmişler çok güzel olmuş.
  • Bu oyuna kadar bütün ncsoft oyunlarını bayıla bayıla oynarken bu oyundan sonra "ncsoft" adı geçen sayfadan kaçarak uzaklaşıyorum. Oyun kesinlikle çok güzel ama ncsoft pazarlama konusunda çuvalladı resmen hatta oyuncuları kandırdı. Oyunun beta testleri sırasında forumda "p2w olmayacak" diyorlardı. Bende bu adamlara güvenip gittim founder pack aldım. İlk 1 ay her şey yolunda gidiyorken birden p2w kutu etkinliği patlattılar. Bir kaç gün içinde level 45 end game zindanları solo yapan oyuncular türedi. Forumda baya bir tepki gelince canlı yayında "bir daha böyle bir etkinlik olmayacak" dediler. Aradan bir ay geçmeden başka bir p2w etkinliği başladı ve artık mağazada p2w eşyaları satmaya başladılar. İşi daha da ileri götürüp para vermeyen oyuncuların asla ama asla elde edemeyeceği eşyalar sürdüler oyuna. Oyun içinde gold karşılığı alınan hm coin ile p2w kutu alınmasına sınırlama getirdiler. Artık çığrından çıktı bu p2w olayı. Artık para bile verseniz (binlerce eurodan söz ediyorum) bu p2w kutularından güzel bir eşya düşürme şansınız 100% değil.

    Oyun ilk açıldığında 2 saat sıra beklediğimi biliyorum o kadar sunucu olmasına rağmen. Sonradan herkes anladı bu firmanın ne mal olduğunu. Faction haritalarında in cin top oynuyorken sunucuları üçer üçer birleştirip bir şekilde ömrünü uzattılar ama bu oyun bu senenin sonunda köklü bir değişiklik yapmazsa sunucu sayısını bire indirip sırf "beceremedik ve oyunu kapattık" deyip imajını yerin dibine sokmamak için bir şekilde devam eder.

    Bu oyunu belirli bir süreliğine zevk alarak oynayabilirsiniz ama uzunca bir süre oynayacaksanız rakibiniz olan oyuncular bu oyuna her ay yüzlerce euro veriyor. Yani oyunu oynamak bedava ama zevk almak için ev kirası kadar paralar bayılmanız gerekiyor.




  • Bu oyun kumpirlik patatestir.. Mmorpg oyunu arayan arkadaşlar hiç bulaşmasın. 30 gb download yapıp aknye takıldığıyla kalır. Rezalet bir fps düşüşü optimizasyon sıfır. Sürekli dc vermesi de oyunun ölü yatırım olduğunun kanıtı.
  • korea serverına ne zaman 55 lvl geldi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.