Şimdi Ara

Oyun oynarken bir kaç saniyelik FPS drop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dell 7577 i7 1050ti 8gb ram laptopum var.Şuanda 1 yıllık daha.Oyun oynarken cs go , rainbow , apex gibi oyunlarda fps drop yiyorum.Apex yeni oldugu için son zamanlarda sadece onu oynuyorum ve anlık fps drop giriyo ve 5-10 sn civarı o şekilde kalıyo fps.Normalde 100 civarı fps alırken o sırada 30 40 lara düşüyo ve düştüşü zaman da sesler de bi garip geliyo biraz cızırtılı şekilde.Sizce sorun nerden kaynaklıdır.Driverları kontrol etmek istiyorum ama windowstan ettiğim zaman son güncellemeler yüklü dşyor başka bir program kullanıp baksam mı ?

    Bir de geçen görev yöneticisini açtığımda herhangi bir yük altında değilken bile belleğin %50 si kullanılıyor oldugunu farkettim. 8gb ramin 4 gb kullanılıyordu.Bu normal mi?

    Oyun oynarken bir kaç saniyelik FPS drop







  • Aynı sorun aynı 7577 modelin gtx1060 ekran kartlı versiyonu olan ev arkadaşımda mevcut. Komple temiz format dahi çözmedi. Oldukça sorunlu bir model zaten fanı da durduk yere arıza yapmıştı kendisi servise gönderecek ne denediysek çözülmedi çünkü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorun 7567 i7 7700hq 1050ti modelde bende de oluyor ara sıra oyunu bırak müzik dinlerken bile oluyor yaza doğru servise göndereceğim umarım çözebilirler sorunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emncglr98 -- 9 Nisan 2019; 20:56:14 >
  • CPU ve/veya GPU ısınıp throttling'e giriyordur. Frekansları gözlemleyin. Genel olarak yazıyorum; oyun laptopları ısınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.