Şimdi Ara

Oyun önerisi: Hunted: The Demon's Forge

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun önerisi: Hunted: The Demon's Forge


    https://store.steampowered.com/app/22450/Hunted_The_Demons_Forge



    Sistem Gereksinimleri:


    Dört Çekirdekli i5 2,6 GHz 3 GB RAM 1 GB grafik kartı (GeForce GTX460 veya daha iyisi) 12 GB HDD Windows XP/Vista/7



    Hunted: The Demon's Forge, sihir, zindanlar ve iblislerle dolu fantastik bir dünyada geçen melez bir aksiyon ve RPG oyunudur. Baş karakterler Caddoc isimli savaşçı ve E'lara isimli okçu bir elftir ve her karakterin farklı becerileri ve silahları vardır.


    Karanlık bir çağa gelinmişti. Yeraltından iğrenç yaratıklar çıktı. Ülkenin dört bir yanındaki kasabalardan halk kayboluyordu. Altınla servet sözü verilen iki paralı asker E'lara ve Caddoc, masum köylülerin nereye götürüldüğünü keşfetmek için göz korkutucu bir görev üstlenirler. Yolculukları onları ölüm, kölelik ve fedakarlık ile karşılaşacakları karanlık ve dolambaçlı bir yola götürecektir. Kala Moor dünyasının derinliklerine yolculuk yapın ve Demon's Forge'ın sırlarına erişin.


    Karanlık bir fantezi dünyasında geçen Hunted: The Demon's Forge, sizi vahşi düşman dalgalarıyla karşı karşıya getiren iki kişi oynanıla bilen aksiyon oyunudur. Menzilli bir silah uzmanı olan E'lara'yı veya usta bir kılıç ustası olan Caddoc'u kontrol ederek, tehditkar zindanlar, harabeler ve kasabalarda savaşmak için çeşitli silahlar, güçlü büyüler ve siper taktikleri kullanmalısınız. Oyunun derin, karanlık gizemlerinin cevaplarını keşfetmek için uğursuz dünyayı keşfederken sırları keşfedin ve bulmacaları tamamlayın. Ortalama 10-15 saat arası bir oynanışa sahiptir.



    Oyun önerisi: Hunted: The Demon's ForgeLacryyoutube
    Hunted: The Demon's Forge Full Walkthrough Gameplay & Good Ending on PC in 1080p 60fps. This is my own played and completely edited run that excludes deaths and long loading times for the best viewing experience. ● Recorded with Mirillis Action ● Edited/Rendered with Adobe Premiere Pro CC ►Subscribe: http://www.youtube.com/c/Lacry?sub_confirmation=1 ►Start Another Completed Series: https://www.youtube.com/playlist?list=PLDKgbJ4iSaZt8WGUKTPRn0bULXBLmZi1w ►Twitter: https://twitter.com/Lacry_yt
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DOqB-hbYA5Oc&q=EgQuLZpEGObqxo8GIhB1EOaAPZkF0Bvdcf6kCPjEMgFy







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.