Şimdi Ara

Oyun Nasıl Taşınır ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mrb aradaşlar. dün uydr jung oynadım tabi karambole oynadım ilk oynayışımdı heroyu. baya canlı ya.4.3k can oldu. deli gibi hasar atıyor. ama evelyn de oynadım birde. onuda ilk defa oynadım. 1 afk ve 1 feder olmasına rağman adc mid ve ben oyunu aldık ya evelyn daha bi hoşuma gitti sanki ve uydr kadar item kasmamıştım bile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: looper2

    mrb aradaşlar. dün uydr jung oynadım tabi karambole oynadım ilk oynayışımdı heroyu. baya canlı ya.4.3k can oldu. deli gibi hasar atıyor. ama evelyn de oynadım birde. onuda ilk defa oynadım. 1 afk ve 1 feder olmasına rağman adc mid ve ben oyunu aldık ya evelyn daha bi hoşuma gitti sanki ve uydr kadar item kasmamıştım bile.

    Eve güzel karakter ama orman dönmek biraz zor olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luciyi her yerde oynayarak oyunu taşırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Support ile çıkamazsın diyenlere aldırma sadece sadece support ile bronz4 den altına çıktım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 maçımı atarken 9 kere top 1 kere jungle oynadım. 7 maç Fiora ile oynadım ve 6 kez kazandım. Gerçekten güçlü. Birde uyumlu bir ormancı bulursan tamamdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten adc den ziyade sup oynamayı daha çok seviyorum ve konuyu açtıktan sonra adc ye yöneldim. kendi çapımda mainim sup zaten. evelyn ile ormanıda gayet rahat dönüyorum. hiç sıkıntı yaşamadım.
  • yanımda bi tane adam gibi sağlam hasar çıkaran bi adc olsa, suptan başka rolde oynamam. ama ne zaman sup oynasam adc mal çıkıyor.
  • sup alistar, tresh barum op. yalnız tf de batırıyolar abi hangisini koruyacam şaşlırıyorum :) sup popy nasıl olur sizce ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: looper2

    sup alistar, tresh barum op. yalnız tf de batırıyolar abi hangisini koruyacam şaşlırıyorum :) sup popy nasıl olur sizce ?

    Sup poppy gayet iyi,oynanıyor şu an.
  • PagRyze saolasın kardeşim. alıntı yapamadım :) sup poppy deneyemedim daha alistara alıştık, başka hero oynayasım gelmiyor. acaba alistar için rün sayfası nasıl olmalı ? tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Kim ne derse desin adc düşük liglerde kolay kolay taşıyamaz sup ya da jungle kötü olunca adc nin yapacak bir şeyi kalmaz tf zamanı da onu 2 sn de aradan çıkarırlar hiç bir fayda getirmez. Eğer yanında oynayan adc iyiyse sup olarak oyun taşınabilir. Ama bronz olarak gördüğüm en kolay top herolarla taşınıyor topta başlarda iyi kasıp bir iki kill alan hero sonra diğer lanelerde aşırı salak bir hata yapimadikca oyunu domine edebiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyi hangi roldeysen onla tasiyabilirsin. Mesela ben mid ve adc rollerini daha iyi oynuyorum, daha rahat tasiyabiliyorum. Sana tavsiyem, ormanda oyna. Sup oynarsin yanindaki mal olur, adc oynarsin yanindaki adam sup lux alir ilk item rabadon kasar. Botta oynamak riskli. Midin de cogu zaman kalmayacagini ve oynamasinin daha zor oldugunu dusunuyorum. Hic ummadigin anda bottan blitz gelir hooklar olursun, toptan malphite ultisi yersin olursun, ormanci gelir olursun. Mide baskin atmanin 9 turlu yolu turlu turlu huyu var. Topun etkisiz oldugunu dusunuyorum cogu zaman bota tp atmadigi surece.
    Ozet: ormanda iyi ol, iyi bir ormanci kendini belli ettirir, nightblue(cogu sampiyonu oynuyor), theo (saka degil bir seyler kaparsin hem eglenirsin), trick2g(udyr), meteos, gripex(lee sin) gibi yayincilari izlemeni tavsiye ederim. Bunlar disinda youtubeda psikolol, railerik (nidalee main bir arkadas ingilizce ama cok yardimci oldu bana) vs izleyebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master Yi => saldırı hızı orman eşyası + guinsoo + full tank (ölü adamın zırhı, bilmem ne'nin güvencesi, donmuş balyoz ...)

    Bu buildle akrabamın bronz çarı hiç lose almadan gümüş 3 yaptım.

    İlk 10dakika ormandan %120 kill ihtimali olmadan çıkmıyorsun. İlk q ikinci w öneririm. W yemlemek için süper oluyor. 6 olunca ya botu kesip kesemeyeceksen u açıp ejderi alıyorsun. Bir iki kill çalabilirsen yüklerini ve guinsooyu 16-22 arası bitirirsin. (20den sonrası kötü! !)

    Orman eşyasını geliştirmeden önce saldırı hızını al mümkünse saldırı hızı eiyası bitmrden b atma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyeleriniz için hepinize tşk ederim. iyi kötü bi adc buldum. dün botta 4 kişi bakına gldiler, 2 sini aldık. adc ölmediği sürece lane veya tf kaybetmiyosun. alistarlada 10 numara adc korunuyor. dün 3 maç attım. 2 sini aldık ve bot laneden taşındı oyun adc çok mal olmadığı sürece sup koruyor. master yi hiç oynayamadığım bi hero. dün adam kaşla göz arası penta attı. üzerinde de bi orman bide statik eşyası vardı :) lakin ben beceremiyorum. diyeceksinizkii bebe herosu nasıl beceremiyon? bende bilmiyorum :) sup olarak kendimi geliştirmeye karar verdim ve 2-3 gündür de karşılığını almaya başladım.
  • bu arada alistar rün ve kabiliyet önerirseniz çok makbule geçer arkadaşlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr serverında oyun taşımaya çalışırsın tam taşıdım sanarken bot pre rage quit atar hevesin kaçar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BioManiac

    tr serverında oyun taşımaya çalışırsın tam taşıdım sanarken bot pre rage quit atar hevesin kaçar..

    aynen öyle güzel kardeşim. çoğunluklada öyle oluyor zaten. dün mecbur solo oynadım. malp ile karşımda garen var. hiç kil vermedim. kendimden beklemediği şekilde de farm yaptım. bota ışınlan attım kil aldırdım falan ama botu yardılar inhi açtı adamlar. bota yardıma gidince solo inhi açtılar. ama sağlam 2 tf yaptık maçı aldık.
  • ü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bi öneride bulunuyum o zaman. 3 büyükleri can yenileme, kırmızılar zırh, sarılar can, maviler b. direnci yapsam nasıl olur ?
  • bronz 4 ten bronz 1 e çıktım arkadaşlar hafta sonu :) ve sup oynayarak. genelde 4-5 pre girdik. adc iyi olunca herşey oluyor. bu aşamada hiç lane kaybetmedik. ama tf lerde hala sıkıntı yaşıyoruz. toplamda 5-6 maç kaybettik ve tf ler yüzünden kaybettik. tf ye nasıl girmeliyiz tf den nasıl kaçmalıyız veya çok çok ezilmişsek oyunu nasıl uzatırız. bu konularda tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum arkadaşlar. şimdiden tşkler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.