Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Oyunlarda Hile Yapmak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lol olsun dota olsun cs go olsun bunların hep hileleri var , en basit hileli online oyun wolfteam. , insanın b aşına ya meraktan yada ... anladınız işte, birçok girdiğim maçta her oyuncuda alınamayan karakterler vs vs silahlar felan sürekli kafadan vurma havada uçan kaçanlar. ve bu oyun hala daha nasıl oynanıyorsa sonradan birşeyi farkettim bu oyunun OG leri cold hack satışı yapıyormuş. o günden sonra zaten oyunun yüzüne bile bakmadım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Abi bu neya hepiniz mi hileci çıktınız :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=PxWT67UYODk

    Mahallemin atari salonunda oynardık hey gidi günler ilk hileli oyunumdur:D
  • Arkadaş şu videoları düzgün bi yere yükleyin pcde 0 donma gecikme tablet ve telefonda(İOS) aşırı yavaş yükleniyor internet hızında diye kızıyordum youtubede facebookda mükemmel hızı varken burada yüklenmiyor lütfen ya youtube yükleyin ya da değiştirin şunu !
  • Çocukken internet kafeye gider gta vice city, san andreas ta hileler yazar zevkten ölürdük. O hileler masumdu sadece bizim oyunumuzu etkiliyordu. 2000'li nesil bilmez bu duyguları.
  • Aciz yeteneksiz ve kendisini oyuncu sanan kişilerin başvurduğu programlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında modern hile oyun içi ödemeler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hilenin babasi league of legends da vardi ama toparlandi biraz. Auto dodge vardi. Drop hack vardi oyunu kaybeden takimdan biri oyunu droplardi oyun hic oynanmamis gozukurdu. Yaklasik 6 7 ay surdu bu olay
  • Talha usta iyi gönderme yaptı karanfil gül atma sözüyle
  • Eskiden online da bu kadar hile olmuyordu ve Talha abinin dediği gibi artık olay daha fazla online da ... önceden hileli oynamak oynamamak sadece senin oyundan aldığın yada alacagın zevki etkiliyordu. Fakat şimdi artık online da hile olması herkesi etkiliyor ve nasıl yapıyor bilmiyorum ama o hileyi kullanan adam bu hileyi kullanıp yinede olaydan zevk alıyor ... Örnek olarak ROK(Reign Of King) şimdiye kadar oynadıgım en güzel crafting sistemine sahip oyun (bence) ... oyunun yapısı cok güzel arkadaşlarınla birlik olup kale kurup aynı haritada başka yerde kale kuran farklı bir grupla savaş yapıyorsun ve kaleyi fethediyorsun ... Fakat bu hileci arkadaşlar ucuyor kacıyor sen kilit koysanda geliyor giriyor ... sen saatlerini harcayıp daha kücük bir yer yapmışken ertesi gün devam etmeye kalktıgında bir bakıyorsun herşey gitmiş ... zaten ortadaki herşeyi toplarken birileri gelip öldürcek korkusu varken birini görür görmez ölmek ve tüm cantayı adama kaptırmak insanı delirtiyor .... oyun cok güzel ama eksik oyundada var tabi yeni oyunculara ve kalesine 1 hafta dokunulmazlık vermeli ki insanlar rahatca kurulsunlar ... hadi boşver dokunulmazlıgı hilecilerin center map lerde bile dolu olması insanı delirtiyor ... bu craft ve yapı kurma sistemi forest ta olsa varyaa on numara olur. ROK tan nefret ettirdiler insanı çok sevmeme ragmen

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • "Onlar karanfil atarken sen gül atıyorsun değil mi?" - Talha Aynacı
    yılın göndermesi hocam kayıtlara geçsin adamsın :D
  • Hile demişken , Gta hastasıyımdır,

    Millet san andreas ve vice city şifreleri yazmış ama

    Siz hiç GTA 3 te kalkan için Proceiusprotection yazdınızmı ??

    Gta 3 kadar zor hileli oyun yoktur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

    Aciz yeteneksiz ve kendisini oyuncu sanan kişilerin başvurduğu programlar.

    Aynen hocam.

    Cs 1.6 yi zamaninda surekli banlanmaktan bırakmıştım. Hilesiz oynardim. Ama hileli gibi oynuyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yaşıma kadar GTA gibi single oyunlar dışında hiç kullanmamış bir adamım. Ama bu hileciler yüzünden benim gibi profesyonel oyuncuların da "hileci" yaftası yemesi çok sinir bozucu.
    CS.1.6 yı ilk çıktığı yıllardan beri oynardım, çocukluğum, gençliğim cs 1.6 ile geçmişti. Son bir kaç sene önce popüler olan internet üzerinden oynanma dönemlerinde oyunu kalıcı olarak bıraktım.
    Neymiş efendim dürbün açmadan AWP ile adam vuruyor muşum? Eee arkadaş 10 yıldır bu oyunu oynuyorum ben bırak da vurayım değil mi?
    Yok balkondan atlarken havada nasıl headshoot atıyorsun?
    Neymiş duvar arkasında pustuğumu nereden biliyorsun da orayı tarayarak beni öldürüyorsun, duvar hack var sende? Ulan zamanın da biz de o duvarlara az pusmadık, pusacak yerleri elbet biliyoruz.
    Neymiş sen bu kadar kısa sürede baseden silahları alıp bu kadar kısa sürede nasıl balkona gedin (italy), sende speed hack var, sen klavyeden öçç yi yeni yaparken ben full teçhizat çoktan yola çıkacak derecede hızlı klavye kullanabilecek deneyime ulaştım.
    1 vs 3 çarpışmadan 80 hp ile nasıl hepimizi vurdun? vs. vs. vs. aklıma gelmeyen bir çok muhabbet var.
    Bu gibi bir çok muhabbet dönüyordu şahsıma. Ban yemediğim server yoktu neredeyse. Çoluk çocuk muhabbetleri ile daha fazla uğraşamadım bıraktım güzelim oyunu.

    Ulan siz daha de_dust2 de yol güzergahlarını yeni öğrenirken biz yerdeki her taşın ayrıntılarını öğrenmişiz, hayatımız bu oyunla yıllanmış, ayıptır ya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    lea-veme-alo-ne sekilinde tarardım yas 21
  • quote:

    Orijinalden alıntı: InsignAce

    lea-veme-alo-ne sekilinde tarardım yas 21

    Ben de lea-ve-mealone diye kodlardım. Sure gibi oluyordu "Allahumme lea ve mealone"

    "Beni Yalnız Bırak" demek olduğunu bilmiyordum Allahım affet yareppim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 30 Mart 2016; 12:47:33 >
  • şu video oynatıcınız hala sıkıntı çıkarıyor videoyu durduk yere kapatıyor lütfen çözüm bulunuz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • en çok GTA vice city'de kullanmışımdır heralde. Oyuna girince ilk yazdığım hile onearmedbandit olurdu hep, oyunu Phil Cassidy ile oynamayı sağlıyodu. Onun dışında aspirine, leavemealeno, panzer, professionaltools ile geçti tabi oyun
  • Bende ergenimde hile yapmaktan nefret ederim 16 yaşındayım gta sada bile hile yapanlara kızıyorum.O dediğiniz her ergen için değil.
  • Oyunlar cracklenmesin diye bir dünya zaman harcıyorlar iyi güzelde keşke hileler'i engellemek içinde bu kadar emek verseler... Özellikle online platformda insan çileden çıkıyor bazen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.