Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti Bu Akşam Canlı Yayında, 20:00'da! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Programı izleyemedim yorumları okudum sadece umarım mesajlar troll falandır.Gerçekse cidden üzüldüm Talha abinin ayrılmasına.Önceki oyun muhabbetlerinden birinde bırakmak istediğinin sinyalini almıştım ama devam eder bırakmaz diye düşünüyordum.Genelleme yapmak istemiyorum ama Türk milleti kalite yerine şaklabanlığı seçtiği için Talha abi gibi mesleğin hakkını veren kişiler bir bir ayrılıyor sektörden.Üzücü gerçekten...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sanıırm şaka değil kötü olmuş bende son 1 senedir bscyi takip eden kitledendim genelde dhtaydım talha bscnin lokomotifi idi.bsc için hatta 2si1den dh için de önemli bir eksik olacaktır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Talhaaaaaa gitmeeeğ , efsane program falan değil aglamak istemiyorsaniz izlemeyin programi :((((((((

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • videodan önce her şey renkli ve parlaktı en ufak şeyler bile gülümsememe neden oluyordu ama şimdi her şey renksiz tatsız anlamsız zaman bile durdu gidişinle artık bu duran zamanı kim oynatacak yerinden kim? ( tabiki de yine sen ) gittiğin yere bizi de götür reis.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Talha ve Gökhan iyi ikili oluyorlardı. Şimdi Gökhan tek kaldı, sanmıyorum Gökhan'ın da çok duracağını zaten. Gökhan gittikten sonrada kapatın zaten BSC'yi, kimse kalmadı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kapatın madem siteyi . Talha ADAM da gittiyse yakın menemeni .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Canlı yayın bitti hala kendime gelemedim açtım eski videolara bakıyorum hüzünle. Gökhan,Alkan ve Tunahan kaldı sadece heralde. Haber editörleri bile ayrılalı 2 ay oluyor anca canlı yayında farkediyoruz. Ne olacak peki bundan sonra ne planınız var daha doğrusu planınız var mı? Alkan yayında şöyle bir şey dedi "Güzel çalışmalar yok olmazlar" fakat öyle olmuyor işte Ersin reis'in gittiği yere giriyorum öyle ne yapıyor ediyor diye. Eski Ersin'den ne görüyorsunuz orada yaptığı iş bakımından? Erdinç, Levent hepsi kendi yoluna gittiler fakat hiç bir şey eskisi gibi olmuyor biz takipçiler için. 2010-2011'den beri takip ettiğim sitenin diğer sitelere nazaran çok daha kaliteli içerikler üretmesine rağmen tökezlemesine de anlam veremiyorum. Her ne olursa olsun benim oyunculuk anlayışımın mihenk taşlarındansınız. Talha reisin yolu açık olsun ne diyelim unutulmayacaksın reis tıpkı diğer ayrılanlar gibi. BSC içinse hayırlısı ne ise o olsun ben bu kadrodan son adam gidene kadar sizinleyim. Burdan oyuncuyum diye geçinenlere yazıklar olsun BSC gibi bir sitenin kıymetini bilmediniz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Neredeyse her ay birisi gidiyor. Bakalım daha ne kadar böyle devam edebilecekler. İçerik de üretemiyorlar zaten. Bunun üzerine baş editörlerde ayrılırsa BSC kapanacak mı sorusu geliyor akıllara?
  • Eskisi gibi degil artik buralar. Onceden oyun ciktigi gibi inceleme gelirdi. Simdi ise oynuyorum cikti. Ben ne yapayim onu. Youtube da binlerce oynayan var zaten. Sizin incelemelerinizdir onemli olan. Ama artik neden bilmiyorum ama onemsenmiyor gibi hicbir sey. Dayz vs falan gibi oyun serileri ne kadar guzeldi. Neyse siz de anlicaksiniz yaptiginiz hatayi. Takipciler gittikten sonra.


    Bsc yi dost kayaogluna verin bari. En azindan dark souls videolari izleriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 15 Nisan 2016; 7:19:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkan abi Gökhan abi,tuna gercekten sevdiğim ve izlerken eglendigim kisiler.Ama Talha abi benim için başkaydı.Gerçekten çok samimi çok neşeli,izlemekten hic bikmayacagim bir kisiydi.Urettigi iceriklerin kalitesi ,verdigi emek, hepsinin farkindaydik.Ama bu şekilde bir seyler oldu ayrildi.Yapacak bir sey yok.Üzüldüm gercekten.Yolun açık olsun abim.Nereye gidersen arkandayiz zaten.Sameti de severdim sessiz sedasiz ayrılmış senin de yolun açık olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Muhabbeti Bu Akşam Canlı Yayında, 20:00'da!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 16 Nisan 2016; 18:17:32 >
  • Talha son şakasını yaptı.
  • En önemlisi, oyunlar bize sizi kazandırdı. Sizlerde olmayınca bakalım neler olacak...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • şimdi kimse kusura bakmasın
    en iyi editör talha aynacıydı.
    fallout belgeseli papers please incelemesi
  • Açıkçası şu videoya tıklamayacaktım dur bir bakayım ne yazmışlar dedim daha günün ortasında moralim bozuldu. Talha bey , BSC ekibinden ayrılmanız benim gibi bir takipçi için çok üzücü bir durum oldu. Diğer kişilere saygı duymakla beraber açıkçası sizin muhabbetiniz benim için daha bir değerliydi. Sırf sizin için izlemeyeceğim programları bile izliyordum. Hatta öyle ki her pazar sabahı ailemle birlikte kahvaltı yaparken yemek masasının başındaki alette 2si1 programını açıp sizin neşeli ve güzel yorumlarınızı izleyip güne ailecek güzel başlıyorduk. Ne diyelim hakkınızda inşallah hayırlısı olur. Son sözlerinize dayanarak şunları söylemek istiyorum. Türkiye'de oyun basınını geçtim oyunculuk tabiri bile basmakalıp düşüncelerin kalitesizlik akan gazabına uğruyor. Bu ülkede oyun oynadığınızı söylediğiniz zaman insanlar sizi küçük görmeye , kendi küçük dünyalarında etraflarından duydukları saçma sapan kalıplara sokmaya çalışıyorlar. Üniversite gibi bir ortamda bilimsel bir alanda okusalar bile önyargılarını kaldırıp mantıklı şeylere kulaklarını açamadıklarından bazı kişilerin cahilliklerinden bıkar hale geliyorsunuz. Oyun oynamayanları geçtim oyun oynayan insanların bile çoğunda bu tür yargılar bulunmakta. Topluma hakim olmuş ezbere kalitesiz düşünceler oyun basını gibi alanların gelişmesini , takdir görmesini ve para kazanmasını büyük ölçüde etkiliyor. Bu yazdıklarım sadece tüketiciler açısından bir de bunların şirket kısmı var ki o kısmı siz daha iyi bilirsiniz. Doğal olarak bu ikisi birleşince kaliteli iş yapsanız bile kimse size hakkınızı vermez , bir teşekkür bile etmez. Kaldı ki bir de para kazanmayı düşünüyorsunuz. Ne diyelim daha yazacak çok şey var bu ülkedeki oyunculuk ve oyuncu dediğimiz insanların profili üzerine ama yazıp yazıp bitiremeyiz. Yolunuz açık olsun diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 15 Nisan 2016; 11:54:20 >






  • Yolun açık olsun Talha ADAM .
  • Beril gitti, Ersin gitti, şimdi de Talha. Tuna, Gökhan veya Alkan falanda giderse yakında dutluk olur buralar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • daha Ramazanda sahurda DayZ oynayacaktınız nereye Talhaaaa
  • Merhaba,

    Dün gece Talha'nın konuşmasına canlı yayında ben de tanık oldum. Gerçekten ilginç bir dönem bitiyor. Sadece BSC için değil ama oyun basını adına bundan böyle bu tarz içeriklerin veya sitelerin var olacağını söylemek güç. Benim BSC'de yer al(a)mamın nedeni yeni işimden dolayı vakit ayırmamam. Ama ben de uzun süredir Turuncu Kanepe adlı youtube kanalımda benzer içerikler ve incelemeler üretmeye çalışıyorum. Sorunuzun cevabına da bu şekilde yanıt vereyim istedim :)
    - Çağlar

    quote:

    Orjinalden alıntı: mahsur kalan adam

    Yahu Çağlar avcıl diye biri vardı tam alıştık oda yok oldu

    Hoppala sen nereye gidiyorsun abi yapmayın ya <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s11.gif" align="middle" border="0" alt="">
    Harbi kapatın gidin vallahi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Yahu saat kaç oldu bir allahın kulu şu programın tekrarını paylaşsın artık. Ben mi bulamıyorum bende hata varsa affola ama bu saate kadar eğer halen tekrarı paylaşılmıyorsa bu kadar savsaklık çok fazla.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.