Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.591
Cevap
150
Favori
466.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tornio T kullanıcısına yanıt
    Tesellin için sağol. "Sessiz çoğunluk" vurgun hoşuma gitti. Genelde öyle olur dediğin gibi...
  • Kullandığım monitörden tekrar alacağım 1 tane daha ama piyasada bulmak çok zor ilanda açtım hadi bakalım hocam inşallah çıkar(!) buraya yazıyorum hani gören, duyan varsa cevaplar.
  • Bugün aoc 2461Fwh almaya gittim monitörü biraz inceleme fırsatım oldu renkleri çok canlı güzel fakat siyah bi ekran görüntüsü verdiğimizde ekranın kenarlarında ışık sızması gördüm çok az olsa yine takmayıp alacaktım ama çok net belli oluyordu,satan kişiye sordum sadece bu monitörde mi sıkıntı var diye hepsi böyle olduğunu söyledi yine elim boş döndüm.
    Samsung s24c300h hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar biraz inceleme fırsatım oldu herhangi bir ışık sızması yok renkleride çok güzel oyun için ideal bir monitör mü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CorleoneXT

    çok ikilemde kaldığım bir konu için size danışmak istedim. şuanki sistemim px2370 samsung monitör i5 2500k işlemci ve gtx770 ekran kartı. 120 hz bir monitör düşündüm aama asusun vg248qe modeli gözüme çarptı. 27" olanın performansını pek beğenmedim nokta aralığından olsa gerek. kısacası ben film izleyen ve oyun oynayan bir insanım. performans beni tatmin edermi? px2370 e göre film video performansı nasıldır?herkez oyun performansından bahsediyor ama hiç film performansı hakkında bilgi veren yok. yardımcı olup fikir verebilirmisiniz?

    Film için arada çok fark olacağını sanmıyorum. Çünkü ikisi de sonuçta TN panel IPS olsa neyse. Bir de filmlerin kare hızı sınırlı. Ama oyun için fark fazla olur.
  • Hala bulamadim bi asus bi benq. Bunlari geçtim stoklarda 120-144hz 3d monitör bile bulabilmis değilim. Olanlarda cok pahali ortalama 1200liraya kadar alabilirim. Yok mu önerisi olan beyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi şu linki paylaşmış ama site ne kadar güvenilir, bilmiyorum.
  • @bocekgrafik suan müşteri temsilcisini bekliyorum açan eden yok telefonlari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar vg248qe siparişi verdim. inş beklentilerimi karşılar
  • CorleoneXT kullanıcısına yanıt
    Hangi siteden?
  • vatandan
  • CorleoneXT kullanıcısına yanıt
    Hangi şubesinden? Bornova?
  • Antepten aldım teşhir
  • CorleoneXT kullanıcısına yanıt
    Teşhir ürününde herhangi bir sorun, problem ve rahatsız olduğunuz herhangi bir durum var mı? Resim bekliyorum sizden hocam, emir olarak algılamayın ama rica ediyorum birde testleri yapabilir misiniz? Sonuçları görelim.
  • Ankaradan aldım ben monitör orada denendi ölü piksel çizik vs sorunu yok. Birkaç güne gelecek geldiği zaman resimleri paylaşırım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam BENQ XL2420T ve GTX 780 için 2 k veya 4k destekleyen videolar izlememiz gerekiyor aksi takdir de 1080p'de görüntü sanki 720p. Filmdede bu sorunu yaşamıştım, önereceğiniz site varsa pmden bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a Hocam Size Bir şey Danışmak İstiyorum Hocam Ben Monitör Alacağım Ama Kararsız Kaldım Yorumlar Nedeniyle Ben Oyun Hastasıyım Saatlerce Oyun Oynuyorum Counter Strike 1.6 Dan Başka Oyun Oynamıyorum Benim Sorunum Sizden Ayrıntılı Bilgi Almak 23" PB238Q veya ASUS PA246Q ASUS PA248Q Fark Etmiyor Bunlardan Yada Bunlar Dışında Tavsiye Edeceğiniz Bir Monitör Varmı Benq xl2420t Almak İstiyorum Ama Şuan Tr de Yok Vatanda Var Gerekirse Teşhir Ürünü Alırım Ama Bana Sadece Bilgi Vermeniz Yeterli (120 Hz, Ms Tepkime Süresi Yüksek, Ghosting Olmayacak, HDMI Çıkışlı Bir Monitör Olsun) Rica Ediyorum Teşekkürler. Saygılarımla..Başkaları Gibi Görmeyin Hocam Lutfen Soruma Cevap Verirmisiniz
  • volkhans kullanıcısına yanıt
    Asus PA ve PB serisi iyi monitörler olsa da oyun için ideal değiller. Yani, 120 hz monitörler ile bunların kulvarları farklı bir kere. O monitördeki amaç daha gerçekçi renkler görmektir ama 120 hz monitörler saf performans üzerine kuruludur. O sebeple öncelikle ne alacağına karar vermen gerekli. 120 hz alacaksan, sıfırı olmadığı için ikinci eli takip etmen gerekecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Birçok kişi çok defa soruyor "Bunu neden öneriyorsun, bunu neden önermiyorsun?" diye. İlk sayfada ve diğer sayfalarda bunu defalarca yazmıştım ama bu vesileye tekrar yazayım: Ben sadece alındığında memnun kalınacak, oyun performansından emin olacağım monitörleri tavsiye etmeye gayret ediyorum ve bunu da dikkat edilecek olursa bunu da marka ayrımı yapmadan yapıyorum. Şu 75 sayfalık konuda, tavsiyem üzerinde aldığı monitörden memnun kalmayan sadece 1 kişiyi hatırlıyorum; bu sayı belki 2 olabilir ama adı üzerinde tavsiye konusu bu. İsteyen tavsiyeme uyar, isteyen uymaz. Kimseye zorla birşeyi almaya zorlamam; akla kapı açarım, ihtiyarı elden almam.

    Misal olarak Samsung'un S23A550H, Dell U2312HM ve daha birçok modelde dünya kadar stok varken, tavsiyelerim başladıktan kısa süre sonra tükendi. Hele de Dell, oyuncular arasında pek az bilinirken, şu an bilinir hale geldi. Bunun gibi çok misal var. Kim ki tavsiyem üzerine aldığı üründen memnun kalıpta "Allah razı olsun" dese, bana kâfi.

    Bu konuyu açma serüvenimin kısa özeti ilk sayfadaki 11 Haziran 2012; 10:13:44 tarihli mesajda ve yine imzamdaki Multi FPS Oyuncusunun Rehberi konusunda var. "Zamanında ben bu sorunlardan çok çektim, başkaları da çekmesin" diyerek açtım bu iki konuyu. "Her sürüde bi boklu dana olur" hesabı, hiçbir maddi karşılığı olmaksızın şu yardımıma rağmen hakaret edenler bile çıkıyor arada. Onlara göre hareket etseydim ve/veya "Pireye kızıp yorganı yaksaydım", bu konuyu çoktan silmem gerekirdi. Hatta layık oldukları karşılığı vererek ceza yemekte cabası.

    Bugüne kadar "Neme lazım. Bana ne milletten, ben çektim onlar da çeksin." veya "Ben nasıl bu sorunları kafa patlatım çarelerini bulduysam, onlar da araştırıp bulsun. Hem, ne uğraşacağım milletle; hele bi de arada bi iti-kopuğu çıkıyorken." fikrine kapılıp, çoğunluk olan iyi niyetli insanları mahrum bırakmadım. Ama ben de sonuçta insanım ve arada gereksiz sorulardan ve benim günlerce kafa patlatıp açtığım konuyu okumak için 1 saatini ayırma zahmetinde bulunmayan insanlardan bunalıyorum haliyle zaman zaman. Bu da insanı yukarıda yazdım fikre sürüklüyor haliyle.

    Konuyu iyice anlayarak okuyan bir kardeşimiz, okurken rakamlardan dolayı beyninin ambole olduğundan behsetmiş, bundan dolayı okuma işini mola vererek yaptığını yazmıştı. Onu çok iyi anlıyordum. Çünkü ben de konuyu hazırlarken, aynı sebepten ötürü beynimin durma noktasına geldiği oluyordu ve mecburen mola vererek devam ediyordum. Ona verdiğim cevap: "Senin beynin okurken ambole oldu. Ya ben konuyu hazırlarken ne çektim, düşünebiliyor musun?" olmuştu.

    İş hazırlamakla da bitmiyor. Konuyu yeni çıkan modellere göre güncellemem gerekiyor bir de arada. Son yaptığım güncelleme takriben 7 saatimi almıştı mesela. Konu şu an tekrar güncellenmesi gerekiyor ve bu süreden dolayı biraz eriniyorum haliyle. Bu eringenlikte emek bilmeyen üyelerin katkısı büyük.

    bocekgrafik Hocam Eline Koluna Sağlık Allah Razı Olsun Senden Senin Gibi İnsanlar Türkiyeye Lazım Emeğinin Karşılığını Alırsın İnsallah Daha Ben Monitörü Almış Değilim Ama Senin Bilgilerinle Alacağım İnşallah..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Asus PA ve PB serisi iyi monitörler olsa da oyun için ideal değiller. Yani, 120 hz monitörler ile bunların kulvarları farklı bir kere. O monitördeki amaç daha gerçekçi renkler görmektir ama 120 hz monitörler saf performans üzerine kuruludur. O sebeple öncelikle ne alacağına karar vermen gerekli. 120 hz alacaksan, sıfırı olmadığı için ikinci eli takip etmen gerekecek.

    Hocam Aslında Ne Alacağıma Karar Verdim Ama Şuan Türkiyede Yok Benq xl2420t Ne Yapacam Bilmiyorum 2. El Alacağım Ama Arkadaş Satmaktan Vazgeçti Onun için Monitör Alacağım Ama Ne Zaman Alırım Bilmiyorum PB248Q ve PA246Q asus monitör Alacaktım Fikirlere Göre Son Anda Senin Yorumlarını Görünce Vazgeçtim Ben Saatlerce Counter Strike Oynuyorum Yaşım 29 Ama Hala Bıkmış Değilim Sadece Fps Oyunu Oynuyorum Onun İçin Beklemek Zorundayım Aklımda Benq Var Ama Tr de Yok Gözler Bozulacak Yakında :) Biraz Karmaşık Bir Yazı Oldu Ama Sen Beni Anlamışsındır Hocam




  • volkhans kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi anladım. 120 veya 144 hz herhangi bir lazım sana. Yukarıda da yazdığım gibi ikinci eli takip etmen gerekecek. Illa satan biri çıkar yine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.