Şimdi Ara

Oyun kulaklıkları ile müzik kulaklıkları arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Masaüstü bilgisayarda kullanmak için uygun bir kulaklık arıyorum. Hem oyun oynamak hem müzik dinlemek hem film izlemek için aynı kulaklığı kullanacağım. Bunun için oyuncu kulaklıklarına yöneldim ama müzik kulaklığı ile oyuncu kulaklığı arasında farkları pek bilmiyorum. Bir oyuncu kulaklığıyla yeterli seviyede müzik performansı alabilir miyim? Veya müzik kulaklığıyla oyun oynayabilir miyim?

    Oyunlar için öyle pek bir ihtiyacım yok aslında, genelde singleplayer oyunlar oynuyorum multiplayer oynuyorsam da pek FPS tipi olmadığı için pek üst düzey bir kulaklığa ihtiyacım yok.

    Yani müzikten de oyundan da yeterli seviyede bir verim almak istiyorum. Müzik biraz daha önplanda olabilir. Ama cidden sağlam bir oyuncu kulaklığının singleplayer oyunlarda da ne kadar etkili olabileceğini pek kestiremiyorum açıkçası.

    Şunu da belirteyim Asus M5A97'nin onboard ses kartını kullanacağım, masaüstünde kulaklıktan iyi verim alabilmem için harici ses kartı şart mı? Eğer şartsa bile Logitech G430 gibi kendi ses kartı olan kulaklıklar kullanabilir miyim?

    Son olarak müzik için dengeli kulaklıkları tercih ediyorum ve bugüne kadar kulakiçi kullandığım için kafaüstülerin ses karakterini nasıl karşılarım bilemiyorum. Genel olarak yorum yapabilirseniz sevinirim.

    Şu an aklımda HyperX Cloud var ama o fiyata değer mi bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siradisidark -- 19 Nisan 2016; 20:28:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.