Şimdi Ara

Oyun İçin en Uygun Android Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobil Oyun tutkunlarının merakla araştırdığı ama kafa karişıklığıyla sonuçlanan bir soruyu bu yazımda cevaplamak istiyorum. Telefondan oyun olmayacaksınız ama hangi telefondan sıkıntısız oyun oynarsınız bilmiyorsunuz. Gelin size basit bir şekilde yardımcı olayım.

    İlk önce oyun oynamak için telefon seçerken dikkat etmeniz gereken hususları sıralayalım.

    1. Telefonun ekran boyutu mümkün olduğunca büyük olmalı. Buna karar verirken ekran - kasa oranına dikkat edin. Telefonun kendisi büyük kasada ekran küçük olabilir inceleyin rakamlara aldanmayın.
    2. Pili yeterince güçlü olmalı. Ne kadar güçlü olursa olsun yine de oyun oynarken hızlı bir şekilde bitecektir lakin en azından hızlı şarj özelliği olan bir telefon tercih edebilirsiniz.
    3. İşlemciye ve işlemcinin gpu suna iyi bakın.
    4. Ram önemli.

    Burada ilk 2 madde kafa karışıklığı yaratmayacaktir. Son maddemiz de aynı şekilde. Android seçerseniz 3gb ramden aşağı telefon almayın. Apple seçerseniz çok sikinti cekmezsiniz zaten 3gb ramli fazla telefonu yok. 2 de 1 de fazla etki yaratmayacak. Çünkü yazilim kaliteli.

    Şimdi gelelim oyun için en iyi telefonu seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli şeye, 3. Maddemiz. İşlemci ve GPU...

    Sizlere 2016 da geçerli olan en iyi cpu ve gpu testlerini veriyorum. Siz de bunları kullanan telefonları tercih etmlisiniz. Marka modele bakmayın. Içinde ne var ona bakın.

    Oyun İçin en Uygun Android Telefon

    Oyun İçin en Uygun Android Telefon


    Burda da bütün oyun için en iyi telefonları, sonra oyun için en iyi apple telefonları ve oyun için en uygun Android telefonları görebilirsiniz. Bu telefo lar yukarıda verilen listede gösterilen işlemcileri kullanmaktalar. Lakin işlemci sıralaması 2016 'dan kalmış olmasına rağmen son listeler 2017 nisan arastirmasidir. Yani işlemcilerin bir üst sürümleri ya da en kötü aynı sürümleri kullanılmıştır. Örnek verecek olursak iphone 6 da a9 işlemci varken iphone 7 de a10 işlemci bulunmaktadır.

    Oyun İçin telefon arayanlar mutlaka seçimlerini bu listeden yapsınlar. Elbette fiyatlar el yakıyor ama listede uygun fiyatlı telefonlar da var. Bir sonraki yazımıza mutlaka takip edin. Mobil Oyun dünyasından en güncel gelişmeleri kacirmayiniz.

    Kaynak: http://www.oyunda.org/2017/05/oyun-icin-en-iyi-telefon-hangisi.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atassh -- 10 Mayıs 2017; 13:49:20 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.