Şimdi Ara

OYUN HAYATINIZ NASIL BAŞLADI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oynadığım ilk oyun Need for Speed 2 'idi. Hani şu iki ekran oynananlardan. Bir önceki bilgisayarımı yaklaşık 10 sene kullanmışızdır. Ram 512 , ekran kartı markasız 64 bit 128 mb idi. Sonra ekran kartın 256 yaptık daha yükseği bulunmadığından. Bilgisayarın Call of Duty 4 'ü açtığını görünce çok sevinmiştim. Sonra başladım multiplayer oynamaya. Şuanki bilgisayarım 8 gb ram, 4 gb ekran kartı. Buna rağmen hala aynı oyunu oynarım. Çünkü bu iş sevmeye bakar.




  • İlk PC'im Compaq (Ses sistemi, monitör, kasa hepsi birleşik bir şeydi)
    İlk iki oyunum Wolf 3D ve Dangerous Dave
    İlk orijinal oyunum Medal of Honor Allied Assault ve GTA III
  • Sistemi hatırlamıyorum ama iyi birşey oldunu hatırlıyorum . 3 yaşından beri bilgisayardayım ve hala da bilgisayardayım.İlk oyunum Swat 4 tü çok eğlenirdim bütün bölümleri oynayıp tekrar oynardım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birdty Bird

    Sistemi hatırlamıyorum ama iyi birşey oldunu hatırlıyorum . 3 yaşından beri bilgisayardayım ve hala da bilgisayardayım.İlk oyunum Swat 4 tü çok eğlenirdim bütün bölümleri oynayıp tekrar oynardım.

    Grafik takıntın yoksa SWAT 3'ü oyna esas o şahane.. Ama oyun çok eski yani..
    Yok onu oynamam dersen ve SWAT 4'ün The Stetchkov Syndicate ek paketini ne yap et bul ve oyna
  • Tamamdır hocam bulmaya çalışacağım teşekkürler :)
  • Kısa ve öz
    Max Payne
  • yıl 2000 yada 2001 babam ilk pc yi o zaman almıştı

    Pentium 3 800 mhz işlemci
    64 MB Ram
    32 MB GPU
    20 GB Harddisk

    İlk oyun mdk 2
  • Yılı bilmiyorum ama windows 95 yoktu daha. Pc odamdaydı babam Xcom oynuyordu benim de oram buram uçukluyordu. Ben bişi yapamıyordum tabi aptaldım ama hayran hayran bakıyordum. Sonra the incredible machine isimli oyunu yükledi babam (adını da 2 ay önce öğrendim sevinçten koşarak 4 kez turladım evi) ve bi baktım her oyunu biliyorum ve oyun yapmaya çalışıyorum.
  • 97 de atari ile başladı.
    2002 ye kadar oynadım. 2002 de pc alındı. ilk oyunum fifa 2002 ve fifa 2002 world cup. world cup crackini yapamadığımız için fifa 2002 oynuyordum bende. sonra bir tanıdık colin mcrae 2, nfs unleashed ve quake3 yükledi. böyle gitti işte. nfs unleashed çokk harika bir oyundu bu arada. cmr2 de çok iyidi. şimdi olsa oynarım yani. ahh EA ahh sıçtın fıstık gibi serinin içine. aynı şekilde codemasters da öyle. lan 1 dk süren ralli mi olur?(dirt3)
  • İlk Pc 98 yılında alındı. Yanlış hatırlamıyorsam PII 200mhz, 32mb ram ve 16mb ekran kartı vardı. İlk oynadığım oyun da sensible soccer 96-97'ydi. Hala o zevki aldığım başka bir oyun bulamadım. Şimdilerden COH 2 ve Black Ops favorim.

    Edit: Premier Manager 98'i unutmuşum. 1000 saate yakın oynamış olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fremanfedaykin -- 9 Mart 2014; 17:04:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONUR_REUS

    beyler eskilere dönelim AMAÇ MUHABBET
    İLK BİLGİSAYARINIZ ?
    İLK OYUNUNUZ ?
    İLK ORJİNAL OYUNUNUZ ?
    OYUN HAYATINIZDA EN ÇOK SEVDİĞİNİZ-KAPTIRDIĞINIZ OYUN
    ŞUAN YENİ OYUN DÜNYASINDA EN ÇOK SEVDİĞİNİZ OYUNUNUZ



    valla duygulandım hocam..ilk bilgisayarımı yaklaşık 9 yıl önce almıştım beyaz kasa beyaz tüplü monitör yavaş bir cihazdı babam da ilk defa bana orjinal oyunu o zaman aldı bir motorsiklet yarışı idi..zaten ilk ve son orjinal oyunum o olmuştu hep kaçamak yaptık bir ara xbox 360 alayım bundan sonra orjinal alır ve online da kullanırım dedim ama vazgeçtim pc ye gta 5 çıksın kendi paramla gidip alacağım doyasıya oynayacağım artık oyun arişivi tutmaktan harddisklerim doldu ama alışkanlık işte fakat gta 5den sonra hep orjinal alma kararı aldım kendimce..en sevdiğim oyun konu bazında mafia 2,yarış olarak nfs undercover,futbolda pes serisi,ve tabiki bütün serisini elden geçirdiğim gta..ama hepsinin içinde mafia 2 benim için çok güzeldi..güzel konu teşekkürler..




  • 2000senesinin haziran ayı idi sanırım babam arcelikten almıstı..sisteme dair hiç birşeyi hatırlamıyorum..fifa2000ikurmuştuk müthiş muhteşem birşey diyorduk ilk orjıinal oyunum cs1.6 olması lazım steamden almıştım..öyle uzar gider işte :) oyuna gelirsek max payne 1i o pcde oynamıstım hala unutamıyorum..
  • 2005 yılında isviçredeki teyzemlerin bir bilgisayar getirmesiyle bana. kb lık oyunlarla ördek vurmaca mario vesaire onlardan aldığım zevki bf4 ten alamıyorum.
  • ilk bilgisayarım 2003 gibi aldım 128 mb ram ekran kartı 64mb

    mayın tarlası, mario okadar

    marioyu bf3 gibi oynardık hey be
  • oyun hayatım evde televizyonlara kurulan atarilerle başladı (genelde oldugu gibi) benim daha hiç bişeyden haberim yokken dayım birgün dedi al senin olsun bu atari ben bu nedir diye sorunca bak şimdi bunu televizyona kuracaz dedi sonra eğlenecez dedi tamam dayı dedim kurdu işte atariyi kaseti falan taktı bi kasette hatırladıgım 9999 oyun vardı (sözde tabi ileride aynı oyunların farklı dizilişini sonralardan çakmıştım ) dayım direkt mario yu açmıştı çok güzel bi gündü ilk oyunla tanışma olarak




  • İlk konsolum PS1
    İlk oymadığım oyun Tarzan
    İlk PC 2003
    İlk oyunun Fifa 2003
    En çok oynadığım oyun LoL/ Overlord 2/TERA
    En sevdiğim oyun: Deadpool

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atari Salonları ile

    Halen bilgisayarımda eski arkadeler den 200 tanesi kurulu ara ara oynarım.
  • 1987 yılında babamın çalıştığı tatil köyü bilgisayarında Pong ve Packman'i görmemle başladı. Ardından "atari"lerde River Raid ve Commodore 64 te Wizard of War ile pekişti :)
  • Atari ile mario ile başladım.5 yaşında.
    8 yaşındayken ilk bilgisayarımız alındı.(P4 , 256mbRam MX440 )
    Colin McRally 2 yüklüydü.Oyundan çıkmayı bilmediğimden bilgisayarın fişini çıkarırdım
  • Benimde ilk pc 2005 te alinmisti peder sagolsun cok para saymisti 6-7 sene sorunsuz kullandim en cok oynadigim oyun metin 2 ydi :D sonra cod seri ile single oyunlara basladim ve tabikide ilk orjinal oyunum crysis ti orda mesa haritasinda oynamak... hala onun gibi zevk aldigim bir oyun bulamadim :DDDD

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.