Şimdi Ara

Oyun bazen loading screen'de,bazen map'i açtığımda donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 hafta önce Undercity'e teleport oldum,loading screende oyun takıldı sonra bir şekilde düzeldi.Dün faction change satın aldım,Ironforge'a teleport oldum yine loading screende kaldı,içeri gittim ve geldiğimde düzelmişti.Bugün de oyunda bir yere uçarak giderken map'i açtım ve birden oyun dondu.Bu olaylar her gerçekleştiğinde bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.Demin launcheri açtım orada da takıldı... WoW ile ilgili şeylerin dışında bilgisayarım gayet iyi çalışıyor,diğer oyunları oynayabiliyorum.Sistemim oyun için yeterli ayrıca Cache,Interface ve WTF klasörlerini de silip denedim ama yok,olmuyor.Şu an takılacak ve bilgisayarı yeniden başlatacağım korkusundan oyunu açamıyorum.Resmi forumlarda ağ bağdaştırıcısını güncelleyin demiş ama aygıt yöneticisinden baktığımda güncel gözüküyor.

    Ne yapabilirim bunu düzeltmek için?



  • Ramlerle ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba. Memtest kurup dene istersen bir bakalım hata verecek mi. En basitinden ramlerin slotlarını değiştir belki çözülür. HDD'den de kaynaklanabilir mi acaba ?
  • Memtest için boş bir disk gerekiyormuş,şu an bulabileceğimi sanmıyorum.Kasa açma olayına da pek girmek istemiyorum açıkçası HDD'den kaynaklandığını da düşünmüyorum.Yaklaşık 2 hafta önce alınmış bir bilgisayar.Birde dediğim gibi diğer oyunlarda hiçbir sorun yaşamıyorum,sırf WoW'da oluyor.
  • Hmm o zaman benden pas dostum. Bilgim yok. Umarım en kısa zamanda çözülür .

    Aklıma geldi. WoW'un kendi repair özelliğini dene bir istersen belki yararı dokunur.
  • Onu da denemiştim de repair edecek bir şey bulamamıştı.Şimdi launcher takıldığında içeri gidip bir 15 dk falan televizyon izledim,geldiğimde oyuna girebildim şu an bir sorun yok.Umarım tekrar olmaz.Teşekkürler bu arada :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.