Şimdi Ara

OYUN AÇMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler gecende forumunuza sorun yazmıştım ama ilgilenen olmadı sorunu tekrar söylüyorum 256mb sapphire ati radeon 9600pro atlantis markalı ekran kartı ve 1.25gblık ram bellek var ama oyun oynayamıyorum ayun açmıyor sebebini öğrenebilirmıyım zahmet olmazsa msn adresime veya foruma cevap yazarsanız sevinirim çözum yolunu bilen arkadaslar lütfen yardım edin

    msn:hakikidost@msn.com



  • sistem özelliklerin fena degil.. hangi oyun?
  • Açmıyo derlen hiç mi tepki vermiyo yoksa bir hata mı veriyor.?

    Yaşadığım deneyim imzada yer alan sistemimde ekran kartı olarak Asus ATi Radeon XT1600Pro almıştım. Taktım ancak oyun açmaya kalktığımda ( herhangi bir oyun 3d görünümlü elimdeki oyunlar PES, GTA vs vs... )
    oyun açılamıyor 3D özelliği desteklenmiyor diye mesaj aldım bir sürü ati driver denedim ama yine olmadı. Sistem özelliklerine girdim ekran kartının özellikleri kısmı <unknown> ifadesiyle doluydu. Anladım ki ekran kartı dbilgisayar tarafından tanınamamış. Ne kadar denediysem sonuç vermedi. Kasayı alıp teknik servise götürdüm ekran kartında sorun yok dediler hatta aynı model karttan başka bir tane daha taktılar gene aynı. anakartta da sorun yok dediler.

    Ve şu sonuca varıldı. anakart ve ekran kartı uyumsuz!!!!!!! Buna benzer bişiy mi yaşıyorsun??? Eğer öyleyse sebebi söyledim nasıl çözeceğine gelince; ya aynı model yeni bir ekran kartı deneyeceksin veya başka model ile değiştireceksin.




  • Nasıl Açmıyor Oyun Bozuk Olabilir Bu Arada Nickin Konuşuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.