Şimdi Ara

oynayan yokmu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu oyunu oynayan yokmu sağ solda çok iyi pvp oyunu diye duyumlar alıyorum buraya bakıyorum hiç denilecek kadar konu var acaba oyun kötümü yoksa o kadar iyimide konuşacak sorun yok yada tartışılacak bir konu yok... ???

    eğer oynayan varsa biraz oyunu açabilirmi lwl kasması nasıl pvp nasıl ws ws .. .. ..



  • Oyun Pvp gözüyle çok iyi..
    Daha acemi seviyelerdeyken bile Pvp yapabilme imkanın var genel de 1-11,11-21 .. şeklinde lvl'ine göre oyuncu alan odalar , sce. denen bir sistem var.
    Sen geliştikçe bir sürü farklı Pvp alanı,Pvp imkanı elde edebiliyorsun.
    Rvr denen bir şey de var burada karşı ırkın bölgesine gidip orda istediğine atack verebiliyorsun.
    Her harita 2'ye ayrılıyor yarısı Dest.'in yarısı da Order tarafının , ve her harita da 2 ırkın da savaşabilmesi için kaleler , savaş alanları mevcut.
    Bu savaşlara genelde gece vakti Warband dediğimiz party'inin gelişmiş hali , içinde bir sürü oyuncu barındıran bir party sistemi içinde katılabilirsin.
    Burda amaç bulunduğun bölgede ki savaş alanı içerisinde ki kaleleri vs. ele geçirip bölgenin hakimiyetini de ele geçirmek.
    Genel de çoğu kişi lvl'i dahilinde bulunan bölgelerde ki alanlarda savaşır , tutupta Rvr lvl'ini uçurmuş bir adam atıyorum 24 küsür lvl bölgesine gelip kale savaşına girmez. Ama giredebilir de ben hiç görmedim..
    Ayrıca önemli bir noktayı unutmadan söyliyim oyunda Pvp yaparken de lvl atlıyabiliyor , item elde edebiliyorsun.
    İyi itemleri bir çoğu Sce.'lerden düşüyor,zaten iyi itemlerin çoğu da gene Sce.'den düşürdüğün para görevi gören şeylerle alınıyor.
    Kısacası bu oyunda Pvp yapmaya mecbursun..
    Mob'lardan item düşürmeyi genelde kimse tercih etmez ya da ben böyle gördüm diyeyim.
    Ayrıca oyun da çok güçlü , tek başıma asarım keserim diyebilen bir karakter yok. Genelde bir party içinde herkese ihtiyaç var , bu oyunda birlik olabilen party en iyi party'dir.
    Ayrıca oyunda sadece Sce.'ler de lvl kasmıyoruz , elbette oyunda çeşit çeşit geniş bir görev yelpazesi mevcut. Her ırkın kendine ayrı lvl'e göre haritası ve bu haritaya ait görevler mevcut.
    Hızlı lvl kasıcam dersen genel de hem Sce.'ye girer bir yandan da görevleri takip edersin..
    Sadece sce. ile lvl kasmakta biraz sıkıcı.

    Şimdi sana Rvr kısmını genişçe anlatmak isterdim ama sistemim o Rvr'lere girmeye yetmedi..
    Söylediğim Rvr kısımlarıda gözlemliyebildiklerimdi.
    Sana tavsiyem bu oyunu oynamaya karar vermeden önce çok iyi bir bilgisayarın olduğuna emin ol ve en önemlisi Pvp seven birisi olduğuna..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 14 Eylül 2009; 14:49:18 >




  • Oynayan var. Karak-Norn serverında, Düzeyli ve Saygılı bir şekilde +20 yaş kitlesiyle sürdürdüğümüz 52 kisilik Türk Guildimiz var. Guildimizin adı "Precision"

    Bugün k8peaks (karakaytpikkss ) sunucularıyla serverımız merge(birlestirilmis) olup, o serverdan gelen arkadaslarla sayımızın her gün artacağını tahmin etmekteyiz.

    "Precision" ne yapar ?

    Günlük oyuncu sayımıza göre aksamları genelde pre-made guild warbandleri cıkarıp, o kale senin bu kale benim dolasırız. Genelde rvr ,sc tabanlı bir guildiz. İhityaca görede instance lar yapıp pq lar düzenleyip ihtiyacı olan arkadaslarımıza item farmlarız.

    Guildimize girmek icin;Readjan , Jarajay, Quantash ulasabilirsiniz.

    Arkadaslar online diilse bana ( oyundaki nickim Mercan Dede ) ulasıp sizi firend liste ekleyip officerlarımız online oldugunda iritbata gecirebilirim.

    İyi oyunlar.




  • Oyun mükemmel fakat türkiyede bu oyunun rehberini yada konularını bulabilecegin site çok az
  • ben bugün bu oyunu satın aldım 19 lira+1 aylık bedava oynama ile başlamayı düşünüyorum eğer ortam güzel olursa türk arkadaşlar bulursam devam edicem fakat seviyeli ve yaş sınırı 20- olmayanlar olursa benim için yeme de yanında yat havası verecek

    @Prostaglandin F2 Alfa Precision adlı guild dikkatimi çekti acaba aranıza girme gibi bi şansım olabilirmi bahsettiğiniz kriterleri sağlıyorum da :)

    şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.