Şimdi Ara

Oynamayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar wow oynamayı düşünüyorum bir çok arkadaşım oynuyor öneriyorlar fakat bu oyunu oynayabilir miyim ve cd key nerden alabilirim acaba ?



  • Yani öyle bir şey yazmışsınki forumdaki herkes seni tanıyo sanki nasıl oyunlardan hoşlanırsın hangi tür oyunlardan zevk alırsın iyi oynayabilirsin deneme sürümünü yükle dene biz nerden bilicez oyun zevkini ve yeteneğini cdkeyide elden alıcaksan dnrdan alabilirsin internetten sitelerden alman daha ucuza gelir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IchigoKurasaki -- 3 Şubat 2017; 14:43:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IchigoKurasaki I kullanıcısına yanıt
    hocam yılların mmorpg oyuncusuyum bir çok oyunu oynamışımdır ama bu oyuna hiç el atmadım oynayabilir miyim den kastım, oyunun genel olarak oynayış şekli nasıl yeni bir oyunucuyu zorlar mı bu oyun ? ben yanlış anlattım kusura bakmayın ve bu wow legion olarak mı satılıyor mağazalarda ?
  • cansanda kullanıcısına yanıt
    Mmorpgden zevk alıyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun. Büyük ihtimalle keyif alırsınız. Oyunu oynamak için battle chest almanız gerekiyor. Battle chest dediğimiz 1-100 lwl arasını oynamanıza yarıyor. Yani karakterinizi max 100 lwle kadar kasabiliyorsunuz. Sonrasında oyuna devam etmek için legion ek paketini almanız gerekiyor. Legionu alınca max lwl 110 yükseliyor. Şunu belirtmeliyimki oyun asıl 110 olumca başlıyor. İtem derdi , pet derdi , meslek derdi bunlar max lwlde geliyor. Daha saymadağım bir çok şey var. Size tavsiyem battle chest alın. 100 lwle kadar kasın. Baktınız oyun sardı o zaman legionu alın. Baktınız sarmadı almazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası internetten oynayacağın karakter ve oyun hakkında araştırma yapmayı sevmiyorsan başlama, ingilizce mümkünse. Oyun çok geniş ve değişiyor, yıllarca oynayan insanın bile yeri geldiğinde bazı şeyleri bakması gerekiyor. Bakmazsam olmaz mı dersen, bütün gün çiçek toplarsın ve benim neden item levelim düşük diye konu açarsın buraya.
  • Çok iyi rehber videolar var. Hemde türkçe. Bakmani tavsiye ederim. Sıfırdan karakter açıp yol gösteriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.