Şimdi Ara

Overlord + Wrcryer...Info.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar;

    Overlord veya Warcryer ile oynamış + tecrübeli arkadaşlar;

    Bu iki char hakkında bilgiye ihtiyacım var.

    Skillerinden artılarından eksilerinden bahsederseniz sevinirim.

    Özellikle hangi skill ne işe yarar??
    Biraz karışık gibi de...



  • Overlord manyak bir karakter. Mutlaka dene. Arkadaşta var. 6vs1 kazandığını gördüm. Manyak hp çekiyor. okçu falan hikaye overlorda.
  • Daha detayli bilgilere ihtiyacim var.Yinede saol.
    Msn de verebilirim anlatmak isteyene.

    Server Tempest 7x...Bilginize.
  • bildiğim kadarıyla overlord alan uyutma alan bağlama,warcryer kulandım ben lvl52 ydi maalesef çalındı o char.warcryer da alan zahirleme ,süper süper zehirleme ve normal uyutma var.süper zehirleme zaten en süper olan skilldir.kişi ya da yaratiğin cani ne olursa olsun 5 ile 10 saniyede canini lap lap lap düşürüyor.ve 1 health birakiyor.artik geriside senin öldürme biçimine kalmiş iş.;) 1 health,ister yumruk at ister büyü at istersende silahla öldür artık sen karar ver.

    ha ayrıca warcryerin party buffları var super bufflar.bayada bufferlerin buffina göre pahali satıyorlar.tek sorun aşırı mp yemesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flardryn Saeros -- 24 Temmuz 2006; 18:56:59 >
  • overlord siege lere falan daha yatkindir cp basabilir clan ve alliance ina.Kısaca şöle söylyim overlord clana calisir. warcryer party e Overlord tercihimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightelf41 -- 24 Temmuz 2006; 18:43:07 >
  • aslında iki arasındda tek fark biri büyücülüğe yakındır diğer savaşçılıa overlordu güçlü yapan karşısındakini kıvama getirmesidir warlord ona göre çok daha savaşçı bir char ama ne büyücü kadar büyücü ne savaşçı kdar savaşçı ikisiylede uzun süreler oynadım ve şunu söyleyebilirim ki oyunu temeli overlord üzerine kurulu çünkü siz hiç bir charla healler desteği veya fullbuff olmadan 4 vs 1, 5 vs 1, belki 6 vs 1 alamassınız alırım diyen ya yalan söylemiş olur ya ezik kesmiş olur ama overlordda işler değişir çünkü overlord için zorluk sınırı 1 vs 1 ile 2 vs1 arasında nerdeyse hiç bir fark yoktur 6 vs 1 alınabilirmi evet ama kesinlikle pvp serverı olmayacak karşısındakilerden en fazla ikisi okçu olacak çünkü overlord hayatım boyunca en çok okçulara karşı zorlandım.warcry daha farklı o kıvama getirmez aslında savaşçı gibidir onla büyü yapayım dersen yanılırsın.ve bi warcry ile 2 vs 1 ile işin içinden çıkılmaz hal alır.kıyaslama bu kesinlikle overlord




  • ayrıca overlord buffer gibi gözüksede oynayanlar bilr kesinlikle değildir 2 3 serverda overlord karakterim var oynamasını bilirsen önüne kimse çıkamaz.dedğim gibi overlord öldürmez süründürür.karşısındaki kendisini öldürür.
  • Overlord.
  • overlordla oynayan bir kişiyim şunu söyleyeyim herşeyden önce kolay ölmezsin kırmızı yazılı moblara rahat dalabilirsin rahatlıkla pvpye girebilirsin(özellikle büyücülere karşı hiç korkun olmaz onlar senden korkar kendi tarafımdan denenmiştir test edildi onaylandı)
  • Peki overlordçular, tercih robe mu, light mı, heavy mi olmalı? eline fist, blunt(staf-axe), dual ne verilmeli kalkan takmalı mı two handd mı kullanmalı? hepsini istiyorum
  • Güzel bir başlık güzel açıklamalar .... Teşekkürler bilgilendiren herkese .......
  • Arkadaşlar saolun yorumlar için.
    Daha detaya inebilirmiyiz mümkünse özellikle Overlord hakkında.
    Ben Orc a gercekten cok uzak biriyim.
    Hangi skill nedir gibi daha ayrıntılı bilgilere ihtiyacım var.
    Ayrıca Tempestte oynuyorum,bilen bilir burası 7x ve oyle S gradeler falan yok burda.A grade bile alamıyoruz (parasızlıktan).
    Ayrıca Tatto tavsiyeniz ne olur?..Neden?

    v.b
    Haydin konuşturun tecrübenizi.
    Kararım Overlord....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 8thsin

    Peki overlordçular, tercih robe mu, light mı, heavy mi olmalı? eline fist, blunt(staf-axe), dual ne verilmeli kalkan takmalı mı two handd mı kullanmalı? hepsini istiyorum



    valla canavar kesmek istiyorsan light giy ben heavy kullanmıyorum mesela iki tane giysi çeşidim var çantamda biri light biri robe robeyi pvp yaparken giyiyorum lighti da mob keserken




  • quote:

    Peki overlordçular , tercih robe mu, light mı, heavy mi olmalı? eline fist, blunt(staf-axe), dual ne verilmeli kalkan takmalı mı two handd mı kullanmalı? hepsini istiyorum

    overlord için esas axe dir yani balta bu ona müthiş bir matk vermez ama stun shotunu kullanabilmesini sağlar ki overlord için çok önemlidir bu ayrıca overlord heavy giymelidir ama serverına göre değişir eğer pvp serverındaysan tabiiki heavy yada lvl kasmanın amaç olduğu bir serverdaysan o zaman robe, light kesinlikle düşünülmemeli bile.bence 30x altında robe tabi atlıyacak lvl kalmayınca heavy yine.30x üstünde ise heavy.
    quote:

    overlordla oynayan bir kişiyim şunu söyleyeyim herşeyden önce kolay ölmezsin kırmızı yazılı moblara rahat dalabilirsin rahatlıkla pvpye girebilirsin(özellikle büyücülere karşı hiç korkun olmaz onlar senden korkar kendi tarafımdan denenmiştir test edildi onaylandı )

    ayrıca bu sözede de katılıyorum overlord çok garip bir chardır bir bakmışsın öleceksiin nerdeyse hiç canın kalmamış e hp yüklemeside yapamıyorsun çok hızlı bir şekilde sonra bir bakmışsın stun amışsın sonra iki can emmişsin canın fullenmiş.overlordda çareler tükenmez




  • kısacası iki çeşit ss in olsun biri soulshout diğer bss ve iki çeşit kıyafetin olsun pvp için heavy canavr kesmek için robe, bunu daha fazla hız için kullanabilrsin böylece canavarları daha hızlı ve kolay kesersin ama dayanıklılık olmadan pvp asla
  • Tatto tavsiyesi de rica edecem..Tempest e gore..
  • valla ben tatto kullanmıyorum overlorda sadece int ve wit lazım her ne kadar bunlar lazım olsada int tattosuna karşılık wit düşüyor wit alsam bu seferde int düşüyor yani alsan bile birşey değişmeyecek pek fazla onun için bu türleri alma kullanmana gerek yok ama yok kullanacağım diyorsan ya yüksek zarar düşük hız (int+wit-) yada yüksek hıza düşük zarar (wit+int-)
  • 6 ws 1 i tam açıklamadım aslında. tabiki biraz mantıksız. Es l2 serveri idi. Tam pvp serveri sayılmaz. 35x sanırım. Bilirsiniz, köylerde kapılarda dalaşmalar olur. Vurup içeri kaçarlar. İşte orda 6 tane kırmızı kırmızı yanan silahları ile warrior tip (okçu daggerci gibi) oyuncular vardı. Tabi dışarda pembe olduklarında overlord onları bağlayıp bi güsel yatırıyo. Kendisi de çok zorda kalınca kaçıyor tabi içeriye. ama sorun değil. mana pot var oyunda ve overlord kendi cp sini veya istediği birinin cp sini anında dolduruyor. Neyse geçen gün 4 pk vardı oyunda. tabi kendilerine aşırı güveniyorlardı. sürüden ayrılan bir pk ya çalışmaya başladı. zaten yere bağlayınca olay bitiyor. Tek kötü yanı stun yemesi. Diğer pklar önce yardım etmek için daldılar buna ama panik oldular tabi. Zaten Hp yüksek, defans da yüksek, bir de pk dan hp çekince ötekiler birşey yapamıyor. Dağıldılar mecburen. Pk dan da +16 soul seperator düştü zaten.

    Dikkat ettiğim sadece elbise ile oynamıyor. Kaçarken veya savaşırken hep tatolarını da değiştiriyor. Pvp ye girmeden önce skillerini açıyor vs.

    Oldukça eğlenceli bir char.

    Eğer öğrenmek istiyorsan bir 200 - 600x serverda aç dene.

    7x serverda uzun iş. Hoşlanırsan orda açarsın.

    Bir de bu arada extreme hala c1 üzerine kurulu. bitti orası. ben de de stariste bir sürü char var. 58 krafter, 66 spoiler,71 archer felan.
    Kafede herkes bıraktı extremi.

    Starisin bir forumunu oku. Birisi staris ne zaman c4 olcak demiş. Admin çalışıyoruz deyip anında noktayı koymuş topiğe. Yani topiği kapatmış.
    Staris neyse tempest de o biliyorsun.

    Yani benim ümidim yok extremeden.




  • Orjinalden alıntı: hakanbehcan

    Dikkat ettiğim sadece elbise ile oynamıyor. Kaçarken veya savaşırken hep tatolarını da değiştiriyor. Pvp ye girmeden önce skillerini açıyor vs.

    ********Tatto mu degistiriyo..!!!Biz cıkaramiyoz ki degğiştirelim.....***********

    Oldukça eğlenceli bir char.

    Eğer öğrenmek istiyorsan bir 200 - 600x serverda aç dene.

    7x serverda uzun iş. Hoşlanırsan orda açarsın.

    Bir de bu arada extreme hala c1 üzerine kurulu. bitti orası. ben de de stariste bir sürü char var. 58 krafter, 66 spoiler,71 archer felan.
    Kafede herkes bıraktı extremi.

    ***********Zor olması zaten bence daha eğlenceli.
    Söyle düşünürsek ; server arasıra down olmasa WC ye bile gidemiyoz,LAG olmasa ticaret yapacagımız falan yok v.b. ************

    Starisin bir forumunu oku. Birisi staris ne zaman c4 olcak demiş. Admin çalışıyoruz deyip anında noktayı koymuş topiğe. Yani topiği kapatmış.
    Staris neyse tempest de o biliyorsun.

    **********Artıı GM ler bazı clanları kolluyolar,buda beni daha bi kamcılıyo,ne bilim ugrasmak hoşuma gidiyo.

    Bilmem beni Crafter ım Bilgehatun ile kaç kişi görmüştür ama ; Title ma NOOB GM yazıp 2 hafta öyle dolaştım.
    Eğer GM beni silseydi bırakacaktım Tempesti yada Extreme yi,ama yemedi galba.Yusuf yusuf..

    Ben C4 geçmesiyle pek ilgilenmiyorum çünkü daha bi A grade bile çekemedik,
    A silahların çoğunun SA sı çalışmıyor ve SSA ve BSSA recipeleri sayılı kişide var (Drop veya spoil ile çıkmıyor,satın alamıyorsun,zamanında mammonda satılırken alanlar şimdi köşeyi dönüyolar ve satanda yok).

    Biraz fazla "ve" kullandım galiba...**********



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco -- 26 Temmuz 2006; 16:49:32 >




  • tatto kullanmak zorunludur overlordda yoksa bir hiçtir ama şöyle tempestı bilemem ama titanda wit tatolar çok pahalıydı ancak wit bir kere şart çünkü çok yavaş bir karakter overlordda şunu benimse "büyücü olarak saldır,savaşçı olarak savun kendini".
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.