Şimdi Ara

Overdose (OD) - Hideo Kojima - XBOX - ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • The Game Awards 2023 etkinliğinin sürpriz duyurularından birisi de ünlü oyun yapımcısı Hideo Kojima'dan geldi. Gözler her ne kadar geçtiğimiz yıl duyurulan Death Stranding 2'ye çevrilmiş olsa da Hideo Kojima yepyeni bir oyunun duyurusuna imza attı. Üstelik korku türündeki bu oyun projesini bir başka korku uzmanı Jordan Peele ile geliştirdiğini de öğrenmiş olduk. Peele daha önce Us ve Get Out gibi başarılı filmlere imza atmıştı. (Kaynak: ign tr)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • "KOJIMA PRODUCTIONS ve XBOX GAME STUDIOS, The Game Awards'da OD'yi resmi olarak duyurdu. Dünyaca ünlü oyun yaratıcısı Hideo Kojima, "Get Out", "Us" ve "Nope" filmlerinin ünlü yönetmeni Akademi Ödüllü film yapımcısı Jordan Peele ile ortaklık kurdu ve Peele projede yer alan birkaç yetenekli hikaye anlatıcısından biri olacak."

    Oyunun Yaratıcısı ve KOJIMA PRODUCTIONS'ın Kurucusu Hideo Kojima, "Xbox Game Studios ve bulut oyun teknolojisiyle birlikte çalışarak çok benzersiz, sürükleyici ve tamamen yeni bir oyun tarzı - daha doğrusu yeni bir medya biçimi - yaratmanın zorluğunu üstleniyor.

    "Bir HIDEO KOJIMA OYUNU olan OD, korku eşiğinizi test etme kavramını ve korkudan ölmenin ne anlama geldiğini araştırırken, oyun ve filmin sınırlarını bulanıklaştırıyor. OD'nin yeni teaser'ında ayrıca Sophia Lillis ("Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves"), Hunter Schaffer ("Euphoria") ve Udo Kier ("Flesh for Frankenstein") yeni projede başrolleri paylaşacaklar."



    kaynak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.