Şimdi Ara

Outlook Express ten Mic. Outlook a aktarma da sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlığı doğru yere mi açtım emin olamadım. Başka yazılımsal sorunlarla ilgili başlık bulamadım. İnternette araştırdım ama benim yaşadığım şeyin birebir aynısını yaşayan göremedim. Sıkıntı şu. Outlook ekspress kurulu makinaya office 2007, outlook 2007 kurdum. Daha önce de çok yapmıştım aslında. Fakat bu sefer şöyle bişey oldu. Microsoft outlook u açmaya çalıştığımda ayarları otomatik almaya çalışıyor. ve 1 dk. sonra şunu yazıyor.
    Microsoft Exchange Server bağlantısı yok. Bu eylemi tamamlamak için outlook çevirim içi olmalı yada yeniden etkinleştirilmelidir.
    Tek yapmak istediğim sorunsuz çalışan outlook express i Microsoft outlook a taşımak. Sebep de daha rahat ve görsel kullanım. Ayarları, mailleri ve adres defterini taşıyacağım. Nasıl çözerim fikri olan var mı? Yardımlarınız için teşekkürler.



  • Ben kurulum yapmayı bilmiyorum demedim ki Microsoft makalesi paylaşıyorsunuz. Keşke biraz okusaydınız yazdıklarımı. Benim Outlook 2007 im açılmıyor bile bu hatadan dolayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfkbilisim -- 8 Ekim 2011; 9:20:32 >
  • Ayrıca Outlook express ten ver yapmaya çalıştığımda da aynı sorunla karşılaşıyorum. Aynı hatayı veriyor. Birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şirket bilgisayarı ve Outlook 2007 kullanmak istiyoruz. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.