Şimdi Ara

OUTLOOK 2007'de şifreleme sorunu!! Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar outlook kullananlar belki bilirler.. simdi biz outlookta herhagi bir hesabımızı kontrol ederken , şifremi hatırla dedigimizde girerken sifre istemeden maillleri gosteriyor. o secenegi kaldırdıgımızda ise girerken maillleri guncellemek icin sifre istiyor. buraya kadar hersey normal. fakat sifre isteme ekranı geldiginde bile gelen kutusundaki her yerdeki onceden ınen maıllere bakılabılıyor. sifre girdikten sonra yeni mailllere bakılabiliyor.

    benim istedigim outlook acıldıgında hicbirsey gostermesın,sifremi girdigimde herseye ulasılabilsin...

    birde zaman asımı yapmasın. yani sifremi bir kere girdikten sonra 5-10 dk bir sifre sormamamı icin ne yapmam gerekir..

    yardımlarınızı bekliyorum.. tesekkurler



  • up
  • eğer anladığım gibi ise .pst dosyasını şifrelemelisin şifrelediğin .pst default olmalı ki girer girmez sana şifre sormalı ve daha sonra mailleri göstermeli ve account ayarları yüklenmeli. menülerin türkçesini bilmiyorum.

    account setteings > data files > şifrelenecek olan data file seçip settings'e tıkla > change password'tan istediğin şifreyi koyabilirsin yine accounts setting bölümünde e-mail tabında mail hesabına tıklayıp yukarıdan change'e bas ve parolamı anımsa de ikisi farklı şey karıştırma bu dediklerimi yaptığın zaman outlook açılışında 1 kere şifre soracak birdaha sormayacak kolay gelsin...
  • asfae kardesim. sana cok ama cok tesekkur ederim.dediklerini aynen yaptım ve tamda istedigim gibi oldu.2 parola birbirinden farklı dedigin gibi. 2 cisini anımsa demem yetti.sadece 1 kere giriste parola soruyo rve bilgilerim o sifre girdikten sonra acılıyor artık. tekrar cok tesekkur ederim.
  • önemli değil güle güle kullan
  • Çok teşekkür ederim ben de. Outlook 2010 kullanıyorum ve sistem içerisinde 4 ayrı mail adresim tanımlıydı.
    2.cil kişilerin iznim olmaksızın maillere ulasmamasını istiyordum. vermiş oldugunuz bilgi uyarınca tek bir mail adresine şifre girdim ve outlook açılısında sifre istiyor. dogru şifre ile maillere ulasılabiliyor.
    yararlı bilgi için tekrar çok teşekkürler.
    selamlar/saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.