Şimdi Ara

Ousama Ranking (2021) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ousama Ranking (2021)Crunchyroll Collectionyoutube
    Opening Theme: Vaundy "裸の勇者 (Naked Hero)" ▶ https://lnk.to/hadakanoyusha_dg Watch Ranking of Kings on Crunchyroll! https://got.cr/Watch-ROKOPED Crunchyroll Collection brings you the latest clips, OPs, and more from your favorite anime! Don't have time for a full episode but want to catch up on the best scenes? We've got them! FREE 14-DAY CRUNCHYROLL TRIAL 🌟 https://got.cr/14DaysFree #RankingofKings #Vaundy #NakedHero
    https://www.youtube.com/watch?v=dWZAH5w8jkQ&ab_channel=CrunchyrollCollection


    Her ne kadar anime ilk bölümlerdeki kadar iyi gitmese de şu op çok iyi olmuş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 1 Şubat 2022; 17:50:46 >
  • İkinci op harbiden çok iyi. Full sürümü. Klipte baya iyi



    Ousama Ranking (2021)Vaundyyoutube
    ただ愛してしまったのだ。 Made in Vaundy_ART Work Studio TVアニメ「王様ランキング」 第2クール オープニング・テーマ Vaundy「裸の勇者」 只今絶賛配信中! https://lnk.to/hadakanoyusha_dg Vaundy「裸の勇者」 2022年2月23日(水)CD発売 初回生産限定盤:CD+DVD 1,870円(tax in) 通常盤:CD 1,430円(tax in) 期間生産限定盤:CD+DVD 1,870円(tax in) SDR / Sony Music Labels https://lnk.to/hadakanoyusha_cd #王様ランキング #裸の勇者 #Vaundy - - - - - ■MV STAFF Director:小林敦史(10GAUGE) VFX:10GAUGE 松木大祐 泉香織 Original Animation:WIT STUDIO ■TVアニメ「王様ランキング」基本情報 「王様ランキング」毎週木曜24:55~ フジテレビ“ノイタミナ”ほかにて放送中! Amazon Prime Videoにて見放題独占配信! 毎話フジテレビ放送開始1時間後より配信予定 ※放送時間は予告なく変更になる場合があります。 公式HP:https://osama-ranking.com/ Twitter:@osama_ranking (https://twitter.com/osama_ranking) © 十日草輔・KADOKAWA刊/アニメ「王様ランキング」製作委員会 - - - - - ----------------------------------------------------------------------------- 2022年21公演 全国ツアー開催! one man live tour “NIDONE” https://vaundy.jp/news/one-man-live-tour-nidone/ ----------------------------------------------------------------------------- - - - - - - - Listen to Vaundy ▶︎https://vaundy.lnk.to/links 最新配信曲 「踊り子」配信中 https://ssm.lnk.to/odoriko 「泣き地蔵」配信中 https://ssm.lnk.to/NakiJizo 「Tokimeki」配信中 https://ssm.lnk.to/Tokimeki (TOYOTA「カローラクロス」CMソング) 「花占い」配信中 https://ssm.lnk.to/Hanauranai (日本テレビ系 新日曜ドラマ 「ボクの殺意が恋をした」主題歌) 「benefits」配信中 https://ssm.lnk.to/benefits 「しわあわせ」配信中 (専門学校 首都医校・大阪医専・名古屋医専 2021年度 TVCMソング) https://ssm.lnk.to/Shiwaawase 「融解sink」配信中 https://ssm.lnk.to/YuukaiSink 「地球儀 with Vaundy」 / Aimer 配信中 https://aimer.lnk.to/chikyugi_with_Va... 1st album「strobo」 発売、配信中 ZXRC-2065 ¥3,000(税抜) https://vaundy.lnk.to/links - - - - - - - ◇HP https://vaundy.jp ◇Twitter https://twitter.com/vaundy_engawa ◇instagram https://www.instagram.com/vaundy_engawa
    https://www.youtube.com/watch?v=FT0GKCuSaW0
  • Bizimkilerde iş çıkmadı, Kage reis sonraki bölümde çıkarıp vuracak masaya herhalde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kage son bölümlerde kenardan yorumcu gibi destek veren bir karaktere dönüşmüştü iyi olduOusama Ranking (2021) 

  • Artworkleri müthiş ya.


    Ousama Ranking (2021)
  • son bölüm harikaydı valla her bölüm çok iyi

  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hocam Bojji kralım Bosse hainine nasıl da haddini bildirdi amaOusama Ranking (2021) 



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bojji -- 12 Mart 2022; 19:1:39 >
  • Bölüm 7-8


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bosse'nin kendi oğlunun bedenini ele geçirmesi serinin kalitesini yerle yeksan etti.Ölen geri gelmeyecek abicim, bu kural işleri çok bozuyor. Hangi anime olursa olsun.


    Bölüm 21


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Tek dert keşke ölümden dönmek olsaydı. Sekizinci bölümden sonra notum azar azar 7.5'den düşmeye başladı, şu an en fazla 5.5 falan diyorum. Koca krallığın 20 tane sivildenve 6-7 tane askerden oluştuğunu görüyorsunuz. Millet önce iyilik yaparken yavaş yavaş kötüye sarmaya başlıyorlar sonra arada kötü olanlar birbiriyle dövüşüp iyi birey oluyorlar.Ölmek yasak, birileri sürekli düşeni iyileştiriyor, kötü ameli olanlar hemen dayak yedikten sonra iyi birer birey olup arkadaşlığına devam ediyorlar.Bir kral var evlere şenlik, krallığına beş tane adam saldırıyor, bu kendini mahzene kilitliyor. Ortalık kasıp kavruluyor, nakama gücü çıkıyor sonra bekliyorlar, sonra dövüşüyorlarsonra bekliyorlar sonra kötü iyilere yardım ediyor sonra bakıyorsun kimse kötü değil arka hikayeleri var, sonra aslında kötü olmayan kötü antagonist iyileri dövdürüp onları ölümeyaklaşınca iyileştiriyor vs vs.Serinin aktarımı bir kere alışıla gelmiş serilerden epey farklı.
    Ben bundan bir şey anlamadım ya, muhtemelen 3 bölüm sonra biter, myanimelist'e ekledikten 1 saat sonra da kendimi unutmaya programlayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 14 Mart 2022; 20:3:33 >




  • bu animenin özellikle ilk 10 bölümü çok iyi ondan sonrası çocuklaşıyor maalesef ama yine de güzel izlemeye değer bir seri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 13. bölüme gelince niye sıkıldım diyordum. Beklentiyi düşük tutayım en iyisi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    evet öyle yapmanız mantıklı olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu anime bitmemiş miydi ya. Bilsem biraz daha beklerdim. Erken başladım ve güncele yetiştim yanlışlıkla Ousama Ranking (2021)  Tam da dediğin gibi ilk 10 bölüm sahiden iyiymiş bayağı.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Herkesin çok kolay affedilmesi pek hoşuma gitmedi. Animenin plot ortaya çıkınca da çok hoşuma gitmedi. Yani her şey Miranjo'nun başının altından çıkmış. Zamanında ona zulüm ettiler sonra da Miranjo kötü biri oldu. Yoksa aslında iyi biriydi falan teması da hoşuma gitmiyor.

    Sonuç olarak son iki bölümde pek bişi olmayacak gibi. Benim için bu anime ortalamanın altında bir kalitede kaldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam, insan ilk bölümleri izleyince herhalde baya sağlam bir iş çıkacak diye bekliyor ama bildiğin veled shonenlerine döndü iş.
    benim için sağır dilsiz bir çocuğu ana karakter olarak tecrübe etmek güzeldi yine de Hiling'in ilk bölümlerde zalim ve çirkef bir üvey anne gibi gözüküp sonrasında aslında ne kadar şefkatli ve Bojji'ye yardımcı olmuş biri olduğu ortaya çıkması sonra Bojji'nin üvey annesinden süphelenip kagenin ona kızmasıyla pişman olduğu sahnelerde ilginç bir şekilde gözlerim dolacak gibi oldu etkilendim nedense
    o yüzden beni izlediğime pişman etmedi ama keşke mangaka yazarken bu kadar basit düşünmeseymiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu son bölüm(22) hiç olmadı beOusama Ranking (2021) 

  • Anime iyice Arda Turan'ın kariyerine bağladı Ousama Ranking (2021) 

    İlk bölümler çok iyiydi sonra kalite olarak kademeli düşüşler yaşamaya başladık.

  • son bölümden sonra izlemeye değer bir seri olduğu hakkında şüphelerim var açıkçası izlerken utandım lol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 21 Mart 2022; 13:12:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 10 bölüm çok iyiydi bence ama ondan sonrası pert. Finali de pek beğenmedim. İlk 10 bölümün hatırına izlenir ama bence her türlü.

  • Sezonun ilk yarısı çok iyiydi. Sürekli bir gizem ve merak duygusu vardı. Bu gizemler çözülünce ve merak duygusu azalınca serinin kalitesi düştü. Tabi kalite düşüşü bu çözümlemelerin sonucu ile alakalı. Bununla birlikte ben bu seriyi izlerken gidişata göre karanlık bir seri olmasını bekliyordum ama sonunda çiçek böceğe döndü olay. Herkes iyi, herkes mutlu. Bu olurken de mantıksız olaylar oldu. Böyle olunca haliyle serinin kalitesinde düşüş oldu. 2.sezon için birçok malzeme var ellerinde. 2.sezonun gelmesini isterim ama gelse bile 3-4 yıldan önce gelmez gibi.

  • Bunuda haftalık takip ettim, haftalık takip edince sıkılma-bıkma durumu olmuyor. Çok güzel bir seriydi. Müzikleri, çizimi vs. her şeyini beğendim.

  • Yan hikaye.



    Ousama Ranking (2021)
    Ousama Ranking (2021)AnimeTV チェーンtwitter
    “【Key Visual】 Ranking of Kings: Treasure Chest of Courage Scheduled for 2023! ✨More: https://t.co/pRZNhyAyCS”
    https://twitter.com/animetv_jp/status/1556604601104728066



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 8 Ağustos 2022; 14:50:43 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.