Şimdi Ara

Otopratik Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldığım aracımın bakımlarını Maslak Otopratik'te yaptırayım diyorum. Araç 2010 model doblo. Otopratik hakkında bilgisi olan var mı ? Kaliteli oluyor mu servisleri ? Eski aracımda bosch servisine gitmiştim bir kaç kez ama hiç beğenmedim ne çalışanlarını ne de yaptıkları işi.



  • Merhaba;

    Ben Gaziosmanpaşa' da ki Oto pratikte jant lastik taktırdım 2 ay falan oluyor hizmetleri çok hoşuma gitti. Hatta yapılan ufak bir indirimin karttan çekilirken unutulması üzerine ücretsiz rot ayarı da yaptılar. Gayet ilgili ve bilgili duruyorlardı.

    Motor bakımı hakkında çok bir bilgim yok nasıl oldukları ile ilgili ama müşteri memnuniyeti üzerine çalışıyorlar, Zaten standart bakımdır sizinki diye tahmin ediyorum Yağ,su ve Filtreler sıkıntı yaşamazsınız gibi geliyor.
  • Ben de oto pratik mağduruyum, lastik takarken bijonları kestiler, lastiklerim balans tutmuyordu, garantiden geri almadılar, fazla motor yağı koydular. Çok uğraştım bu sorunları düzeltebilmek için. Hatta lastikleri çöpe atıp 1000 liraya yeni lastik aldım. Van'daki oto pratik ustaları çok iyi değildi. Yine de ilgi ve alakalrı iyi idi :)
  • Maslaktaki için herkes iyi yorum yapmış ama emin olamadım
  • Guvenilir degil. Tum personelleri bilgisiz. Ustelik yalan soyluyorlar.


    tamponu boyattim. Dogru boyanmamis kisa sure sonra vernik atti.


    geri gittim tekrar boyamak icin ucret aldilar. Boyarken tamponu sokme takma sirasinda far yikama hortum girislerini kirmislar.


    Far yikamalar calismiyor diye yine geri gittim. Arac geldiginde far yikama motoru bozuktu dediler yalan soylediler. Zaten motor calisiyordu su gelmiyordu.


    baska servise tamponu sokturdum orda belli oldu motor saglam, far yikama su hortumu girislerini kirmislar.


    asla is bilmiyorlar. Hatta bana abi senin farlar calismiyor ki far yikama calissin dediler. Bilmiyorlar ki far sensoru otomatikte iken aydinlik ortamda calismaz :)


    uzak durun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazamarya -- 30 Aralık 2023; 18:36:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.