Şimdi Ara

Otomatik vites İbiza stop eder mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Seat İbiza 1.2 dsg style aracımı 1 ay önce sıfır aldım. Araç ilk hafta seyir halindeyken yokuş aşağı hafif eğimli yolda stop etmişti.Çok önemsemedim ta ki 4 gün öncesine kadar yine yokuş aşağı inerken stop etti. (trafik de vardı kaza geçirme tehlikesi atlattım.) Hemen pazartesi aracı aldığım bayiye götürdüm.Tam servise alırken aracı yine yokuş aşağı stop etti. Ben de aracı servise bıraktım. Yetkililerden de aracın yenisi ile değiştirilmesini talep ettim. İnceleyeceklerini söylediler. bekliyorum.
    Ayrıca Araçta 1 hafta sonra klima , müzik çalar ve gösterge panel kısmında derin çizikler olduğunu fark ettim.( jelatini açılmadığından hemen fark edemedik ) Bayi ile görüşüldü ve fabrikadan orijinal parçalar ile değiştirildi. Aslında bu nedenden dolayı bile değiştirme hakkımız var diye düşünüyorum. Ama ben bu nedeni çok önemsemedim açıkçası.
    Asıl sorun otomatik vites aracın seyir halindeyken stop etmesi.
    Sizce neden olabilir? Yeni araç talep etme hakkım konusunda ne dersiniz? ( avukat arkadaşım ile görüştüm değiştirme yapılır diyor.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziway -- 4 Mayıs 2011; 21:55:10 >







  • 2 yıl sürer değiştirme işi. ayrıca ilgili arızadan dolayı servise ilk defa giriyorsunuz. bence değişim hakkı için ayıplı mal olduğunu kanıtlamak biraz zor. yazılım güncellerler. geçer belli bir zaman sonra tekrar olur. araçlar insanlar gibidir. 7sinde ne ise 70 indede odur. :)
  • Teşekkür ederim oquzdag . Değiştirme meselesini dün birisiyle konuştum. 1-1,5 ayda yapmışlar. 30 gün içinde arıza yapan aracı iade hakkımız var.Dediğiniz gibi yazılım güncellemesi yapmışlar. Bugün aradılar. Araç bayide serviste. Ben o araca güvenmediğim için aracı almayı düşünmüyorum. Gidebildiğim kadar gidecek peşini de bırakmayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ziway

    Teşekkür ederim oquzdag . Değiştirme meselesini dün birisiyle konuştum. 1-1,5 ayda yapmışlar. 30 gün içinde arıza yapan aracı iade hakkımız var.Dediğiniz gibi yazılım güncellemesi yapmışlar. Bugün aradılar. Araç bayide serviste. Ben o araca güvenmediğim için aracı almayı düşünmüyorum. Gidebildiğim kadar gidecek peşini de bırakmayacağım.


    Sorununuzun gelişmelerini merak ettim bir sonuç alabildiniz mi?

    Saygılar,
  • Araç serviste kaldı 10 gün kadar. Neden stop ettiğine dair bir sebep, sorun olmadığını söylediler.Doğuş grubundan yetkililer de incelemiş.... Yazılımını güncellemişler o kadar. (serviste daha öncede 3-4 araçta benzer sorun olduğunu fabrikanın yazılım ile sorunu çözdüğünü de söyledi) Valla sıfır araç alıp sorun yaşayınca araçtan soğudum. şimdi 1000km daha yaptım herhangi bir sorun çıkmadı.Umarım çıkmazda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.