Şimdi Ara

OTOMATİK VİTES ARAÇ KULLANANLAR BURAYA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba.bugün otomatik 308 dizel inceledim.valla çok güzel gibi.otomatik araba hiç kullanmadım bugüne kadar.kullanan arkadaşlara soruyorum.otomatik vitesler sık arıza yaparmı.kullanım zorluğu varmıdır.308 in vitesi çok değişik olmuş.ister otomatik,ister manuel valla ben çok hoşlandım.yorumlarınızı bekliyorum.otomatik araç kullananlar bildikleri herşeyi yazsınlar lütfen.



  • aynı aracın test sürüşünü ben de yaptım, kullanması son derece keyifli, motoru güçlü, normal kullanımda ise sürekli üst vitesi tercih ederek yakıt ekonomisi yapıyor, ayrıca gittiğiniz vitesi sürekli ön panelde göstermesi de güzel. (normalde diğer markalarda manuel mod’a alınca ekranda gösterir ama peugeot’da sürekli gösteriyor). Hem spor bir araba hem de 430 litrelik devasa bagaj hacmi ile aile arabası. Spor görünümden vazgeçmeyen ama çocuklu aileler için ideal.

    Yalnız araç gaza basmadan yerinden kıpırdamıyor, normalde ayağı gazdan çekince düz yolda aracın ilerlemesini beklersin di mi, oysa bu kımıldamıyor, hill holder her yerde çalışıyor galiba




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.