Şimdi Ara

otomatik vites araç hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba
    eşime araba almam gerekiyor tayini bir ilçeye çıktığı için.aslında bir arabamız var fakat düz vites olduğundan eşim kullanırken zorlanıyor.bu sebeple yeni bi araba almak zorundayım.elimde nakit hiç param yok.tamamına kredi çekerek maximum 20 bin tl lik bir araba almayı düşünüyorum.çevremdeki hemen herkes otomatik vitesten uzak dur diyor üstüne üstlük bir de ikinci el olacağı için hiç bulaşma diyorlar.beyler bir akıl verin lütfen.otomatik vites almanın dezavantajları nelerdir?ikinci el alacağım otomatik vitesin hangi marka olması avantaj sağlar ( alman ve japon otolar sanki daha sağlam gibi ya da bana öyle geliyor)hadi arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.



  • örneğim bir jeep ile bir toyota arasında ne kadar kalite farkı varsa bunu en genel anlamda düşün kısacası jeep in manuelide aynıdır otomatiğide toyota ile arasındaki tek fark kalitedir ama bu sadece şanzıman değil arabanın tamamını kapsar tek sorun işe şudur ki manüel şanzımanda çıkan bir arıza sana baştan aşağı 600 tl gibi birşey tutarsa otomatik şanzımanda çıkan arıza 1000+ tl dir tabiki bu rakamlar tamamen uydurma haberin olsun ama tabiki temiz güzel bir arac bulursan aracıda iyi bir yere göster derim herhangi bir sorun yoksa şanzımanda vs. kullanan kişide eşiniz olduğu için sakin kullanım olarak düşünüyorum bunu bir sorun çıkmaz.

    şu anda sana herhangi bir marka söyleyemem ama tabiki snnde dediğin gibi alman japon bu arabalar sağlam ve dayanıklı arabalardır ama 20 bin tlye sıkı bir araştırma lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dzr -- 20 Temmuz 2010; 2:17:33 >




  • 20 bin tl ye 2002-2004 civic alınabilir. Genel olarak sorunsuzluğu ve özellikle de otomatik şanzımanının sorunsuzluğundan yola çıkarak söylüyorum.
  • Gideceği mesafe çok uzak değilse b sınıfı bir otm. vites işinizi görür.
    Servise aracı gösterirsiniz. Servis eksperi raporunda onay verirse alın gitsin.

    Eğer arıza çıkarmasından çok çekiniyorsanız benzin masrafını gözden çıkarıp tam otomatik almanızda fayda var.

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosan -- 20 Temmuz 2010; 5:50:12 >
  • Civic'den başka düşünmeyin. Tam otomatik ve sorunsuz.

    Yarı otomatiklere bulaşmayın.
  • düz vites alın hocam, otomatiğin yakıtıyla, sorunlarıyla uğraşılmaz. çok yakar, çok çabuk bozulur, masrafları ağırdır. bence düz vites alın eşiniz alışır çok zor bişey değil. ama illaki otomatik diyorsanız arkadaşın dediği gibi 2002-2004 civic iyidir, hondalar otomatik vites olayında liderdir. ama çok geniş ve uzun bir araç o, eşiniz için sıkıntı yaratabilir. bence düz vites bir alman alın, astra, golf, corsa, polo ..
  • Hocam Almanlar iyidir ama servisi çok pahallı( otomatik vites arızası açısından).
    Honda iyi tercih olabilir.Tabi temiz kullanılmış bulmak kaydıyla.Ve bende diğer arkadaşlara katılıyorum, otomatik alacaksan tam otomatik olsun . Cvt,Bva,Easytronic falan uzak dur.....
  • 20000 e 2007-8 amt 1.3 95 hp 6 ileri tiptronil colt alabilirsiniz.

    hem sorunsuzdur, hemde az yakar., ayrıca donanımlı ve performanslıdır da.

    bu fiyata colttdan daha genç, daha donanımlı, daha ekonomik, daha performanslı, daha sorunsuz otomatik vitesli benzinli araç bulmanız çok zor.

    hayırlı günler.
  • otomatik viteste almanlar en geride (bmw ve mb hariç) 20 bine b sınıfı tabi ki honda jazz cvt şanzuman bakımlarını yaptırdıktan sonra ömürlük arabadır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.