Şimdi Ara

OTOMATİK CİVİC LPG Lİ ARACI OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baslıkta da belirttigim gibi mesajıma YALNIZCA LPG Lİ OTOMATİK CİVİC ARACI OLANLAR YAZSIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Yalnızca bu aracın sahibi olan ve halen kullanan sahıslardan bu aracın pozitif ve negatif yonleri hakkında bilgi almak istiyorum.Hem otomatik hem de az yakan bir aracım olsun istiyorum o yuzden biraz bu araca yöneldim.Gercekten bu araca sahip olan derdini cekmis kişilerden bilgi almak istiyorum.
    Bakın tekrar ediyorum arkadasından 2 saatligine ödunç alıp mahallede iki tur atıp ona göre cevap yazan kişiler ASLA ve ASLA YAZMASIN.
    BU ARACIN GERCEK SAHİPLERİ YAZSIN!!!!!!!!!!!


    CEVAP YAZACAK OLAN GERCEK OTOMATİK LPG Lİ CİVİC SAHİPLERİNE SİMDİDEN COK COK TESEKKURLER.



  • oppps!!!
  • Tam benim konum. Model ve fiyat aralığı belirtmemişsiniz ama ben kendi aracımızdan bahsedeyim.
    Araç 2000 model 1.4 İS 2002 senesinde 14 bin kmde aldık. Şuan 221 bin kmde 9 senedir ne motorunda ne de şanzımanında en ufak bir sorun yaşamadık.
    Zatan otomatik viteste en iyisi Mercedes sonra da Honda dır. Buna kimsenin itirazı olmayacaktır.
    Aracın (+) yönleri:
    - Sorunsuz bir motor
    - Sorunsuz Şanzıman
    - Lpg ile %100 uyum
    - Üzerinde Autronic marka Lpg var km de 17 kuruş yakıyor şuan (Lpg litresi 2.05 den alıyorum)
    - Konforunu yeterli buluyorum

    Aracın ( - ) yönleri :
    - Motor 1.4 ve otomatik olduğu için klima açıldığında bariz şekilde çekişten düşüyor uzun yolda yokuşlarda, ani sollamalarda sıkıntı yaratıyor.
    - Altı yere çok yakın, bizim yollarımızda dikkatli kullnmak gerekiyor.
    - Başka da bir eksik yönünü görmedim. Fiyatının hakkını sonuna kadar veren bir araçtır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 17 Temmuz 2011; 13:00:04 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: evolvo

    oppps!!!


    her gün farklı bir forumdaşla karşılaşıyoruz
  • İnsideman cok tesekkurler tamda istediğim verlileri vermissin.Cok sagol bende senin arabanın aynısını almayı dusunuyorum 1.4 klimalı ve 98 ile 2002 ve ustu belki o yuzden tamam benim isteklerime gore yazmıssın senden ufak bir ricam olaca.

    1) yakıt tukettimi ni daha detaylı paylasırsan sevinirim.ÖR: benzinde ş.içi,s.dışı ve ortalama / lpg de ş.içi,ş.dışı ve ortalama
    2) otomatik sanzımanla ilgili hiç sorun yasadın mı ve ayrıca merak ettiğim birsey honda da kar vitesi var mı birde motor freni yapabiliyormusun otomatikle.

    Cevaplarsan cok sevinirim.
  • Yahu arkadaslar koca forumda bir tane mi otomatik civic sahibi var. :DD
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auto shift

    Yahu arkadaslar koca forumda bir tane mi otomatik civic sahibi var. :DD


    quote:

    Orijinalden alıntı: auto shift

    COK COK COK COK COK COK İYİ BİLEN birilerinin yazmasını istiyorum mumkunse onune gelen bos adam yazmasın...
    Soruma gelince;cok basit

    EN UCUZ YAKIT,EN AZ MASRAFLI VE DE SATARKEN ANINDA SATABİLECEGİM BİR ADET DORT TEKERLEKLİ ULASIM ARACI İSTİYORUM




    quote:

    Orijinalden alıntı: auto shift

    Bakın tekrar ediyorum arkadasından 2 saatligine ödunç alıp mahallede iki tur atıp ona göre cevap yazan kişiler ASLA ve ASLA YAZMASIN.
    BU ARACIN GERCEK SAHİPLERİ YAZSIN!!!!!!!!!!!



    Üslubun çok yanlış. Burda bağırıp çağıracağına Honda/Civic bölümüne gir, bu aracı kullanan kişileri tespit et, özel sorularını PM ile sor.

    'Sana ne oluyoooo' sorusuna peşinen söyleyeyim: Senin açtığın kişiye özel başlıkları genel kısımda görmek, okuma sonrası da abidik gubidik soru ve göz dağı vermelerini görme zorunluluğumuz yok..

    Selametle..




  • Kaç model, hangi motor ? Hem üslubun yanlış, yetmiyormuş gibi eksik bilgi yazıyorsun. Üslubunu düzeltene kadar sorularında yardımcı olmayı düşünmüyorum, iyi forumlar.
  • Ya canlar siz beni anlamıyorsunuz herhalde guzel kardeslerim.İstemeyen veyahut rahatsız olan bana cevap vermek zorunda degil söz hiç birinize kusmeyecem.Canlarım ben evlilik programına gelmedim siz bu uslup muslup bos islerini bırakın biliyorsanız cevap verin bilmiyorsanız ya da rahatsız oluyorsanız hiç bir sey yazmayın
    Haaa siz hala uslup diye devam edecekseniz bakın orada 1.4 civic sahibi olan benim sordugum soruya "bu tamda benim konum" baslıgıyla yazan bir arkadas var ve hemen altında benim o arkadasa bir yorumum var bakın bakalım ona nasıl cevap vermisim nasıl bir uslup kullanmısım.

    Bana adam gibi adam o arkadas gibi konusuna hakim gercekten yardımcı olmaya calısarak yazan adama iste o arkadasa kullandıgım uslubun ta kendisini kullanırım geri kalanda bos bos konustugu surece bu uslubu kullanmaya mecbur kalırım.Benim sonuc olarak kimseyle bir problemim yok olamazda.

    simdi bu yazdıklarımdan sonra bana cevap verirsen gercekten namın gibi honda uzmanıysan ve honda uzmanı gibi konusursan sana minnet ederim yok cevap yazmaz olayın maksadını baska yonlere cekersende yine canın sagolsun kıcı kırık bir metal parcası için kimseyi kırma niyetinde degil.
    Hepiniz saglıcakla kalın




  • He bu arada eger cevap yazacak olursan ben sana biraz bilgi veriyim.

    ortalama 13.000 ile 17.000 tl arası birsey dusunuyorumbu kredi durumuna gore belki 20 000 ile 23 000 maksimum a cıkabilir.

    Ama buyuk ihtimalle 13 000 - 17 000 arası olursa iste bunlar ortalama 97 ile 2001 model falan arasına geliyor sizinde bildiginiz gibi

    Neden otomatik lpg li civic diye soracak olursanız da;

    1) Otomatik istiyorum cunku kamyon soforu gibi habire kurcalamaktan sıkıldım.(vites ve debriyaj yani siz simdi onu da baska yone cekersiniz aman dikkat edeyim)

    2) Civic istiyorum cunku otomatik konusunda en iyi arabanın honda oldugu ve honda modelleri icindede butceme en uygun piyasası olan arac o

    3) Lpg li istiyorum cunku civic cok konforlu kaliteli iyi ve hos ama benzinde bir de otomatik olmasından dolayı ve buyuk kasalı olması sebebiyle fazla yakacak bir araba bende cok yol yapan bir adamım.


    İşte beni otomatik lpg li civic'e iten sebepleri kısaca yazdım.Bu maddeler benim yolumu otomatik olarak honda ya cıkardı.



    Olay budur kardeslerim...




  • Sen daha çok cevap ararsın.
  • Bende otomatik lancer var olmaz mı?
  • Mahalle arasi turladigim icin cevap veremiyorum uzgunum. Kismetse birkac gune E5'e cikarim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuuberk -- 19 Temmuz 2011; 23:28:58 >
  • Sorunu şurada sorarsan daha doğru ve hızlı yanıt alırsın:

    http://forum.donanimhaber.com/forumid_652/tt.htm

    Ama kaç model ve hangi motora sahip Civic ile ilgilendiğini belirt. O bol ünlemli cümlelerden de vazgeç.
  • Sozunu ettiginiz niteliklerdeki araci yillarca kullandim ama ruhsat baskasinin uzerineydi. Gercek sahibi ben degildim. Gercek sahibi olmayanlarin yazmasi yasak oldugu icin de izlenimlerimi sizinle paylasamayacagim. Uzgunum.

    Belki benim durumumda olan diger arkadaslarin da bu uzuntulerini burada paylasmasi forum adabi geregidir diye dusunuyorum.
  • Evet arkadaslar boylelikle bu forumda ne kadar bos adam oldugu kanıtlanmıs oldu herkese tesekkurler.Neyse ki bir arkadasımın honda servisinde calısan bir arkadası varmıs ve bir kaç tanede oto işiyle ugrasan arkadasım daha var onlarla gorusup ona gore karar vericem.Bana adam gibi cevap yazacak adam lazım demiştim ama masallah butun duygusallar toplanmıs hatun gibi trip atmıs içinizden sadece ve sadece İNSİDEMAN arkadasıma cok tesekkurlerimi sunuyorum sagolasın kardesim kafamda senin verdiğin bilgiler dogrultusunda bir cok sey netlesti bu arabaya ısınmamda en cok senin payın oldu diyebilirim.Daha iyilerine binesin kardesim.

    Ya bu arada hepinizin herhalde ne cok yarası varmıs da gocunmussunuz be biraderler hani ben her birinize tek tek hakaret ettiğimi falanda hatırlamıyorum öncesinde ama oyle mesajlar gelmis ki sanki hepinize özelden girip kufur ettip veya sovdum sovusturdum de sizde alındınız gibi bir durum ortaya cıktı.

    YA KARDESİM RAHATSIZ OLAN YAZMASIN DEDİM,MUHATAP OLMASIN DEDİM adam hala gelmiş ruhsat sahibi değildim falan ya kardesim bana ne senin ruhsatından banane senin yıllardır o arabayı kullanmanda.Soru mu cevap lıyomusun = yok .Niye = yazdıklarım hosuna gitmedi.Kardesim o zaman ne gelip trip atıyosun o zaman cıkgit okuma yazılanları sanane git forumda bin tane konu var ona yaz ya gercekten enteresansınız ya surada soracagımız iki soruydu onu da evlilik programına cevirdiniz ya artık guluyorum size :D:D:D:D:D:D:D


    -- Sok SOk Sok auto shift ten carpıcı yorumlar otomatik civic olmayan yazmasn dedi
    -- Flas Flas Flas forumculardan cevap geckmedi gocunan genc forumcu "ruhsat sahibi degilim" dedi.

    HAHAHAHAHAHAHAHAH ya hadi kalın saglıcakla size iyi PAPARAZİ li gunler siz takılın daha burda yazın iste biseyler daha da saldırın falan hepinizi dogal ortamınıza salıyorum takılın.




  • BSG DİYORUM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

    Üslubun çok yanlış. Burda bağırıp çağıracağına Honda/Civic bölümüne gir, bu aracı kullanan kişileri tespit et, özel sorularını PM ile sor.

    'Sana ne oluyoooo' sorusuna peşinen söyleyeyim: Senin açtığın kişiye özel başlıkları genel kısımda görmek, okuma sonrası da abidik gubidik soru ve göz dağı vermelerini görme zorunluluğumuz yok..

    Selametle..





    Aynen katılıyorum... İtina ile şikayet de edilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.