Şimdi Ara

Otomasyon Eğitimi E-Pronet Plc Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Otomasyon Eğitimi
    PLC sistemleri ile çalışmak için uygun bir eğitim almak ve öğrenilen bilgi ve teknikleri reel projelerde uygulamaya geçirmek çok önemlidir. Bir çok eğitimdeki temel çıkmaz olan sadece bilgi alma veya ezberleme bu konu için de temel sorunlardan biridir.
    Konu zaten teknik olduğu için pek çok insan tarafından yeterli düzeyde altyapının da olmaması etkisiyle anlaşılamamaktadır. Bir de doğru kaynak veya öğreticiye de ulaşılamamışsa zaman ve emek israfı kaçınılmaz olacaktır.

    Nereden başlamalı;
    Öncelikle neden PLC öğrenmek istediğimize cevap bulmalıyız. Bu sorunun cevabına göre seçeceğimiz başlangıç noktası değişebilir. Örneğin iş bulabilmeye katkısı olsun diyorsak, piyasada en popüler olan markalardan biri ile çalışmaya başlamak akılcı olacaktır. Eğer halihazırda bulunduğumuz işletmede işimize/pozisyonumuza katkı olsun diye öğreneceksek, bu durumda işletmemizde en çok kullanımda olan sistemler ile işe başlamak daha mantıklı olacaktır.

    Nasıl başlamalı;

    Ülkemizde okullardan aşina olduğumuz klasik yöntemde, önce işin teorik altyapısı uzun uzadıya anlatılarak bir tabanın oluşturulması ve bunun üzerine de asıl eğitimin bina edilmesi söz konusudur. Her ne kadar mantıklı bir yöntem gibi görünse de günümüzün hızlandırılmış hayat düzeninde bu yöntem çoğu zaman erken bıkkınlık ve başarısızlıkla sonuçlanacaktır. Bunun nedeni doğrudan kişiyi ezbere zorlaması ve uygulama fırsatı olmadan bir çok bilginin yüklenmeye çalışılmasıdır. Uygulama aşamasına gelindiğinde bu bilgilerin çoğu unutulacak ve yeniden öğrenilmesi gerekecektir. Örneğin yeni başlayan arkadaşlar çoğu kez ilk olarak tüm komut setini ezberlemeye çalışıp, kendilerini ezberleri oranında başarılı bulmaktalar. Oysa ki bu çaba gereksiz bir zaman kaybından başka bir şey değildir. Bunun yerine ilk etapta hızlı bir başlangıç yapmaya yetecek kadar bir bilgi ile bir cihaz üzerinde uygulama yapmak çok daha faydalı olacaktır.

    Bunun için profesyonel bir kuruluş olan E-pronet Plc Eğitimi firmasını ziyaret edip birebir gerçekleşen eğitimlerden faydalanabilirsiniz.www.e-pronet.com







  • Fiuat nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Staj arıyorum staj imkanı sağlayın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azel A kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz lokasyona ait bilgi alabilirsiniz.Fiyatlar farklılık gösterebilir.
  • kanunisezer K kullanıcısına yanıt
    İl konusunda bilgi verirseniz birkaç firma ismi verebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.