Şimdi Ara

OTOKONTROL VE BEŞİKTAŞLILIK..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bide şu mesele varki,sen bütün sezon gelene geçene yenil,2 pas yapamadan bitir sezonu,son bi kaç maç kala ne hikmetse maçları kazanmaya başla,ama o hikmet beşiktaş maçında sökmesin beşiktaşa yenil küme düş,sonrada beşiktaşın allah belasını versin.yok ya allah bu zihniyetin belasını versin.aklı başında bi taraftarda demedi kardeşim ne beşiktaşı,biz bütün sezon maçları beşiktaşla mı yaptık?oynayamadık düştük biz beşiktaşı suçlayıp kendi hatalırımızı düzeltmeye çalışmazsak yine düşeriz bu zihniyetle.yok anam beşiktaş yüzünden düştük.vaybe beşiktaş bi takımı küme düşürebilcek güce sahipse kendini şampiyon yapsın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: johnny3254

    "OkanBJK1903"; sivas nie bize düşman oldu?



    ayykissyou hocanin da dedigi gibi, sampiyon olamamanin hirsindan dolayi bize cattilar iste. Onlar ücüncülük hesaplari yaparken, üclü averajdan dolayi dördüncü olunca bize kan kustular. Sanki üclü averaj denen seyi biz cikartmisiz gibi.

    E inönü88'in de dedigi gibi, madem bursa'yi küme düsürebilecek gücümüz var, sivas'i dördüncü yapma gücümüz, FB'yi sampiyonluktan edip GS'yi son haftada sampiyon yaptirma,... e o zaman yillardir neden sampiyon olamiyor bu takim???
  • ne zannediyorlarsa kendilerini adamlar takımınla ilgilenmez anti bjk cilik yapar
    seviye farkı ve ufaklık bunlar
  • Altı değil 5 kaldı. Bu sene lige çkan Eskişehir'i de Bursa ve Ankaragucu kardes takım ilan etti. hatta site kurmuslar 061626 die

    Diğer taraftan Bursa'nın ligden düştüğü sene içerisinde, sürekli kazanmaya başladıkları dönemde(iddaadan bile Bursaspor macları çıkartıldı) ligden düşmemeye oynadığı rakibi İstanbulspor'a kendi evinde yenememesini düşme nedeni olarak görmeyen veya görmek istemeyen art niyetli kişiler yüzünden özellikle Beşiktaş-Bursa maçlarından önce sürekli körükleniyor antipatiklik.

    Yönetimler açısından hiçbir sorun yok. Hatta Serdar Kurtuluş'un kardeşini alacak diye yazıor gazeteler.

    Bir sabah lig radyoda da bu konu baya konuşuldu. Programa katılan bir kişi bence çok güzel yorumladı konuyu. "Ben büyüküğüm demekle büyük olunmuyor. Rakiplerine çamur atmakla büyük olunmuyor. Yaptıklarınızla karşıdakinlerin sizi kıskanmalarıya, taklit etmeleriyle ister istemez büyük oluyorsunuz. Bence BJK taraftarı büyüklüğünü ilk Bursa maçında gösterecektir. Ve bu küfürle, sopayla, kavgayla deil. Tezahüratlarıyla ve misafirperverliğiyle olacaktır...."




  • konuşmamak ve gündeme getirmemek en güzeli arkadaşlar konuştukça prim yapıyor kendini bilmez taraftarlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.