Şimdi Ara

OTOBÜS KAZALARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
25.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar buraya basımızdan gecen otobüs kazaları sahit olduğumuz otobüs kazaları ve duyduğumuz otobüs kazalarını yayınlayalım şimdiden herkese teşekkürler
  • ONLAR KAPADOKYA GEZİSİ İÇİN İZMİRDEN YOLA ÇIKMIŞLARDI HEPSİ İLKOKUL ÖĞRENCİLERİYDİ ANCAK TRAFİK CANAVARI ONLARI ARAMIZDAN ALDI OLAY BÖYLE BASLAMISTI:
    Kapadokya gezisine giden ilköğretim öğrencilerini taşıyan otobüs Konya-Aksaray karayolunda kamyonla çarpıştı. Aksaray Valisi Sebati Buyuran, kazada 32 kişinin öldüğünü açıkladı. Ölen 32 kişinin çoğunu öğrenciler oluşturuyor. Olayda 20′den fazla kişinin de yaralandığı belirtiliyor.Aksaray İl Sağlık Müdürü Akın Südemen şu an yaralıların tedavisi ve sevkiyle uğraştıklarını belirtti. Südemen, “Aksaray’da bize gelen 27 yaralı var. Durumları ağır olan 3′ü çocuk 5 yaralıyı Konya’daki hastanelere sevk ettik” ifadesini kullandı.

    İzmir Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan da, otobüste 3′ü öğretmen, çoğu ikinci sınıf öğrencisi olmak üzere 46 kişi bulunduğunu, bazı velilerin de geziye katıldığını söyledi.

    Aydoğan, ikisi kamyondakilerden olmak üzere kazada toplam 32 kişinin öldüğünü öğrendiklerini belirterek, otobüste 3 öğretmen ve çoğu 2′nci sınıfta okuyan öğrenciler olmak üzere 46 kişinin bulunduğunu kaydetti.
    Geziye bazı velilerin ve başka sınıflardan öğrencilerin de katıldığını ifade eden Aydoğan, “Biz burada bekliyoruz. Aksaray Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü orada gerekenleri yapıyor, bize bilgi ulaştırıyor” dedi.

    Bu arada, kaza haberini duyan öğrenci velileri ve öğretmenler okula geldi. Veliler, veli ve öğretmen yakınları, geziye katılan çocukları ve yakınlarıyla ilgili bilgi almak istedi, ancak yetkililere ulaşamayınca gözyaşlarına boğuldu

    Bazı velilerin telefonla Aksaray’a ulaşmaya çalıştıkları gözlendi.

    Geziyi 2-B sınıfı öğretmeni Yeşim Aygül’ün düzenlediği, otobüsün dün gece hareket ettiği, gerekli bütün izinlerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alındığı öğrenildi.

    Okula gelen ve fenalaşan velilere İzmir Sağlık Müdürlüğü’nden gelen ambulanslı ekipler müdahale etti.

    Trafik kazasında ölen 3 kişinin isimleri Nermin Çukurbaşı, Adnan Ölmez ve Gülbin Koca olarak belirtilirken, yaralıların isimleri ise şu şekilde:

    Okşan Güler (34), Gülsüm İne (26), Buse Güler (18), Şermin Utku (8), Çağlar Evsen (8), Abdülkadir Karabulut (12), Gülbin Adıgüzel (19), Nevin Kundakçıoğlu (24), İlgen Atakan (13), Halilcan Alaş (13), Açelya Adıgüzel (7), Fatma Utku (40), Furkan Sevinç, Hatice Çoban (19), Meryem İncesu (12), Özgür İncesu (13), Sevgi Artuç, Buse Saruhan (10), Büşra Çoban (11), Ege Meriç (8), Öner Oltulu (14), Tuba Çoban (14), Kenan Öneri, Ahmet Cengiz, Tuba Tubara.

    Tuba Tubara’nın Kayseri’ye sevk edildi.

    Aksaray Devlet Hastanesi Morgu dolduğu için cenazelerden 3′ünün Konya Numune Hastanesi morguna gönderildiği öğrenildi.

    “İzmir için çok üzücü bir olay”

    İzmir Vali Yardımcısı Celalettin Eran, Aksaray yakınlarında meydana gelen trafik kazasının, İzmir için çok üzücü bir olay olduğunu belirterek, adli işlemlerin tamamlanmasının ardından cenazelerin bugün İzmir’e getirileceğini söyledi.

    İzmir Vali Yardımcısı Celalettin Eran, “Adli işlemlerin tamamlanmasının ardından cenazeler getirilerek. 30 civarında yavrumuzu, velimiz, öğretmenimizi kaybettik. Sayın Valimiz şu an Aksaray’da çocuklarımızın başında. Özel uçakla bugün cenazelerimizi getireceğiz, morgda muhafaza edeceğiz. Yarın defnedeceğiz. Valilik kriz merkezi devrede, çalışıyor. Çok üzücü bir hadise. Velilere, ailelere başsağlığı diliyorum. Yarın okulda tören yapılacak. Konuyla ilgili ihmal var mı tespit edilecek” dedi.

    Yol trafiğe açıldı

    Bu arada, çarpışan kamyon ve otobüs ile etrafa saçılan parçalar kaldırılarak yol yaklaşık 6 saat sonra trafiğe açıldı.

    Otobüs ve kamyonun şoför mahallinin bütünüyle ezildiği, otobüsteki koltukların büyük kısmının kazanın etkisiyle yerinden koptuğu görüldü. Kanlar ve cam parçalarıyla kaplı zemin, itfaiye ekipleri tarafından yıkandı.

    Çalışmaların ardından, yol kazadan yaklaşık 6 saat sonra trafiğe açıldı.

    Kazayla ilgili değerlendirme yapan çevre köyden vatandaşlar, olay yerinde kazaya neden olabilecek kavşak benzeri bir unsurun bulunmadığını, kazanın şoförlerden birinin uyuması nedeniyle olabileceği öne sürdü.

    olayın fotoğrafları:(fotoların forumda gözükmesi için ne yapmayalım sürekli link gözüküyor)
  • http://img124.imageshack.us/img124/5135/aksaraykaza3fp2.jpg
    http://resim.donanimhaber.com/upload/forceddownload.asp?file=0;15285188

     OTOBÜS KAZALARI




     OTOBÜS KAZALARI




     OTOBÜS KAZALARI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 24 Haziran 2007; 14:53:36 >
  • İran'dan Suriye'ye gitmekte olan İran otobüsü, Van'ın Çaldıran ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kazada 4 kişi öldü, 40 kişi yaralandı. Yaralılar, Van ve Doğubayazıt'taki hastanelere sevk edildi.

    İran'dan Suriye'ye gitmekte olan İran otobüsü, Van'ın Çaldıran ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kazada 4 kişi öldü, 40 kişi yaralandı. Yaralılar, Van ve Doğubayazıt'taki hastanelere sevk edildi.

    İran'dan Suriye'ye gitmekte olan Fettah Fetahi yönetimindeki THR 86104 plakalı otobüs, Van'ın Çaldıran İlçesi yakınlarında kayganlaşan yolda takla attı. Kazada otobüste bulunanlardan 3'ü bayan 1'i çocuk olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi de yaralandı. Kazadan sonra yaralanan İranlılar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin yapılması için önce Muradiye ve Çaldıran Devlet hastanelerine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahale sonrası durumları ciddi olan 9 yaralı Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ardından 9 yaralı İpekyolu, 14 yaralı Van Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



     OTOBÜS KAZALARI
  • bu otobüse ne demeli:


     OTOBÜS KAZALARI
  • CEZAYİRLİLERİ TAŞIYAN OTOBÜS KAZA YAPTI 28.05.2007 20:24:24

    İstanbul Atatürk Havaalanı'ndan aldığı Cezayir tiyatro ekibini Ordu'ya götüren otobüsün Samsun'da kaza yapması sonucu ilk belirlemelere göre 13'ü Cezayirli, toplam 19 kişi yaralı

    İstanbul Atatürk Havaalanı'ndan aldığı Cezayir tiyatro ekibini Ordu'ya götüren otobüsün Samsun'da kaza yapması sonucu ilk belirlemelere göre 13'ü Cezayirli, toplam 19 kişi yaralandı

    Ordu Belediyesi ile Devlet Tiyatroları Opera ve Bale Çalışanları Vakfı (TOBAV) tarafından düzenlenen "3. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali"ne katılmak için İstanbul'a gelen Cezayir tiyatro ekibi, buradan Osman Kurucu yönetimindeki Orduspor'a ait 52 AV853 resmi plakalı otobüsle alındı. Ordu'ya giden ve Merzifon'dan sonra direksiyona Erdal Türkmen'in geçtiği otobüs, Samsun-Ankara karayolunun 18. kilometresi Çadır Restoran mevkiinde saat 16.45 sıralarında kaza yaptı.

    Otobüs ters döndü
    Yağıştan dolayı kayıp ters dönen otobüs, karşı şeride geçip yol kenarında durdu. Kazada, ilk belirlemelere göre 13 Cezayirli ve 6 Türk yaralandı. Yaralılar, Gazi Devlet Hastanesi, Samsun Devlet Hastanesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

    Ucuz atlattıldı
    Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan tiyatrocular Izem Zoubir, Reddef Aissa, Boulebrachae Fouad, Merovany Noureddine, Lachelak Abdelatif, Benaziez Ahlene ve Ramdani Abdelhamid, kazanın yağış dolayısıyla meydana geldiğini söylediler. Aynı otobüste bulunan İstanbul Şehir Tiyatrosu yazarı ve oyuncusu Erhan Özçelik de, bir anda meydana gelen kazayı ucuz atlattıklarını ifade etti. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

    AMBULANS DA KAZA YAPTI

    Samsun'da otobüs kazası sonrası olay yerine yardıma giden sağlık ekiplerini taşıyan ambulans kaza yaptı. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralı doktorun örnek davranışı takdir topladı. Kaza, Samsun-Ankara Karayolu 12. kilometresinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Samsun-Ankara Karayolu'nun 18. kilometresinde, '3. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'ne katılmak üzere İstanbul'a doğru seyreden Cezayirli tiyatro ekibini taşıyan Erdal Türkmen yönetimindeki Orduspor'a ait 52 AV 853 resmi plakalı otobüsün kaza yapması üzerine, Samsun 112 Ambulans Servisi'ne ait ilk yardım ekibi alarma geçti.

    Sağlıkçılar yaralandı
    112 Ambulans Servisi Başhekim Yardımcısı Dr. Alper Çoşkun da olay yerine gitmek amacıyla Sedat A. yönetimindeki 55 LY 912 plakalı ambulansla bindi ve ambulans hareket etti. Olay yerine doğru giderken yağışlı yolda kayan ambulans, yön tabelasına çarptıktan sonra refüj ortasına çıktı. Kazada ambulans sürücüsü Sedat A., 112 Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Alper Çoşkun ve Acil Tıp Teknisyeni Raziye Hakan yaralandı.

    Yaralı doktordan örnek davranış
    Sürücü kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, karayolu üzerinde acıdan inleyen Dr. Alper Coşkun ve Raziye Hakan'ın yardımına meslektaşları koştu. Yaralılar, bir başka ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Dr. Alper Çoşkun, ambulansa götürülürken kendi acısını unutup personeline "Arkadaşlar, diğer kazada olay yerinde yaralı varsa onu almaya gidelim" diyerek örnek bir tavır sergiledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı


     OTOBÜS KAZALARI
  • Ağrı `dan Aydın `a yolcu taşıyan Evren Atalay `ın kullandığı 09 TH 008 plakalı otobüs, Sivas -Şarkışla yolunun Hanlı Köyü yakınlarında devrildi. Kazada, otobüste bulunan Mehmet Özbey ölürken, Fatih İsmen , Sinem Sancak , Şule Kılıç , Mehmet Fatih İldem , Hamide Kaya , Hüseyin Kaya , Eyüp Yıldız , Burhan Kedil, Selahattih Sancak , Salim Canpolat ve İsmet , Ayşe ile Ramazan Yerlikaya yaralandı. Yaralılar, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi `nde tedavi altına alındı

    olay fotosu

     OTOBÜS KAZALARI
  • Silifke'de meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2'si asker 16 kişi de yaralandı. Silifke Otogarı'ndan aldığı yolcularla Isparta'ya hareket eden Halil İbrahim Çerçi (54) yönetimindeki Isparta Petrol Turizm'e ait 32 AE 600 plakalı yolcu otobüsü, saat 22.30 sıralarında, ilçe çıkışında aynı istikamete giden ve ışığı olmayan 3 tekerlekli motosiklete çarptıktan sonra kontrolden çıkarak çam ağacına çarpıp yan yattı.

    Kazada, otobüs şoförü Çerçi ve motosikleti kullanan Murat Köse (33) olay yerinde hayatlarını kaybederken, 35 yolcudan 14'ü yaralandı.

    Yaralılardan durumu hafif olan Azru Kurt (40), Tuğçe Kurt (17), Sinan Kurt (12), Gizem Kurt (13), Ali Balpınar, Hasan Kayahan (15), Eyüp Köse (30), Mehmet Emin Sever (41), Zeynep Sağtekin (2), Ersel Sağtekin, Yunus Kısa (50), Uğur Karapınar (17) ve Abdullah Çevik (19) Silifke Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Akif Erdem (7) Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Otobüsün ön tarafında oturan ve kazanın şokunu üzerinden atamayan Durdu Çakır, "Isparta'ya gitmek için Silifke'den bindim. Ne olduğunu anlayamadan otobüs seyir halinde iken önümüze 3 tekerlekli motosiklet çıktı. Otobüs şoförü motosiklete vurmamak için manevra yapınca yoldan çıktı" dedi.

    Bu arada, ön kısmı hurdaya dönen otobüste sıkışan şoförün cesedini çıkarmak için Silifke Belediyesi itfaiye ekipleri bir süre uğraştı. Sonuç alınamayınca, Mersin'den sivil savunma ekibi çağrıldı. Kaza yerine gelen sivil savunma ekibi, şoförün cesedini kazadan 2.5 saat sonra çıkarmayı başardı. Çevreden gelen vatandaşlar ise, araç içerisinde sıkışan şoförün çıkarılışını şaşkın bakışlarla izledi.

    Kaza yerine gelen jandarma ve polis ekipleri, ikinci bir kazaya sebebiyet vermemek için yolu bir süre trafiğe kapattı. Yoldaki trafik sıkışıklığının önlenmesi amacıyla zaman zaman araçların güvenli şekilde geçişleri sağlandı.

    Kazanın meydana geldiği yerde inceleme yapan Silifke İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'na ait askeri araç, olay yerinden dönerken, saat 23.30 sıralarında Silifke merkezine girişte plakası ve şoförü açıklanmayan bir aracın arkadan çarpması sonucu yolun sağ tarafındaki yağmur suyu tahliye kanalına yuvarlandı.

    Kazada, aracı kullanan Jandarma Er Yaşar Uzun ve Uzman Çavuş İsmail Durur yaralandı.

    Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Uzman Çavuş İsmail Durur ayakta tedavi edilirken, Jandarma Er Yaşar Uzun'un bir süre acil serviste müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edileceği öğrenildi.

    Mersin'de dün meydana gelen 4 ayrı kazada da 2 kişi ölmüş, 5 kişi yaralanmıştı

    olay fotoları:



     OTOBÜS KAZALARI
  • İSTANBUL - bir partinin Diyarbakır’da düzenlediği mitinginden dönen partinin Gaziantep Gençlik Kolları üyelerini taşıyan otobüs, karşı yönden gelen başka bir otobüsle çarpışarak şarampole yuvarlandı.

    olay fotoları:



     OTOBÜS KAZALARI
  • Hem Kaza Yapan Araçlar Eski Ve Bakımsız..Hemde Şöförler Taksi Kullandıklarını Sanıyolar...
  • Sivas'ın Kangal ilçesi girişindeki Kangal köpeği üretme çiftliği yakınlarında iki yolcu otobüsü ile bir kamyon çarpıştı. Kaza nedeniyle kapanan yol ulaşıma açıldı.

    ÖLÜ VE YARALILARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kazada yaşamlarını yitiren otobüs sürücüleri Kaan Önal ve Doğan Ceylan ile Fahri Kara, Mehmet Kalay, Emrah Yılmaz, Bülent Temel, Nurgül Kara, Kiraz Becit, Ali Mandı, İbrahim Vahap Erdem ve Cengiz Çolak'ın cesetleri, otopsi yapılmak üzere Kangal Sabancı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Sivas'a sevkedilirken yolda yaşamını yitiren Necla Al (55) ve Adnan Ceylan'ın (44) cesedi ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna konuldu.

    Kazada yaralananların isimleri ve tedavi gördükleri hastaneler ise şöyle:

    Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi:

    Ercan Yıldırım (27), Selim Karataş (26), Melek Oktay (24), Şemsettin Çınar (43), Şahin Sönmez (25), Ayşe Al (35), Nazmiye Kara (57), Zübeyde Bedil (36), Sait Baygın (27), Adem Doğan (17), İhsan Yazıcı (21).

    Sivas Sultan 1. İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi:

    Halil Bahşi, Ahmet Bahşi, Osman Oktay (32), Selma Kara (35), Gökhan Şimşek (17), İsmail Ayhan (30), Sefa Can Al (11), Ayla Gözcü (20), Döndü Baygın (55), Volkan Öydük (12), Sercan Kara (4), Velican Kara (7).

    Sivas Devlet Hastanesi:

    Pınar Ateş (17) ve Rıfat Kaya (51).

    Tedavi altına alınan bazı yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


    GENÇ SAVCI ADAYI DA TRAFİK KURBANI


    Bu arada kazada ölen Bülent Temel'in, stajerliğini yaptığı Sivas'tan Suşehri Cumhuriyet Başsavcılığı'na aday savcı olarak atandığı öğrenildi.

    KONYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

    Konya'daki trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

    Sefer Mesut Selçik (52) idaresindeki 35 PCD 81 plakalı kamyonet, Ereğli-Konya kara yolunun 10. kilometresinde devrildi. Kazada ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Selçik kaldırıldığı Konya Numune Hastanesinde yaşamını yitirdi, yaralanan Ömer Madanoğlu aynı hastanede tedavi altına alındı.

    KAMYONET İNŞAAT TEMELİNE DÜŞTÜ: 8 YARALI

    Nevşehir'de bir kamyonetin, inşaat temeli çukuruna düşmesi sonucu, aynı aileden 3'ü ağır 8 kişi yaralandı. Ağır yaralılar, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi.

    Nevşehir’de 50 yaşındaki Şaban Arı'nın kullandığı 41 H 82076 plakalı kamyonet Yeni Kayseri Caddesi'nde seyrederken, iddiaya göre karşı yönden gelen başka bir aracın uzun farlarını yakması üzerine, yolun üzerindeki inşaat temeli çukuruna düştü. Kazada sürücü Şaban Arı, eşi Elmas (47), çocukları Neslihan (13), Dilek Gülmez (28), damadı Ahmet Gülmez (32), torunu Esra Gülmez (7) ve damadının kardeşi Yakup Gülmez (18) yaralandı. Yaralılardan Şaban Arı, Elmas Arı ve Dilek Gülmez, Nevşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından durumlarının ağır olması nedeniyle Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi.

    VİZE'DE TRAFİK KAZASI: 2 AĞIR YARALI

    Kırklareli'nin Vize ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

    A.Ş'nin kullandığı 22 AF 208 plakalı otomobil, Evrencik köyü yakınlarında yolun sağındaki sete çarparak devrildi. Kazada sürücü A.Ş. ve otomobilde bulunan M.Y, ağır yaralandı. Yaralılar Vize Devlet Hastanesinde yapılan ilk tedavinin ardından Kırklareli Devlet Hastanesine sevk edildiler.

    olay fotosu:




     OTOBÜS KAZALARI
  • Buzlanma nedeniyle Ağrı'dan Bodrum'a giden yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu bir kişi öldü, 32 kişi yaralandı. Gaziantep'te bir otobüs devrildi, altı kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Eskişehir'de de yaralı yolcu bekletilince öldü.
    Eskişehir Batıkent Mahallesi'nde buzlanma nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. TIR'a çarpan yolcu otobüsü şoförü 43 yaşındaki Sami Akgün ağır yaralı haldeyken, 20 yaşındaki hostes Burcu Öcal'ın sıkıştığı yerden çıkarılması için ambulansta 20 dakika bekletildi. Akgün, götürüldüğü Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde öldü. Öcal ise, kazadan bir saat sonra itfaiye tarafından kurtarılabildi. 20 metre kucakta taşınan Öcal, ambulansın arka ve yan kapılarının soğuktan donması nedeniyle zor anlar yaşadı. Öcal, ancak ön koltuğa bindirilerek hastaneye götürüldü.


    'Rüzgâr aracı itti' iddiası
    Erdem Atalay'ın kontrolündeki yolcu otobüsü, önceki gece saat 01.30 sıralarında, Şarkışla ilçesinde, şarampole yuvarlandı. Yan yatan otobüste bulunan 44 yolcudan 32'si yaralandı. Yolculardan Habip Kurt olay yerinde öldü. Yaralı yolcular Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Şarkışla Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yetkililer, yolcuların durumlarının ağır olduğunu söyledi. Sürücü Erdem Atalay, "50-55 kilometre hızla gidiyordum. Bir anda şiddetli bir rüzgâr çıktı ve rüzgâr adeta bir el gibi otobüsü şarampole itti" dedi.
    Batman'dan İstanbul'a giden Beyhan Çalmaz yönetimindeki Öz Batmanlılar Seyahat Şirketi'ne ait yolcu otobüsü de dün saat 06.00 sıralarında Gaziantep'in Nurhak ilçesinde devrildi. Yolculardan 40 yaşındaki Kazım Aksoy, 33 yaşındaki Mehmet Kaya, 40 yaşındaki Aynur Gökalp, 46 yaşındaki Kadri Kalender, 47 yaşındaki Bikran Onar ve kimliği belirlenemeyen 45 yaşlarındaki bir kadın öldü, 11 yolcu yaralandı.

    olay fotosu:


  • Trafik kazaları can alıyor.
    Yurtta meydana gelen trafik kazalarında 10 kişi öldü,15 kişi yaralandı.

    Bozüyük-Kütahya Karayolu'nun 8'inci kilometresinde 34 TB 4217 plakalı otobüs ile 3 kamyon çarpıştı.

    Kazada Yüksel Uçarkuş, İbrahim Kaan, Mehmet Yıldız ve Ömer Gezmiş ile Ecem Caferoğlu hayatını kaybetti.

    Yaralı 11 kişi tedavi altına alındı.

    Kütahya merkeze bağlı Kumarı köyü yakınında bir traktörün uçuruma yuvarlanması sonucu Abdullah Şentürk, Halil Koç ve Hasan Hüseyin Şahin hayatını kaybetti.

    Manisa'da da Alaşehir Kiraz karayolu Uluderbent mevkiinde 45 Z 1517 plakalı minibüs, 35 VAZ 57 plakalı motosikletle çarpıştı.

    Kazada, Mehmet Uğur ve Ferdi Çimentepe öldü.

    Afyonkarahisar yakınlarında meydana gelen trafik kazasında da 4 kişi yaralandı.

    olay fotosu

     OTOBÜS KAZALARI
  • yurt genelinde meydana gelen kazalarda 13 kişi öldü, 68 kişi de yaralandı.

    Beyhan Çalman idaresindeki 72 DA 072 plakalı yolcu otobüsü, sabah 04.30 sularında Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun 62. kilometresinde devrildi. Öztur Batman Seyahat'e ait yolcu otobüsünün yolun karlı ve kaygan olmasından dolayı orta refüje çarptığı bildirildi. Kazada, ilk belirlemelere göre, otobüs yolcularından 6'sı hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlerin isimleri ise şöyle: Kazım Aksoy (50), Mehmet Kaya (33), Aynur Gökalp (40), Dikran Onar (53), Kadri Kalender (43) ve kimliği henüz belirlenemeyen 45 yaşlarında bir kadın.

    Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Eskişehir-Bursa karayolunun ikinci kilometresinde buzlanma nedeniyle meydana gelen kazaya üç TIR, bir kamyonet ve bir yolcu otobüsü karıştı. Murat Yalın (32) idaresindeki 26 SF 740 plakalı TIR, kayma sonucu Fedai Tuncer yönetimindeki 26 NT 488 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle kazaya Sami Akgün'ün (43) kullandığı 26 DK 011 plakalı yolcu otobüsü ile Ömer Özçelik (25) idaresindeki 42 TF 451 plakalı TIR da karıştı. Kazada ağır yaralanan otobüs sürücüsü Akgün kaldırıldığı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralanan 12 kişi Sivrihisar'da tedavi altına alındı.

    olay fotosu

     OTOBÜS KAZALARI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 24 Haziran 2007; 15:37:57 >
  • Bafra otobüsü kaza yaptı 4 ölü

    Sakarya D-100 Karayolu Hendek Çukurhan mevkiinde, yolcu otobüsüyle kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken 22 kişi de yaralandı.
    Alınan bilgilere göre, D-100 Karayolu'nun Hendek Çukurhan mevkiinde, saat 13.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, 18 AR 042 plakalı bir kamyonla 55 HC 900 plakalı Bafra Aydoğan Turizm'e ait yolcu otobüsü çarpıştı. Kar yağışı ve yoldaki buzlanmadan dolayı meydana gelen kazada, kamyonda bulunan 2 kişiyle yolcu otobüsünde bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre 22 kişi de yaralandı. Yaralılar, Hendek ve Düzce Devlet Hastaneleri'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
    Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nun her 2 istikameti de ulaşıma kapandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

    HABERİN GÜNCELLENMİŞ HALİ:

    Sakarya'nın Hendek İlçesi D-100 karayolunda bir yolcu otobüsüyle kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada, yaralı sayısı 25'e çıkanken, yaralılardan 21'i Düzce Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
    Öğle saatlerinde D-100 karayolu Çukurhan mevkiinde meydana gelen kazada, Düzce'den Adapazarı istikametine seyir halinde bulunan Mehmet Ali Efe (48) idaresindeki 18 AR 042 plakalı kamyonla karşı yönden gelen Ali Bayram Türköz (48) idaresindeki 55 HC 900 plakalı Bafra Aydoğan Turizm'e ait yolcu otobüsü, yoldaki buzlanma nedeniyle kamyonun kayması üzerine kafa kafaya çarpıştı.
    Kazada kamyon sürücüsü Mehmet Ali Efe ile yanında bulunan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ile otobüste bulunan ve yine henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi daha hayatını kaybetti.
    Kazada yaralanan otobüs sürücüsü Ali Bayrak Türköz, ikinci şoför Murat Şen, yolcular Hüseyin Gözütok, Kafiye Akbulut, Turan Sezer, İsmail Durmu, İmdat Kutlu, Ercan Demir, Hasan Koç, Harun Reşit Özer, A. Osman Kahraman, Zafer Özdoğan, Şenay Demirbağ, Zeynep Kara Aslan, İ.Hakkı Uzun, Seyhan Yıldız, Kevser Yıldır, Suna Tepe, Efe Tepe, İbrahim Aydınel ve Şükran Demir, Düzce Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


    olay fotosu



     OTOBÜS KAZALARI


     OTOBÜS KAZALARI


     OTOBÜS KAZALARI
  • işte şimdi olmuş dostum ellerine sağlık
    inşallah buraya ekleyecek haber bulamayızda sadece ibret vesikası olarak kalır...
  • çok sağol dostum inş. kazalar olmasın insanlar ölmesin tek dileğimiz budur
  • ilk mesajdaki öğrenci otobüsü kazasını görünce yine bir kötü oldum. ztn o zmnda çok kötü etkilemişti beni ne zaman görsem bir tuhaf oluyor içim. bide o kazada bizim okuldan bir kızda ölmüştü. daha 9. sınıftı .

    yüce allahım kimseye böle kazalar göstermesin.
  • hepsi için allah rahmet eylesin
  • GEREKSİZ BİR KONU AÇMNIŞSIN MELİ ABİ

    moral bozucu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 24 Haziran 2007; 21:55:17 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.