Şimdi Ara

oto teybi için kaliteli kaset adaptörü tavsiyesi istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oto teybine mp-3 player bağlamak için kaliteli bir kaset adaptörü arıyorum.. elimde bir tane piranha mp-3 player'ın verdiği uyduruk bir kaset adaptörü var çok tıkırtı ve rahatsız edici ses yapıyor.. ses yapmayan, aktarım kalitesi iyi olan kaliteli bir kaset adaptörü tavsiye eder misiniz ??



  • ben de aynısından arıyordum. çok pahalı diyorlar. benim işimi çakma bir marka da görür. yardımcı olursanız bende cok sevinirim. şimdiden teşekkürler..
  • arkadaşım bende ford fiesta var.2004 oldugu icin cd caları yok.Ses kalitesine cok onem verdigim icin bende senin gibi bi arastirma yaptim ve SONY-DCC-FMT3 fm transmitter aldim.internette google dan ürün hakkında araştırma yapabilirsin.Ürün türkiye de bildiğim kadarıyla satılmıyor.Buna bide Sony NW E507 mp3 çalar bağladım.Ses gerçekten de muazzam.Piranha mp3 fm transmitter de kullandım ama sesi pek tatmin etmiyordu açıkçası.Bu ürünü dezavantajı şu:
    1.si kablo kirliliği ki bunu tamamiyle kendi yöntemlerinle araba içinde gizleyerek ortadan kaldırabilirsin;
    2.si aletin frekans aralığı dar.Benim oturdugum yerde hiç problem yaratmıyor ama büyük şehirlerde o frekanslarda yayın varsa sıkıntı olabilir.76.8 den 89.2 ye kadar frekans aralığı var.
    Avantajları ise dediğim gibi ses kalitesi ve arabada sıradışı ve diğer transmitterlerden çok şık duran (yeşil ışığı da yanıyo sürekli) bi görüntüsü...
    aslında satmayı düşünüyodum bi ara ama vazgeçtim.Bulabilirsen tavsiye ederim.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir...




  • sonyler iyi.
  • fetii_51 cevabın için teşekkür ederim.. bende de 2004 fiesta comfort var... malesef kasetçalarlı, fm transmitter kullanmıyorum.. mp-3 player' ımı bağlayabileceğim kaliteli bir kaset adaptörüne ihtiyacım var.. tavsiyelerinizi bekliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem73 -- 12 Mayıs 2008; 22:23:56 >
  • kaset adaptörü olarak marka olarak sonyler ses kalitesi olarak en iyilerden fiyatı 30 40 ytl.Tavsiye yapılıyor hala bekliyorsunuz.Daha iyi marka bahsettiğiniz alet için yok.Zaten bunu kullananlarda çok az.En iyisi bir cd mp3 player almanız ya da kaliteli antishock korumasına sahip bir diskman kullanabilirsiniz.
  • arkadaşım hızlıal.com'da philips'in kaset adaptörü 5 YTL civarı ben 2 tane aldım. Şunu söyleyebilirim ses mükemmel.
  • cevaplarınız için teşekkür ediyorum...
  • arac sana aitse ve uzun zaman kullanıp satmayı planlamıyorsan aux girişli oto teyplerin fiyatları oldukca dustu.. hem daha kaliteli ses hemde kaset adaptoru derdiyle ugraşmaman için bi bakın derim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.