Şimdi Ara

Oto koruma yaptıracak arkadaşlara duyurulur.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 26 Ağustos 2008; 16:47:16


    --------------------------------------------------------------------------------

    Selamlar,
    Aslında bu başlığı bir fordcu olarak kendi topiğimize değilde bir üst topiğe ekleyecektim,diğer arkadaşlarında yararlanabilmesi için... fakat markalar bölümüne ekleyecekken bir alt bölüm seçmek zorunda kaldığımı gördüm.Bu mesajın herkese yararlı olacağını düşündüğüm için marka model bağımsız tüm arkadaşlar bilsin istedim..

    Geçen sene aracımı sıfır aldıktan sonra bir arkadaşımın şiddetli tavsiyesi üzerine oto koruma için ray-bahn' a götürdüm. İlk başlarda endişeliydim ama işi ve çalışanları gördükten sonra ne kadar yersiz bir tavır içine girdiğimi gördüm.Merkezi almanyada bulunuyor.(Almanya sitesi bana ait değil) Gençlik yıllarını almanyada geçiren, oto korumanın tekniklerini almanyada bulunan merkezlerinde keşveden ahmet bey'i tanıdıktan sonra açıkcası kendime birazcık kızdım.Araçta en ufak bir çizik olduğunda önce bir telefon açıyorum,sonrasında gelen cevap hep aynı...Hemen getir...:) Böyle bir insan...Ve İnternet sitelerini ben yaptım.www.ray-bahn.com

    Şimdi gelelim duyuruma;
    Araçlarına oto koruma, Altın bakım vs yaptırmayı düşünen arkadaşlara duyurulur.
    Benim referansım ile giderseniz Extra uygun bir fiyat alacaksınız. Adım Murat. Murat aracılığıyla geliyoruz derseniz indirim alacaksınız. Normal liste fiyatları ofislerinde mevcut telefonda açabilirsiniz.Ama benim adımı verirseniz göreceksinizki kişiye özel indirim alacaksınız.

    Sesleri duyar gibiyim...Benmi ne kazanıcam:)
    Eğer katılırsanız artık yıllık oto korumam ücretsiz olacak. Ama tüm samimiyetimle söylemek istiyorum beni bir kenara bırakın rahat bir şekilde gidin.Göreceksinizki kaliteyi çok daha uyguna yakalayacaksınız.Çünkü ahmet beyin çok güzel fikirleri mevcut.Hiçbir akrabalığım bir yakınlığım yoktur kendileriyle.Tesadüfen tanıştım, aracıma oto koruma yaptırdım ve sonrasında internet sitelerini yaptım.Şimdide ben ve benim gibi düşünen tüm arkadaşlarıma bir güzellik yaptım. Marka model bağımsız herkese duyurulur.

    NOT: Gidecek arkadaşlar korumalarını yaptıktan sonra veya önce banada söylesinler olurmu? Kimin gidip gitmediğini bende bileyim en azından.

    Herkese Sevgi, Saygı.







  • Ray-bahn'ın hizmetinden bende çok mennunum
  • En önemlisi diğer firmalardan ne farkı var sonax zeibart ws gibi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burock26 -- 27 Ağustos 2008; 14:30:02 >
  • Ben ne ziebart 'a nede sonaxa gittim.Hiç bilmediğim bir yer hakkında yorum yapmayıda uygun bulmuyorum ve kıyasda yapamam.Fakat ziebartta yada sonax da işlem yaptırıpta ray-bahn'a gelen oldukça fazla kişi var.Nedenini bende bilmiyorum sonuçta ikiside bilinen ve beğenilen yerler.Ama insani ilişkiler bakımından araca verilen değer bakımından burası benden tam not almış durumda. Memnun kaldığım içinde içim rahat bir şekilde buradaki arkadaşlarım ile paylaşmak istedim.

    Sevgiler, Saygılar.
    quote:

    Orjinalden alıntı: BuraK1554

    En önemlisi diğer firmalardan ne farkı var sonax zeibart ws gibi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.