Şimdi Ara

Oto Koltuk Kılıfı - Ana Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar arabanın temizliği, kokusu benim için çok önemli. Çünkü neredeyse yılda 20-25 bin km yapan birisi olarak oturduğum mekanın güzel gözükmesi benim için büyük önem taşıyor. Arabayı ilk aldığımda yaklaşık 2.5 sene önce Stil in bir oto kılıfını almıştım. Herkes orijinal arabanın kılıfı zannetti. Aslında arka kılıfta hiç bir sıkıntı yok ama ön iki koltukta artık iyice siyahlaşmalar meydana geldi. Arabanın içerisine en güzel bej renginin yakıştığını düşünüyorum. Hem ferah hem de zengin gösteriyor. Yeni bir kılıf arayışı içine girdim. Aslında Stil in deri olan kılıfı mevcut fiyatı da uygun ama arabaya uyum sağlaması ve ter yapmasından çekiniyorum. Araştırma yaparken şu kılıfı gördüm:http://www.aldido.com/nano-teknoloji-kumas-koltuk-kilifi-krem-bej-air-bag-aktivasyonlu Ne dersiniz?
    Buradan tüm oto kılıf paylaşımlarını yaparsak mutlaka birilerinin işine yarayacaktır...







  • Merhaba, oto döşeme işiyle uğraşıyorum linkteki kılıfa benzer kılıf almış müşterim internetten montajını yaptım kısa süre önce ancak ben kılıfı beğenmedim. Nedeni ise 200 tl cıvarı yazıyor verdiğin linkte o paraya orjinal kumaş ile dikilmiş bire bir kılıf bulman mümkün. Hem daha uzun ömürlü olur, hemde koltuk kılıfını söktüğünde koltukların tertemiz kaldığını görürsün(hazır kılıfların kumaşları ince ve seyrek olduğu için altında toz tabakası birikir.) + sigara yanıklarına daha dayanıklıdır özel dikim koltuk kılıfı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yilmazcanaktas

    Merhaba, oto döşeme işiyle uğraşıyorum linkteki kılıfa benzer kılıf almış müşterim internetten montajını yaptım kısa süre önce ancak ben kılıfı beğenmedim. Nedeni ise 200 tl cıvarı yazıyor verdiğin linkte o paraya orjinal kumaş ile dikilmiş bire bir kılıf bulman mümkün. Hem daha uzun ömürlü olur, hemde koltuk kılıfını söktüğünde koltukların tertemiz kaldığını görürsün(hazır kılıfların kumaşları ince ve seyrek olduğu için altında toz tabakası birikir.) + sigara yanıklarına daha dayanıklıdır özel dikim koltuk kılıfı.

    Peki bu oto kılıflarını nerede görebiliriz. Bende Opel insignia araç var. Aracın zarar görmemesi için kılıf almayı düşünüyorum.
  • Araç sahipleri için çok önemli olan bu konuya ilgi hiç yok

    Ben de aynı dertten muzdarip durumdayım.
  • arkadaşlar 5 ay önce sıfır araç aldım.
    aracımın koltuklari deri kumas karisimi.
    ama ben titiz birisi oldugum icin tekrar full deri koltuk kilifi almak istiyorum.
    aracım Hyundai i30.

    aracim kirmizi renk oldugu icin kiliflarinda ona uygun olmasini istiyorum.
    deri istememin sebebi sivi dokulmesi durumunda orjinal koltuk kilifina zarar vermesini istememem.

    varmi bildiginiz bu tarz kilif yapan bir yer ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    http://www.hepsiburada.com/otom-hyundai-i20-2014-sonrasi-california-design-araca-ozel-deri-koltuk-kilifi-bej-101-p-OTOMSPC3924C-101

    Deri koltuk kılıfı arıyorum hepsiburadada satılan linkini verdiğim kılıfları renklerini çok beğendim, ben bunları alsam fotodaki gibi muntazam oturur musunuz acaba? Montajını ben yapabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araca özel koltuk kılıfı için buraya bakabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.