Şimdi Ara

Oto Elektrik Tesisatı Hakkında W126

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
5.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar aracımın elektrik tesisatını komple yenilemek için yola girdim, daha önce hiç böyle bir işe girişmemiştim deneyimleri olan arkadaşlar bana öneri yapabilir mi? Bazı kablolar birbirine kaynamış açık olan bir çok uç mevcut zaten aracı elleyen ustalar kafasına göre bazı bölgelerden kablolar çekerek ekleme yapmışlar aracın tesisat dökümanları belli başlı var, zaten araç 85 model olduğundan çok da karışık değil, çoğu bölümü modüler yapmışlar arka tarafa giden ve ön tarafa giden kablolar soketlerle ayrılabiliyor, şu anlık tüm tesisatı araçtan zarar vermeden çıkardım ve evimin müsait olan çatışına serdim, şimdi ilk önce eksik ve birbirine kaynamış kobloları ayıklayayım diyorum daha sonra bazı soket ve fişlerde deforme var o kısımları da yaptık dan sonra komple bez bant ile kaplayayım daha sonrasında şase uçlarına ve + ucuna elektrik verip araca bağlamadan önce test edeyim diyorum en azından farları silecek motorlarını vakum pompalarını klima pompasının kontrolünü yapabilirim diye düşünüyorum.
    Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar bana öneri yapabilir mi? Teşekkürler
    Oto Elektrik Tesisatı Hakkında W126Oto Elektrik Tesisatı Hakkında W126







  • Öncelikle tebrikler, kolay kolay cesaret edilebilecek bir iş değil.
    Tavsiyem; üzerinde ek bulunan hiçbir kablo kalmasın, hepsini tek parça olacak şekilde yenileyin, soketleri temizleyici spreyle arındırın. Tabi mesele, o kalitede ve kesitte yeni kablo bulabilmekte. İzolasyon için yanmaya aşınmaya dayanıklı oto bantlarından kullanın.
    Akü şasi hattına göz atın o yaşlarda genelde şasi bağlantısında çürüme temassızlık gibi durumlar baş gösterebiliyor. Sigorta tablasını da mutlaka elden geçirin.

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyyyyy -- 21 Ağustos 2019; 13:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanızı yenileme işleminde başarılar dilerim hocam. çok güzel bir modele sahipsiniz. restore aşamalarının videolarını isteriz :)



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 2 Ağustos 2020; 13:42:35 >
  • Merhabalar;
    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, aracımın elektrik tesisatını sonunda bitirmiş bulunuyorum, dağıttıkça problemler ile karşılaştım, tekrar tesisat yapmak zorunda kaldım ama sonunda elektriği verip test edebildim.
    Aşama aşama blog sayfamda yaptıklarımı paylaştım.https://w126m110.blogspot.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.